Elenmeyip kalırsan düşünürüz.
Elenmeyip kalırsan düşünürüz.
Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
Ondan şüphesi olmasın.Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz
@Yiğitt gıcıklık olsun diye koydu sanırım bu oyunu 2.haftaya ama atlatırsam daha finale kadar her oyunu oynayabilirim @Yiğitt in planları elinde patlar inşKaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz
Oyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarımKaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
Ondan şüphesi olmasın.
Yiğit'im yapmaz öyle şeyler
Ben çalışmalara başlayayım, hazır olmak lazım.Yiğit'im yapmaz öyle şeyler
Aynı takımda olsaydık birlikte isim yazardık ne güzel, şimdi fırsat bu fırsat seni şutlamaya çalışacaklar cadıcım
Aynen bu hafta eleme heyecanını onlar yaşamalıOyun bir yerde çok sinir oluyor orayı bir türlü sollayamadım bu oyunda bari bizim takımdan değilde karşı takımdan elenmiş olsun,biraz daha ataklı oluruz umarım
Ben çalışmalara başlayayım, hazır olmak lazım.
buna güvenmiyorum ben ayoll çünkü takım arkadaşımız gibi hissetmiyorum benim takım arkadaşım @mrt-06 @Yiğitt i sizin takımın içerdeki adamı gibi hep düşünüyorum hal e hareketlerinden rodle yapamıyor zaten kendini ele veriyorYiğit'im yapmaz öyle şeyler
Aynı takımda olsaydık birlikte isim yazardık ne güzel, şimdi fırsat bu fırsat seni şutlamaya çalışacaklar cadıcım
Dur sen bi biz kaybedelim de o zaman göreceksin sen.
Yaşasın Kanal D kardeşliği
Bu arada sanada tebrikler harika puan yakalamışsınAynen bu hafta eleme heyecanını onlar yaşamalı
Son ana kadar savaşmalıyız
Uğraşacam kanka, öldürücü darbeyi son anda indirmeyi planlıyorum
Sana güveniyoruz @Çiğdem-Uğraşacam kanka, öldürücü darbeyi son anda indirmeyi planlıyorum
Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi.
Teşekkür ederim Mehmet, daha iyisini de yapmaya çalışacağım. Sizler de çalışın da karşı takımı karıştıralım bu haftaBu arada sanada tebrikler harika puan yakalamışsın
Biraz daha iyisini yapmaya çalışalım haklısın umarım dediğin şekilde olur karşı takım karışırTeşekkür ederim Mehmet, daha iyisini de yapmaya çalışacağım. Sizler de çalışın da karşı takımı karıştıralım bu hafta
Sana güveniyoruz @Çiğdem-
Burası Survivor değil mi, her türlü içten pazarlık ve sinsilik yapılır tabi.
ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı biziYaşasın Kanal D kardeşliği
Geçen sene Kırgın Çiçekler konusuna ajan olarak sokmuştuk kendisini, diziyi izleyenleri diziden soğutmuştu
Sizin takımı da yavaş yavaş parçalayacak hayırlısıyla Skorunu yükseltmek için uğraşmıyor bile neden acaba
Tebrikler canım büyük resmi görmüşsün geç de olsaayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi
Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
@EFE UYSAL