Utku arkadaşımız gayet iyi bir teklifte bulunmuş, kabul edip elenmemek senin elinde cadıcımDaha kötülemem iyi teklif bence @Bully
Ben düşünmeden o manyak Mert'i koydum avatarıma, sen de Sarp'ı koy ödeşmiş olalım
Utku arkadaşımız gayet iyi bir teklifte bulunmuş, kabul edip elenmemek senin elinde cadıcımDaha kötülemem iyi teklif bence @Bully
Ben baska sincap dısında avatar koymuyorum hiçbiryerdeUtku arkadaşımız gayet iyi bir teklifte bulunmuş, kabul edip elenmemek senin elinde cadıcım
Ben düşünmeden o manyak Mert'i koydum avatarıma, sen de Sarp'ı koy ödeşmiş olalım
Şahanesin3.lüğe yükseldim ama sen 5.liğe düştün sen yap atak
9-6 bizde
Zaten çok oynak bir şey böyle yapacağı belliydi.Bugün bana yarın sana cnm bu @Yiğitt i püskürtmeliyiz
aa ozaman olmaz ben beni var eden özellikelrimi bozamam ayoll elenirsek eleniriz napalım
Mavi takımda dönecek kulis ve entrikaları heyecanla bekliyoruzKIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!
KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 6 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)
Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...
Yiğit'in oyununa geldin.aa ozaman olmaz ben beni var eden özellikelrimi bozamam ayoll elenirsek eleniriz napalım
Gidiyor gönlümün efendisiii şarkısı@Çiğdem- e gelsinMavi takımda dönecek kulis ve entrikaları heyecanla bekliyoruz
Yiğit'in oyununa geldin.
@Harunnn60 ve ben sana destek olmak isterdik ama ne hikmetse rakiplerin olmuşuz
Gidiyor gönlümün efendisiii şarkısı@Çiğdem- e gelsin
Kulis gücümüzü azaltmak için sizi bizden ayırdı geçte olsa anladım ayoll @mrt-06Mavi takımda dönecek kulis ve entrikaları heyecanla bekliyoruz
Yiğit'in oyununa geldin.
@Harunnn60 ve ben sana destek olmak isterdik ama ne hikmetse rakiplerin olmuşuz
8-7 önemi geçtik altın oklava ödülünü sana veririz öyleyse cnmZirve de bırakıyorum...
Aynen 8-7 oldu. Kesin olmamakla birlikte yine kurtuldun.
Aynen 8-7 oldu. Kesin olmamakla birlikte yine kurtuldun.
Ooo bu iyiydi, güzel tespit.kemerinden belli zaten gerçek şampiyon ayoll
Vay çakal benden habersiz hile programı yazmışZirve de bırakıyorum...
Your Score: 9,999
You're the Champion!
Vay çakal benden habersiz hile programı yazmış
İkiniz dısında bizim takımdan becerebilen çıkmamıs bu oyunu sizlere helal olsun çocuklarOoo bu iyiydi, güzel tespit.
Benim yan komşunun oğlu heçkırmış, sağolsun yardım etti.Vay çakal benden habersiz hile programı yazmış
Daha 2 saat var oyunun bitmesine her şey olabilir Yemeğini yapıp döndükten sonra bir bakmışın elenmişsin
aa olsun sonuca bakarım ben atlatıcaz inşDaha 2 saat var oyunun bitmesine her şey olabilir Yemeğini yapıp döndükten sonra bir bakmışın elenmişsin
Sana yaşattığımız bu korku bile yeter gerçi, bizim takımın da hafife alınmayacağını göstermiş olduk
Bence elensin yarışma bir gevezeden kurtulmuş olurDaha 2 saat var oyunun bitmesine her şey olabilir Yemeğini yapıp döndükten sonra bir bakmışın elenmişsin
Sana yaşattığımız bu korku bile yeter gerçi, bizim takımın da hafife alınmayacağını göstermiş olduk