Hazem
Favori Üye
Valla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptımKaç saat uğraştınız işsizler
Valla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptımKaç saat uğraştınız işsizler
Bir önceki oyun gibi değil ki, 10 dakika bile sürmemiştir belki de.Bende inandım
Tabi alışkanlıkta gerekiyor oyun oynaya oynaya skorda artıoyr hedefin 40 bin şimdiValla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptım
Tek sorun laptoptan olması gerek takılıyo bazen o sorun yapıyo bir de uzun gidiyo 1 oyun minimum 5 dk. falan sürüyo herhaldeTabi alışkanlıkta gerekiyor oyun oynaya oynaya skorda artıoyr hedefin 40 bin şimdi
Ha iyi öyleyse sıkıntı yokSıkıntı yok gençler, geçen yıl da oluyordu bu. Puana göre tabloyu düzenleriz yani oranın sıralamasını boşverin.
Yine mi geriye düştünüz?Bizim takım önde gidiyor şu an
Ben daha tam konsantre oynayacak vakit bulamadım, yükseltiriz illa ki
15-0 yapsak daha tarihi olur sanki?Ohaaaaa. Durum şuan 13-2 tarihin en büyük farkını atabiliriz. Umarım yaşanır bu.
Yan gelip yatacağına çabala o zaman.15-0 yapsak daha tarihi olur sanki?
La baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.Yan gelip yatacağına çabala o zaman.
For the First Lady @Çiğdem-La baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.
For the First Lady @Çiğdem-
en kötüsüde 30 a gelince tam rekoru geçecem derken benzin bitmesi en kötüsü ayol ve en sinir bozucu şeyde o benzini kaçırmakLa baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.
en kötüsüde 30 a gelince tam rekoru geçecem derken benzin bitmesi en kötüsü ayol ve en sinir bozucu şeyde o benzini kaçırmak
4. haftaya daha mükemmel bir oyunum var, deli edeceğim sizi.For the First Lady @Çiğdem-
Oyunu 20 dk oynuyorsun ama olmuyor 25 bini aşmıyor benzin şansa ya oluyor ya olmuyor
@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.4. haftaya daha mükemmel bir oyunum var, deli edeceğim sizi.
Salı gününki yeni oyunumuz basit, bildiğimiz bir şey. Birleşmeye kadar basit ilerleyelim .ss
yani en kötü yine takımlar bitmeye kalırız sanırım@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.
Benzinleri kendi kafasına göre koyuyor tamam da skoru kendi kafasına ayarlıyor derken? İlah mı bu oyun bizim nasıl oyanayacağımızı bilecek.@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.