iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİBen bana en uzak kişiyi yazicam. Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİBen bana en uzak kişiyi yazicam. Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
Sen Çiğdem'e oyunu ver, ben neler yaparım sana.Ben bana en uzak kişiyi yazicam. Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
@Çiğdem- oynada 1000 bari yap.Senin gibi devletten beklemeyecez de kimden bekleyecez? Otur da oyna şu oyunu.
Tamam kankim benim.iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİ
Neler? Mesela mıncırma falan olur mu?Sen Çiğdem'e oyunu ver, ben neler yaparım sana.
Valla akşama oylamadaki tutumuna bağlı, sana hediyelerim olabilir.Tamam kankim benim.
Neler? Mesela mıncırma falan olur mu?
Fantazi taym.Valla akşama oylamadaki tutumuna bağlı, sana hediyelerim olabilir.
Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.Fantazi taym.
Ben varım.
1 dk sen mıncır 1 dk ben mıncırayım. Sonra bodoslama dalalım.
Slime den bahsediyordum da neyse.Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.
Slime den bahsediyordum da neyse.
oyun belli olmustur artık yıldırım oyunu bozalımForum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.
Son oynama saati kaç?Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.
18.50'de bitiririm işte, tabloları ayarlarım.Son oynama saati kaç?
Ben ilk dediğim gibi bana uzak isim kimse onu yazicam. Sonuçta oyun bu.oyun belli olmustur artık yıldırım oyunu bozalım
KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!
KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)
Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...
@MasacRE- @Billy Kane @mesmeso61 @DiziTutkunu @MayısKralı @Bully @denizz19 @*YıldırıM* @mrt-06 @DarkLeqenD @Harunnn60 @batuhankaralar @HachiKo @polat Şaşmaz @turkuazz @Aserat @Çiğdem-
KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!
KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)
Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...