Gir bak, yorma beni.Üçüncü kaç puan?
Akşama konu gelecek zaten, uğraşamam bir daha.Üçüncü kaç puan?
Pcdeysen skoru paylaşsana ilk 5 kişi ve puanlarını
Gir bak, yorma beni.Üçüncü kaç puan?
Akşama konu gelecek zaten, uğraşamam bir daha.Üçüncü kaç puan?
Pcdeysen skoru paylaşsana ilk 5 kişi ve puanlarını
Pc de olsam sormam Dışarıdayım.Gir bak, yorma beni.
6,063 ile MayısKralıPc de olsam sormam Dışarıdayım.
Pis melun. Oynamicam o zaman.Gir bak, yorma beni.
Akşama konu gelecek zaten, uğraşamam bir daha.
4801 ı neden 5 e yuvarlamiyorsun ki.6,063 ile MayısKralı
Sen de 4k
ah sende bana kıyma ozaman hem biz ortağızSen bana kıyamazsın ki.
Geriye düştük an itibariyle, elenebilirsin diyeyim sana.ah sende bana kıyma ozaman hem biz ortağız
Ozaman ortaklığını konustur koru biziGeriye düştük an itibariyle, elenebilirsin diyeyim sana.
Stratejik davranıp kim kötüyse ona good bye derim.Ozaman ortaklığını konustur koru bizi
elendiğim oyunu karşıma getirdiğin için beni seçmemen lazım yoksa kasıtlı yaptığına dahil şüpheler oluşturur ayollStratejik davranıp kim kötüyse ona good bye derim.
Gören de final puanı alıyon her oyun, bu oyunu yapamayıp elemeye kaldın.elendiğim oyunu karşıma getirdiğin için beni seçmemen lazım yoksa kasıtlı yaptığına dahil şüpheler oluşturur ayoll
Diğerlerini oynayabliyorum en azından bunu oynayamıyorum bile ilk oyunda seni geçmiştim hemGören de final puanı alıyon her oyun, bu oyunu yapamayıp elemeye kaldın.
Hayırlısı olsun hakkında, @DarkLeqenD gelip kurtarır inşallah seni.Diğerlerini oynayabliyorum en azından bunu oynayamıyorum bile ilk oyunda seni geçmiştim hem
kulisle kurtarırız olmazsa napalım cnmHayırlısı olsun hakkında, @DarkLeqenD gelip kurtarır inşallah seni.
Ben oynadım da en fazla bu kadar yapabiliyorum.
Aynen ben de kulislere başlayayım.kulisle kurtarırız olmazsa napalım cnm
aman sen başlama birşeyeAynen ben de kulislere başlayayım.
ŞOK ŞOK ŞOK!aman sen başlama birşeye
aa olurmu başla tabikide baksana ne güzel iki ortağız öyle uyuma bakŞOK ŞOK ŞOK!
Çiğdem 2. haftadan yarışmaya veda etti..
Göreceksin sen uyumu.aa olurmu başla tabikide baksana ne güzel iki ortağız öyle uyuma bak
ŞOK ŞOK ŞOK!
Çiğdem 2. haftadan yarışmaya veda etti..
aa olurmu başla tabikide baksana ne güzel iki ortağız öyle uyuma bak
Düşünmene bile gerek yok, akşama eliyoruz gidiyor.Çiğdem, Sarp ve Çağatay hakkında söyledikleriyle çok batıyor gözüme bu aralar Zaten oyunu da oynamayıp çekildi kenara, yani benim eleme adayım belli oldu