Oyun puanlamayı nasıl yapıyor anlamak kolay olmuyor ama bu oyun çok saçmaHayır işin garip tarafı ilk oynayışımda 25 bin yaptım sonraki oynayışlarımda 20 bin bile olmadı
Oyun puanlamayı nasıl yapıyor anlamak kolay olmuyor ama bu oyun çok saçmaHayır işin garip tarafı ilk oynayışımda 25 bin yaptım sonraki oynayışlarımda 20 bin bile olmadı
bu oyunuda kim oynayamıyorum diyorsa derece yapıyor ayoll dün @mrt-06 bugünde sen 1.olmussun ayoll @DarkLeqenD @Bully @YiğittOyun puanlamayı nasıl yapıyor anlamak kolay olmuyor ama bu oyun çok saçma
O zaman şansımız yoktu.bu oyunuda kim oynayamıyorum diyorsa derece yapıyor ayoll dün @mrt-06 bugünde sen 1.olmussun ayoll @DarkLeqenD @Bully @Yiğitt
@Harunnn60 sen niye oynayamadın bu oyunu gayet eğlenceliydi
yalnız oyunda gösterilen skor ile oyun bitince gelen skor niye aynı olmuyorO zaman şansımız yoktu.
oyunu dahada anlamadım aslındabu oyunuda kim oynayamıyorum diyorsa derece yapıyor ayoll dün @mrt-06 bugünde sen 1.olmussun ayoll @DarkLeqenD @Bully @Yiğitt
belkide anlamamak geekiyor iyi skor içinoyunu dahada anlamadım aslında
@turkuazz maşallah sana, tebrik ederimbu oyunuda kim oynayamıyorum diyorsa derece yapıyor ayoll dün @mrt-06 bugünde sen 1.olmussun ayoll @DarkLeqenD @Bully @Yiğitt
bu oyunu yarışmacı oynadığında yüksek puan almayı beklediği oyunda düşük alıyor,düşük puan beklediği oyunda yüksek alıyor oyun şansa kalıyor aslındabelkide anlamamak geekiyor iyi skor için
teşekkürler,işallah bizim takım kazanır@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim
@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar
Health'den gelen puan ve ekstra puan var hiç mi bakmadın?yalnız oyunda gösterilen skor ile oyun bitince gelen skor niye aynı olmuyor
Health'den gelen puan ve ekstra puan var hiç mi bakmadın?
bu oyunu oynadığında yarışmacı yüksek puan almayı beklediği oyunda düşük alıyor,düşük puan beklediği oyunda yüksek alıyor oyun şansa kalıyor aslında
teşekkürler,işallah bizim takım kazanır
oyun skorunda 36 gösterdi sevindim oyun bitti 29 a indi@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim
@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar
Yine mi kazandık ya onlar kazansın artık yeter!!!!oyun skorunda 36 gösterdi sevindim oyun bitti 29 a indi
aa avans verdik diye çokta uçmayın ayoll 9-6 öndeyiz sanırım 6.sıradada biz varız zaten sizin yolun sonu görünüyor çocuklar @Yiğitt çal şarkıyı adada
O nasıl oluyor?oyun skorunda 36 gösterdi sevindim oyun bitti 29 a indi
aa avans verdik diye çokta uçmayın ayoll 9-6 öndeyiz sanırım 6.sıradada biz varız zaten sizin yolun sonu görünüyor çocuklar @Yiğitt çal şarkıyı adada
Dün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim
@Yiğitt in bir komplosumu bana bilmiyorum oyun skorunda bitmeden 36 yaptım ama puanım yine yüksemedi 32 de kalmıs ayoll bir defada 34 yaptım oyun oynanırken görünüyor ama oyun bitti yine 32 de kaldıO nasıl oluyor?
İhtimaller dahilinde oynadığın oyunu kayıt etmiyorsun. Başka mantıksal bir açıklaması yok.@Yiğitt in bir komplosumu bana bilmiyorum oyun skorunda bitmeden 36 yaptım ama puanım yine yüksemedi 32 de kalmıs ayoll bir defada 34 yaptım oyun oynanırken görünüyor ama oyun bitti yine 32 de kaldı
kırmızı takım bu haftada kaybetmemeli yoksa iyi olmaz sayımız çok az kalacakDün takmin icin ne diyordun bugün ne diyorsun okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin
haydi sana olan inancmi bosa göturme
@turkuazz dun sorup duruyordun oyunu bugun zirveyemi gectin? Yalniz @DarkLeqenD HIRS yapti heran zirveyi alabilir
@Yiğitt yarismacilar ilk gün yan gelip yatiyor sonda atak yapiyorlar
daha nasıl akyıt olucakkı subrimetmidir nedir tıklayıp skor listesine gidiyoruz işteİhtimaller dahilinde oynadığın oyunu kayıt etmiyorsun. Başka mantıksal bir açıklaması yok.
Burası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldirDün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin
@turkuazz dun sorup duruyordun oyunu bugun zirveyemi gectin? Yalniz @DarkLeqenD HIRS yapti heran zirveyi alabilir
oda dogru sen pek acliga dayanikli olmazsin amaBurası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldir
Hırs kelimesini niye büyük yazdın ki?Dün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin