Bir daha deneyeyimOynadıkça gözler dalıyor, uykum geliyor.
2. sıradayım şu an ama genel listede yok gibiyiz. Biraz bastırsın Mavi Takım.Bir daha deneyeyim
Daha oynar mavi takım2. sıradayım şu an ama genel listede yok gibiyiz. Biraz bastırsın Mavi Takım.
Bu hafta kaybedeceğiz gibi geliyor, içime niyeyse öyle doğdu.Daha oynar mavi takım
Kim bilir ne sinsilikler düşünüyorsun.Bu hafta kaybedeceğiz gibi geliyor, içime niyeyse öyle doğdu.
Takımımın kaybetmesi için her şeyi yapabilirim.Kim bilir ne sinsilikler düşünüyorsun.
İlk oynayışımda 25 bin yaptım şimdi de 16 binden fazla yapamıyorumKuşun hiçbir zararı yokda tek sorun benzinin çok geç gelmesi. Benden bir beklentiniz olmasın bu hafta.
Daha 10bindeyken benzin - - şu iki çizgi arasında anca dolu oluyor.İlk oynayışımda 25 bin yaptım şimdi de 16 binden fazla yapamıyorum
Kuşu ben de rahat hallediyorum da benzin dediğin gibi sıkıntı.Kuşun hiçbir zararı yokda tek sorun benzinin çok geç gelmesi. Benden bir beklentiniz olmasın bu hafta.
Sen 99999 yaparsınDaha 10bindeyken benzin - - şu iki çizgi arasında anca dolu oluyor.
Hhahah aa bu manyak adamlar ne yapıyor burada bee @Bully @EFE UYSAL15. saniyeden sonrasını, Ahmet Çakar'ı izle, tamamiyle mesajına verdiğim tepki budur.
Oradan bakınca ilk 5e girecek gibi bir halim mi var?Kuşu ben de rahat hallediyorum da benzin dediğin gibi sıkıntı.
Biraz oyna da ilk beş yaparsın sen.
Yiğit'in bir mesajına verdiğim tepkinin bir benzerini Ahmet Çakar da bu video da verdiği için attım. Hem ben arada o sayfaya döner döner bu videoyu izlerim.Hhahah aa bu manyak adamlar ne yapıyor burada bee @Bully @EFE UYSAL
Hhahah çok komik bunlar futbol konusmadıkları için seviyorumOradan bakınca ilk 5e girecek gibi bir halim mi var?
Yiğit'in bir mesajına verdiğim tepkinin bir benzerini Ahmet Çakar da bu video da verdiği için attım. Hem ben arada o sayfaya döner döner bu videoyu izlerim.
Kendimi biraz unutturmam lazımGereken tek şey bal. 29k yaptım.
@batuhankaralar forumda ki en biricik kankam gel de şu oyuna bir el at. Eminim, 1.lik sana çok yakışacak.
Varmış. @YiğittOradan bakınca ilk 5e girecek gibi bir halim mi var?
Yiğit'in bir mesajına verdiğim tepkinin bir benzerini Ahmet Çakar da bu video da verdiği için attım. Hem ben arada o sayfaya döner döner bu videoyu izlerim.