2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 2. Oyun

Ben bana en uzak kişiyi yazicam. :A Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil. :A
iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİ :A :A :A

KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!

KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 6 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)

Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...

KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!

MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)

Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...

@MasacRE- @Billy Kane @mesmeso61 @DiziTutkunu @MayısKralı @Bully @denizz19 @*YıldırıM* @mrt-06 @DarkLeqenD @Harunnn60 @batuhankaralar @HachiKo @polat Şaşmaz @turkuazz @Aserat @Çiğdem-

@Yiğitt rakip takım kadar seviniyordur :A :A :A

MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)

Mavi takım 6 puan :A :A

iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg
Kraliçemin ne çok kuyusunu kazan varmış. :T: @Yiğitt