DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,455
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Alabiliriz baskanim üye sayisini arttirmak lazimArkadaşı bizim BET'e alalım mı? @MayısKralı @eskici
Üye sayısından ziyade kalitesi önemli. Sen beğendin mi berbat diyebilir misin o espriye?Alabiliriz baskanim üye sayisini arttirmak lazim
Yeterince berbat baskanim resmen kalite kokuyorÜye sayısından ziyade kalitesi önemli. Sen beğendin mi berbat diyebilir misin o espriye?
Tamamdır bu iş. @mrt-06 yarın TC numaranızı ve aile sıra numaranızı getirin, kayıt işlemlerine başlayalım.Yeterince berbat baskanim resmen kalite kokuyor
Hayirli olsun o zaman baskanimTamamdır bu iş. @mrt-06 yarın TC numaranızı ve aile sıra numaranızı getirin, kayıt işlemlerine başlayalım.
Benim avatarım TC'm, nickim aile sıra nodur.Tamamdır bu iş. @mrt-06 yarın TC numaranızı ve aile sıra numaranızı getirin, kayıt işlemlerine başlayalım.
Tamam, kayıt işlemin tamamlandı. Sende artık bizden birisin. Berbat espriler yapmaya devam.Benim avatarım TC'm, nickim aile sıra nodur.
Bu mesajı kuzenim yazmış. İlk 5i garantilemek için +5200 yapılması lazım.İlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım. Oyundan soğuttunuz lan adamı.
Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.Son sınavlar derken unutmuşum oyunu.
Bizim B planımız hatta C planımız var, unutun oyunu kaznamayı.Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.
Sizde güçlü çok tabii.Bizim B planımız hatta C planımız var, unutun oyunu kaznamayı.
@Yiğitt o kadar çirkin misin sen?ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi
Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
@EFE UYSAL
Oyun yüzünden mi başka bir şey yüzünden mi?Kolum koptu.
Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz
Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.
Üçüncü kaç puan?@DarkLeqenD @*YıldırıM* üçüncülüğü almanız lazım, elemeye gitmeyelim.
Pcdeysen skoru paylaşsana ilk 5 kişi ve puanlarını@DarkLeqenD @*YıldırıM* üçüncülüğü almanız lazım, elemeye gitmeyelim.