2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 3. Oyun

Boşuna yılan demiyoruz kendisine, tatlı yılanım benim o :A @mrt-06

Ben artık bireysel takılıyorum, kendimi kurtarsam yeter, bizim takımdan bir cacık olmaz :A
@mrt-06 a bak sen ayoll yapamıyorum diye yakınıyor bizi geçip 5.sıraya geçmiş
😱😱😱 @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD
Asıl böylelerinden korkacaksın. :A Misal ben 'benden umudu kesin' demiştim şuan 2.yim. :A
Oyunu çözdüm ya ilk başta anlamamıştım. :A

Boşuna yılan demiyoruz kendisine, tatlı yılanım benim o :A @mrt-06

Ben artık bireysel takılıyorum, kendimi kurtarsam yeter, bizim takımdan bir cacık olmaz :A
hhahah aa zaten bu turda fark atıyoruz galiba son duruma bakmadım ama :A

ama en iyi oyuncunuzdan birini yolladınız sizde ayoll düşünsene 2.haftadan ademi yolluyorsunuz dahada dert yanmamak lazım sen kendini kurtar takımalr dağılana kadar
:A :A :A

Oyunu çözdüm ya ilk başta anlamamıştım. :A
hhahah final puanınada yakınsın cnm :F

hhahah aa zaten bu turda fark atıyoruz galiba son duruma bakmadım ama :A

ama en iyi oyuncunuzdan birini yolladınız sizde ayoll düşünsene 2.haftadan ademi yolluyorsunuz dahada dert yanmamak lazım sen kendini kurtar takımalr dağılana kadar
:A :A :A

hhahah final puanınada yakınsın cnm :F
Heisenberg'i yollamak bir hataydı tabii zaten ben de ona oy vermedim ama adam da foruma girmiyor yani yapacak bir şey yok :D

Aynen bireysele dönülene kadar kulislerle mulislerle yırtmaya çalışacaz artık :F

Heisenberg'i yollamak bir hataydı tabii zaten ben de ona oy vermedim ama adam da foruma girmiyor yani yapacak bir şey yok :D

Aynen bireysele dönülene kadar kulislerle mulislerle yırtmaya çalışacaz artık :F
Biz de Çiğdem'e tepik atmayı planlıyoruz, istersen bizim takımımıza gelebilirsin. :A Bu bir hainlik falan değildir, takas yapacağız o kadar. :A

Biz de Çiğdem'e tepik atmayı planlıyoruz, istersen bizim takımımıza gelebilirsin. :A Bu bir hainlik falan değildir, takas yapacağız o kadar. :A

@Bully benim zararıma birşey yapmaz yanlıs kişiye diyorsun ayoll :bhr::bhr::bhr: