Hazem
Favori Üye
Valla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptımKaç saat uğraştınız işsizler![]()
Valla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptımKaç saat uğraştınız işsizler![]()
Bir önceki oyun gibi değil ki, 10 dakika bile sürmemiştir belki de.Bende inandım![]()
Tabi alışkanlıkta gerekiyor oyun oynaya oynaya skorda artıoyr hedefin 40 bin şimdiValla ben herhalde otuzuncu oynayışımda yaptım![]()
Tek sorun laptoptan olması gerek takılıyo bazen o sorun yapıyo bir de uzun gidiyo 1 oyun minimum 5 dk. falan sürüyo herhaldeTabi alışkanlıkta gerekiyor oyun oynaya oynaya skorda artıoyr hedefin 40 bin şimdi![]()
Ha iyi öyleyse sıkıntı yokSıkıntı yok gençler, geçen yıl da oluyordu bu. Puana göre tabloyu düzenleriz yani oranın sıralamasını boşverin.![]()
Yine mi geriye düştünüz?Bizim takım önde gidiyor şu an
Ben daha tam konsantre oynayacak vakit bulamadım, yükseltiriz illa ki![]()
15-0 yapsak daha tarihi olur sanki?Ohaaaaa. Durum şuan 13-2 tarihin en büyük farkını atabiliriz.Umarım yaşanır bu.
![]()
Yan gelip yatacağına çabala o zaman.15-0 yapsak daha tarihi olur sanki?![]()
La baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.Yan gelip yatacağına çabala o zaman.![]()
For the First Lady @Çiğdem-La baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.![]()
For the First Lady @Çiğdem-![]()
en kötüsüde 30 a gelince tam rekoru geçecem derken benzin bitmesi en kötüsü ayol ve en sinir bozucu şeyde o benzini kaçırmakLa baya oynadım da yok yani benzin gelmiyor, nereden bulduysam bu oyunu.![]()
en kötüsüde 30 a gelince tam rekoru geçecem derken benzin bitmesi en kötüsü ayol ve en sinir bozucu şeyde o benzini kaçırmak![]()
![]()
![]()
4. haftaya daha mükemmel bir oyunum var, deli edeceğim sizi.For the First Lady @Çiğdem-![]()
Oyunu 20 dk oynuyorsun ama olmuyor 25 bini aşmıyor benzin şansa ya oluyor ya olmuyor
@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.4. haftaya daha mükemmel bir oyunum var, deli edeceğim sizi.![]()
![]()
Salı gününki yeni oyunumuz basit, bildiğimiz bir şey.Birleşmeye kadar basit ilerleyelim .ss
yani en kötü yine takımlar bitmeye kalırız sanırım@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.![]()
Benzinleri kendi kafasına göre koyuyor tamam da skoru kendi kafasına ayarlıyor derken?@HachiKo'nun dediği gibi bu oyunu iyi/kötü oynama gibi bir şey yok oyun skoru kendi ayarlıyor biz oynadık sanıyoruz, kafasına göre benzin koyuyor.![]()