2017 FF Sanal Survivor 7. Sezon 2. Oyun

hahha aa geçen yıl elendiğim oyun oyüzden oynayabilsem ozaman oynardım bu oyunu beceremiyorum yapacak birşey yok ama üst üste 2 defa aynı oyundan elenmekte iyi olmaz :A :A :A

takımım kazanır inş ne diyeyim ayoll :Z:Z:Z

@mrt-06 nickimin altında öyle yazılsa ziyaretçiler ünlü falan sanır galiba beni
:A :A :A

@Bully
Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde :A

@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz:A

Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde :A

@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz:A
Oyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarım:)

Oyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarım:)
Aynen bu hafta eleme heyecanını onlar yaşamalı :(

Son ana kadar savaşmalıyız :Z

Ben çalışmalara başlayayım, hazır olmak lazım. :A
Yiğit'im yapmaz öyle şeyler :A

Aynı takımda olsaydık birlikte isim yazardık ne güzel, şimdi fırsat bu fırsat seni şutlamaya çalışacaklar cadıcım :A
buna güvenmiyorum ben ayoll çünkü takım arkadaşımız gibi hissetmiyorum benim takım arkadaşım @mrt-06 :bhr: @Yiğitt i sizin takımın içerdeki adamı gibi hep düşünüyorum hal e hareketlerinden rodle yapamıyor zaten kendini ele veriyor :A :A :A

@mrt-06

buna güvenmiyorum ben ayoll çünkü takım arkadaşımız gibi hissetmiyorum benim takım arkadaşım @mrt-06 :bhr: @Yiğitt i sizin takımın içerdeki adamı gibi hep düşünüyorum hal e hareketlerinden rodle yapamıyor zaten kendini ele veriyor :A :A :A

@mrt-06
Dur sen bi biz kaybedelim de o zaman göreceksin sen. :A

@Bully gurbanın olayım oyna da öne geç. :Z

@mrt-06
Yaşasın Kanal D kardeşliği :A

Geçen sene Kırgın Çiçekler konusuna ajan olarak sokmuştuk kendisini, diziyi izleyenleri diziden soğutmuştu :F

Sizin takımı da yavaş yavaş parçalayacak hayırlısıyla :A Skorunu yükseltmek için uğraşmıyor bile neden acaba :A

Uğraşacam kanka, öldürücü darbeyi son anda indirmeyi planlıyorum :A
Sana güveniyoruz @Çiğdem- :A

@mrt-06
Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi. :bhr:

Sana güveniyoruz @Çiğdem- :A

Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi. :bhr:
Yaşasın Kanal D kardeşliği :A

Geçen sene Kırgın Çiçekler konusuna ajan olarak sokmuştuk kendisini, diziyi izleyenleri diziden soğutmuştu :F

Sizin takımı da yavaş yavaş parçalayacak hayırlısıyla :A Skorunu yükseltmek için uğraşmıyor bile neden acaba :A
ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi :A :A :A

Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
:A :A :A @EFE UYSAL
ogedaya-gore-gonullulerin-en-zayif-halkasi-kim-survivor-2017_9699625-11350_1280x720.jpg

ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi :A :A :A

Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
:A :A :A @EFE UYSAL
ogedaya-gore-gonullulerin-en-zayif-halkasi-kim-survivor-2017_9699625-11350_1280x720.jpg
Tebrikler canım büyük resmi görmüşsün geç de olsa :A

Ahaha @Yiğitt bu sene Survivor izleyemedi, izlese eminim Ogeday'ı tutardı :A