DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Yok la abartma en fazla 40k yapar biri. 40k dan fazla yapan birini de al 1 ton bal diye TV de sat zaten.Bu oyunda rekorlar her saat gelir
tam 32 oldum önceki 32 skorumu geçecem diye umutlandım karşıdanda sarı top geliyor ben sarı top ile kavuşamadan süre bitti rekorumuda geçemedim resmen türk filmleri gibi kavuşamadan bitti ayoll @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @Harunnn60Yok la abartma en fazla 40k yapar biri. 40k dan fazla yapan birini de al 1 ton bal diye TV de sat zaten.
Bal hem gerçek hayatta hem de oyunda gerçekten önemliymiş bunu anladım.tam 32 oldum önceki 32 skorumu geçecem diye umutlandım karşıdanda sarı top geliyor ben sarı top ile kavuşamadan süre bitti rekorumuda geçemedim resmen türk filmleri gibi kavuşamadan bitti ayoll @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @Harunnn60
sahurda ilk 5 i zorlamaya devam ederim şimdi mutfağa kaçayım
@Yiğitt
Bal hem gerçek hayatta hem de oyunda gerçekten önemliymiş bunu anladım.
Sende ilk 5e gir artık. Bir de en sevdiğim oyun diyorsun.
Bu @Yiğitt de bizim takımın yenilmesi için elinden geleni yapıyor. Normal de 1.yim ama 2. gözüküyorum. Ben bu kadar hain bir insan görmedim.şaka gibi ayoll sarı topu alsam ilk 5 te olucaktım domuzun pili bitti
Nasıl 1.cisin ayoll dizitutkunu değilmiBu @Yiğitt de bizim takımın yenilmesi için elinden geleni yapıyor. Normal de 1.yim ama 2. gözüküyorum. Ben bu kadar hain bir insan görmedim.
O 36k yaptı ben 37 ama ben 2. gözüküyorum.Nasıl 1.cisin ayoll dizitutkunu değilmi
ohaaa @Yiğitt e duyuralım şimdi 5 puanı dizitutkununa verir 5 puan senin hakkınO 36k yaptı ben 37 ama ben 2. gözüküyorum.
Nasıl yaptın o puanı yaO 36k yaptı ben 37 ama ben 2. gözüküyorum.
Oyuna başlamadan önce 1 kavanoz bal yedim.Nasıl yaptın o puanı ya
Bu oyuna bak şart haklısınOyuna başlamadan önce 1 kavanoz bal yedim.
Bunu bilerek tezgahlamış olabilir.ohaaa @Yiğitt e duyuralım şimdi 5 puanı dizitutkununa verir 5 puan senin hakkın
Ooo efsanesin. Ben de 3. gözüküyorum gelince düzeltir heralde. Öyle umuyorum.@Yiğitt 37.7k yaptım ama neden 2.gözüküyorum
Kaç saat uğraştınız işsizlerOoo efsanesin. Ben de 3. gözüküyorum gelince düzeltir heralde. Öyle umuyorum.
Takım yine iyi gidiyo deseneOoo efsanesin. Ben de 3. gözüküyorum gelince düzeltir heralde. Öyle umuyorum.
10 dakika sürmemiştir heralde.Kaç saat uğraştınız işsizler