Hhaha aa evet o kuşa 1 kere bile yanarsan istedğin puanı alamazsın hiç yanmadan oyunu tamamlamak lazım sahur gecelerinde çok iyi oynanan bir oyun zaten hatırladığım tek eğlenceli Oyunda buydu sanırım Yanı survivor bitti @YiğittOyun güzel, şu benzinleri kesinlikle kaçırmamak lazım Kuşa da gıcık kaptım çok sinir bozucu
Hahaha dur daha çok güzel oyunlarımız var.Hhaha aa evet o kuşa 1 kere bile yanarsan istedğin puanı alamazsın hiç yanmadan oyunu tamamlamak lazım sahur gecelerinde çok iyi oynanan bir oyun zaten hatırladığım tek eğlenceli Oyunda buydu sanırım Yanı survivor bitti @Yiğitt
Ben llk seferde 1000 aldim onuda nasil aldim bilmiyorum cunku hangi tusa basarsam basayim degisen birsey yokki. Domuz kendi basina aldi o puani yada benim tuslar ölmusOynadığımız en güzel oyunlardan birisi.
Oynadığımız en güzel oyunlardan birisi.
Ama kolay bir oyun tabii, ustalık gerektirdiğini düşünmüyorum, bizim takıma da şans doğmuş oldu böylelikleHhaha aa evet o kuşa 1 kere bile yanarsan istedğin puanı alamazsın hiç yanmadan oyunu tamamlamak lazım sahur gecelerinde çok iyi oynanan bir oyun zaten hatırladığım tek eğlenceli Oyunda buydu sanırım Yanı survivor bitti @Yiğitt
İnşallah kazanırsınız kalbim sizle.Ama kolay bir oyun tabii, ustalık gerektirdiğini düşünmüyorum, bizim takıma da şans doğmuş oldu böylelikle
Yuhhhhh. Sen adisin.İnşallah kazanırsınız kalbim sizle.
Saol canım desteğini hep hissediyoruz zaten @Çiğdem-İnşallah kazanırsınız kalbim sizle.
İnşallah kazanırsınız kalbim sizle.
hak eden kazansın önceki oyunu oynayamıyordum ayoll böyle oynayabildiğim oyunlarda kimin kazandığı çokta önemli değil eğlenebiliyorum sonuctaAma kolay bir oyun tabii, ustalık gerektirdiğini düşünmüyorum, bizim takıma da şans doğmuş oldu böylelikle
Elendiğinde ağlamayacaksın ama.hak eden kazansın önceki oyunu oynayamıyordum ayoll böyle oynayabildiğim oyunlarda kimin kazandığı çokta önemli değil eğlenebiliyorum sonucta
ben ilkinde öylesine izledim ikincide cözdum ve 4000 yakin yaptim yalniz niye yenilmedm yenilsede biraksam dedirtti neyse oyunu görmus oldum artk kolaymisKolaymış 2. oynayışımda 3100 yaptım
12300 yaptım bıraktım şimdilikben ilkinde öylesine izledim ikincide cözdum ve 4000 yakin yaptim yalniz niye yenilmedm yenilsede biraksam dedirtti neyse oyunu görmus oldum artk kolaymis
Ben oyundan hiçbir şey anlamadım hangi tuşlarla oynuyoruz.ooo süpersin @Yiğitt uçan domuz oyunu ayoll işte eğlenebileceğimiz bir oyun
@mrt-06 @Harunnn60 @Bully
Tuşla değil mouse ile oynuyorsun.Ben oyundan hiçbir şey anlamadım hangi tuşlarla oynuyoruz.
Bassam da uçuyor basmasam da çok saçma oyun.Tuşla değil mouse ile oynuyorsun.
domuzu mause ile uçuruyon cnm sağ sol meyvalardan puan tapla sarı top sana benzin veriyor birde arkadan gelen @Yiğitt var uçarak arkadan geliyor çelme takmaya onun sana dokunmasına izin verme gagalamasın seni puanın düşmesinBen oyundan hiçbir şey anlamadım hangi tuşlarla oynuyoruz.
Size de bir şey beğendiremiyoruz @Çiğdem-
Aaaaa çok saçma. Ben oynamıycam.domuzu mause ile uçuruyon cnm sağ sol meyvalardan puan tapla sarı top sana benzin veriyor birde arkadan gelen @Yiğitt var uçarak arkadan geliyor çelme takmaya onun sana dokunmasına izin verme gagalamasın seni puanın düşmesin
@Bully @DarkLeqenD