2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 3. Oyun

Health'den gelen puan ve ekstra puan var hiç mi bakmadın? :A
bu oyunu oynadığında yarışmacı yüksek puan almayı beklediği oyunda düşük alıyor,düşük puan beklediği oyunda yüksek alıyor oyun şansa kalıyor aslında :A:A

teşekkürler,işallah bizim takım kazanır:)
@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim :Z

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar :A
oyun skorunda 36 gösterdi sevindim oyun bitti 29 a indi :F

aa avans verdik diye çokta uçmayın ayoll 9-6 öndeyiz sanırım 6.sıradada biz varız zaten sizin yolun sonu görünüyor çocuklar @Yiğitt çal şarkıyı adada :Z:Z:Z

@turkuazz maşallah sana, tebrik ederim :Z

@Polat Şaşmaz @DiziTutkunu umutlarımız yeniden yeşerdi, haydi saldıralım akşam 10'a kadar :A
Dün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun :A okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin :A
haydi sana olan inancmi bosa göturme :F
@turkuazz dun sorup duruyordun oyunu bugun zirveyemi gectin? Yalniz @DarkLeqenD HIRS yapti heran zirveyi alabilir :A
@Yiğitt yarismacilar ilk gün yan gelip yatiyor sonda atak yapiyorlar :A

@Yiğitt in bir komplosumu bana bilmiyorum oyun skorunda bitmeden 36 yaptım ama puanım yine yüksemedi 32 de kalmıs ayoll bir defada 34 yaptım oyun oynanırken görünüyor ama oyun bitti yine 32 de kaldı :A
İhtimaller dahilinde oynadığın oyunu kayıt etmiyorsun. :A :F Başka mantıksal bir açıklaması yok. :A

Dün takmin icin ne diyordun bugün ne diyorsun :A okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin :A
@turkuazz dun sorup duruyordun oyunu bugun zirveyemi gectin? Yalniz @DarkLeqenD HIRS yapti heran zirveyi alabilir :A
kırmızı takım bu haftada kaybetmemeli yoksa iyi olmaz sayımız çok az kalacak:)

Dün takimin icin ne diyordun bugün ne diyorsun :A okadar survivor izleyen birisin dengelerin heran degiseblecegini en iyi sen bilmelisin :A
Burası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldir :A

Burası Survivor, açlıkla susuzlukla uğraşıyoruz, benim de dengem değişebilir normaldir :A
oda dogru :F sen pek acliga dayanikli olmazsin ama :A
Haydi senden patlama bekliyorum. 1 de olsa bir final puan getir takimina hem @Yiğitt e can gönulden öyle istiyor :A

Hırs kelimesini niye büyük yazdın ki? :A