Bizler sayesinde kalıyor zaten.Kısa sürede gitmesi dileğiyle.![]()
Ay neyse ben akşam bir gireyim 1. olayım da bir puan daha öne geçelim.
Bireyselligi ben de bekliyorum . Daha bizim gruptan kişileri elemek istiyorum.
Bireysel ne zaman olucaz?
Bizler sayesinde kalıyor zaten.Kısa sürede gitmesi dileğiyle.![]()
Bir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda.Bizler sayesinde kalıyor zaten.
Ay neyse ben akşam bir gireyim 1. olayım da bir puan daha öne geçelim.
Bireyselligi ben de bekliyorum . Daha bizim gruptan kişileri elemek istiyorum.
Bireysel ne zaman olucaz?
Olmadı bak bu. @Çiğdem- ı demek ki daha sırtımızda taşıyacağiz.Bir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda.Yani 8 oyun var daha.
![]()
Olmadı bak bu. @Çiğdem- ı demek ki daha sırtımızda taşıyacağiz.
6.oldum ilk 5 i zorluyorum merak etmeyin ayollBir takım ikiye düştüğünde veya toplam 10 kişi kaldığımızda.Yani 8 oyun var daha.
![]()
harikasınVe yeni lider ben 36,825.75 ile!Kurtardım takımımı!
Not: Oynayacaklara ipucu çok sakin çok olmanız gerek cidden.![]()
domuz hep en önde uçsun (en sağda yani) ben öyle öyle yaptımharikasınşu kuştan kurtulmak için nasıl bir taktik yapmalıyız
![]()
@batuhankaralar ın bence pili bitmiş@batuhankaralar kendini unutturmaya çalışırken oyunu oynamayı unutma.![]()
Sen dur dönüşüm muhteşem olacak
Benzini bitmesin yeter.
bu hafta kazanmalıyız oyunu artık,bu arada bu oyunda puan yükseltmek kolay olmuyor o akdar uğraşıyorum yükselmiyor puanBizim takım önde gidiyor şu an
Ben daha tam konsantre oynayacak vakit bulamadım, yükseltiriz illa ki![]()
Oyun biraz şans işi sanırım bazı oyunda çok az benzin kaçırsanda puan 25b nin üstünde olmuyorRekor yapmak için en az toplam 250 tane benzin ve meyve toplamak lazım.![]()
Sadece toplanan nesnelerden 25bin puan alacaksın da ohoho.Oyun biraz şans işi sanırım bazı oyunda çok az benzin kaçırsanda puan 25b nin üstünde olmuyor![]()
İlk başta oyunda kaldıkça puan artıyor sandım ama o şekilde olmuyor ayrıca benzin biraz kaçınca oyun çabuk bitiyorSadece toplanan nesnelerden 25bin puan alacaksın da ohoho.
Bir keresinde 2200 deyken deponun yarısı boştu.![]()