2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 3. Oyun

MAVİ TAKIM YİNE ÖNDE... DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!

KIRMIZI TAKIM: 5 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz)
MAVİ TAKIM: 10 PUAN (4 Puan Yiğitt, 3 Puan HachiKo, 2 Puan DarkLeqenD, 1 Puan Masacre)

''ADA KONSEYİ'' YARIN AKŞAM 22.00'DA!
@Bully nerdesin? :A haydi yarismaci eksildikçe parlayanlar oluyor. Gökhan gibi sende bir patlama yap :D
@turkuazz sanada kolay gelsin.
Keyif aliyorum konuyu takip ederken Yiğit :Z

@Bully @turkuazz

Yarışsaydın keşke daha fazla keyif alırdın. :D

@Bully şokta. :A
Nasip olmadı ama böylede keyfini sürüyorum bide ben yarismaci olmayanlar oyunu göremez saniyordum a
sohbetlerinizde bulunamaz saniyordum birazda onunda üzüntüsü oluyordu ama hem dahil oluyorum hemde oyunlari görüyorum içimde kalmamış oldu :Z oyunlarda vurucu kırıcı değil az hevesim kırıldı :A
@Bully e güveniyorum birleşmeyi rahat görür. Umarım hedefi olan Kıbrısa ulaşır :A tüm sms desteğimi sağlarım :F

teşekkürler saol oyun biraz karışık:D
ben ilkinde öylesina baktim ikinci denememde 14 küsür aldım sonrada denemedim. Kafa yorsam iyi skor elde ederim diye düşünüyorum :)

Nasip olmadı ama böylede keyfini sürüyorum bide ben yarismaci olmayanlar oyunu göremez saniyordum a
sohbetlerinizde bulunamaz saniyordum birazda onunda üzüntüsü oluyordu ama hem dahil oluyorum hemde oyunlari görüyorum içimde kalmamış oldu :Z oyunlarda vurucu kırıcı değil az hevesim kırıldı :A
@Bully e güveniyorum birleşmeyi rahat görür. Umarım hedefi olan Kıbrısa ulaşır :A tüm sms desteğimi sağlarım :F

ben ilkinde öylesina baktim ikinci denememde 14 küsür aldım sonrada denemedim. Kafa yorsam iyi skor elde ederim diye düşünüyorum :)
oyunu fazla anlamadım ama birkaç defa bakmak daha iyi olacak:D

oyunu fazla anlamadım ama birkaç defa bakmak daha iyi olacak:D
Fareye basili tutup hiç birakma onunla ucuruyorsun Domuzu ve kuştan kaçarkende çok yere değme yada havaya en yükseğe değdirincede faul yiyorsun oda senin yenilmeni sağliyor. Bu ilk iki oyunda edindiğim izlenim. Öyle demi @Yiğitt ?
bide burada daha önce bu oyunları oynamış kişiler şanslı alışkınlar :)

Fareye basili tutup hiç birakma onunla ucuruyorsun Domuzu ve kuştan kaçarkende çok yere değme yada havaya en yükseğe değdirincede faul yiyorsun oda senin yenilmeni sağliyor. Bu ilk iki oyunda edindiğim izlenim. Öyle demi @Yiğitt ?
ben tam tersi basılı tutmuyorum basılımı tutmak daha iyi:D

Basılı tutmaya gerek yok, mouseyi aşağı yukarı götürüp leylekten kaçıp önümüze gelen meyveleri ve benzini almamız lazım. :D Gereksiz yere parmaklarınızı yormayın. :A

ben ilkinde bilmemistim öylesine bakip tuslara basip durdum. hiç basili tutmasanda zaten Domuz kendiliginden ayni izada uçuyor ama kuş onun canini azaltiyor. basili tutmakla ve ufak manevralarla Domuzu uçuruyorsun ve meyveler ve o siyah daire olan şeyleri yemelisin. o sana hizini veriyor :)

Basılı tutmaya gerek yok, mouseyi aşağı yukarı götürüp leylekten kaçıp önümüze gelen meyveleri ve benzini almamız lazım. :D Gereksiz yere parmaklarınızı yormayın. :A
benim basili tutmada dediğim sey o :D türkcem bukadarina yetiyor :F

ben ilkinde bilmemistim öylesine bakip tuslara basip durdum. hiç basili tutmasanda zaten Domuz kendiliginden ayni izada uçuyor ama kuş onun canini azaltiyor. basili tutmakla ve ufak manevralarla Domuzu uçuruyorsun ve meyveler ve o siyah daire olan şeyleri yemelisin. o sana hizini veriyor :)
bir sürü renk bulunuyor ben ayırt yapmadan aldım ama :D

şu kırmızı renk olanı alsak bir şekilde bir zararı oluyormu:D

MAVİ TAKIM YİNE ÖNDE... DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!

KIRMIZI TAKIM: 5 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz)
MAVİ TAKIM: 10 PUAN (4 Puan Yiğitt, 3 Puan HachiKo, 2 Puan DarkLeqenD, 1 Puan Masacre)

''ADA KONSEYİ'' YARIN AKŞAM 22.00'DA!
Kırmızı takım yine çökmüş. Neyse akşam geçerim ben 1. Yi :A

bir sürü renk bulunuyor ben ayırt yapmadan aldım ama :D

şu kırmızı renk olanı alsak bir şekilde bir zararı oluyormu:D
Önüne gelen her şeyi alabilirsin, hiçbirinin zararı yok bildiğim kadarıyla. Leyleğe dikkat eden, bi de benzinleri kaçırma. :D

Kırmızı takım yine çökmüş. Neyse akşam geçerim ben 1. Yi :A
Bireysele geçince ne olacak onu merak ediyorum, kırmızı takım bitti artık. :A