aa olsun sonuca bakarım ben atlatıcaz inş
@Polat Şaşmaz agam şu anda konuya bakıyor, zirveyi alırsa Çiğdem'in fişini çektik demektirBence elensin yarışma bir gevezeden kurtulmuş olur
aa olsun sonuca bakarım ben atlatıcaz inş
@Polat Şaşmaz agam şu anda konuya bakıyor, zirveyi alırsa Çiğdem'in fişini çektik demektirBence elensin yarışma bir gevezeden kurtulmuş olur
Ben inanıyorum rekoryu yapıcak@Polat Şaşmaz agam şu anda konuya bakıyor, zirveyi alırsa Çiğdem'in fişini çektik demektir
@Polat Şaşmaz agam şu anda konuya bakıyor, zirveyi alırsa Çiğdem'in fişini çektik demektir
@batuhankaralar ın hilesi bu oyuna işlemiyor galibaBence elensin yarışma bir gevezeden kurtulmuş olur
En son @Yiğitt'le yemek yerken görülmüş kendisi, gerisini sen anla artık@batuhankaralar ın hilesi bu oyuna işlemiyor galiba
Heyecan tavan.Son 1 saat, Mavi Takım yine öne geçti..
Bu sezon gerçekten heyecanlı, geçen sezon ful Kırmızı Takım yeniyordu. Hep yenilirdik. Bu sezon kıyasıya mücadele var.Heyecan tavan.
Biz seyirciler icin bile cok heyecanli takip etmek
Ama kirmizi takim bu haftada yenilirse ozaman bukez o hüsrani onlar yasayacak gibi fakat baya zorluyoar. Eminim şuan @Polat Şaşmaz ve @Bully full konsantre oynuyorlardirBu sezon gerçekten heyecanlı, geçen sezon ful Kırmızı Takım yeniyordu. Hep yenilirdik. Bu sezon kıyasıya mücadele var.
Cidden zorluyorlar.Ama kirmizi takim bu haftada yenilirse ozaman bukez o hüsrani onlar yasayacak gibi fakat baya zorluyoar. Eminim şuan @Polat Şaşmaz ve @Bully full konsantre oynuyorlardir
bence şuan iyi skor yapmislardir her an belirebilir puan teknik olarak ben survivorda ünlüleri yani kirmizilari tutarim hep ama burda her iki taraftada en iyi arkadaslarim var iyi olan kazansinCidden zorluyorlar.
Son 50 dakika kaldı, ne değişecek bakalım.
Ben iki sezondur kurada mavi takıma denk geldim.bence şuan iyi skor yapmislardir her an belirebilir puan teknik olarak ben survivorda ünlüleri yani kirmizilari tutarim hep ama burda her iki taraftada en iyi arkadaslarim var iyi olan kazansin
sizindemi birleşme partiniz varBen iki sezondur kurada mavi takıma denk geldim.
Aynen iyi olan kazansın. Birleşme partisini göreyim de şimdilik.
Çok ünlü isimleri çağıracağım birleşme partisine, bomba olacak.sizindemi birleşme partiniz var
Türkiye'deyken foruma girmeyecem ama wifi olan evlere gidince akrabalara çaktirmadan ziyaretci olarak bakarim yarismada kim kalmis kim elenmis diye internet paketi ayarlarim mobilede bir girersem çenemde düşük yetmez paketim
Kesin kanal D ile bağlantisi olan kişilerdir merakla bekliyoruz ozamanÇok ünlü isimleri çağıracağım birleşme partisine, bomba olacak.
Yok ben oynamadım bugün hiç, tüm vaktimi bu oyuna harcayacak değilim Zaten dün yapabileceğimin maximumunu yapmıştımAma kirmizi takim bu haftada yenilirse ozaman bukez o hüsrani onlar yasayacak gibi fakat baya zorluyoar. Eminim şuan @Polat Şaşmaz ve @Bully full konsantre oynuyorlardir