iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİBen bana en uzak kişiyi yazicam.Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
![]()
iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİBen bana en uzak kişiyi yazicam.Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
![]()
Sen Çiğdem'e oyunu ver, ben neler yaparım sana.Ben bana en uzak kişiyi yazicam.Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.
![]()
@Çiğdem- oynada 1000 bari yap.Senin gibi devletten beklemeyecez de kimden bekleyecez?Otur da oyna şu oyunu.
![]()
Tamam kankim benim.iftardan sonra çuval çuval çekirdek feda olsun sana cnm PEMBE GİBİ![]()
![]()
![]()
Neler? Mesela mıncırma falan olur mu?Sen Çiğdem'e oyunu ver, ben neler yaparım sana.![]()
Valla akşama oylamadaki tutumuna bağlı, sana hediyelerim olabilir.Tamam kankim benim.
Neler? Mesela mıncırma falan olur mu?![]()
Fantazi taym.Valla akşama oylamadaki tutumuna bağlı, sana hediyelerim olabilir.![]()
Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.Fantazi taym.
Ben varım.
1 dk sen mıncır 1 dk ben mıncırayım. Sonra bodoslama dalalım.![]()
Slime den bahsediyordum da neyse.Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.![]()
Slime den bahsediyordum da neyse.
oyun belli olmustur artık yıldırım oyunu bozalımForum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.![]()
Son oynama saati kaç?Forum ahlakına uymayan mesajlar yazıyorsun, ipini çekeriz baak.![]()
18.50'de bitiririm işte, tabloları ayarlarım.Son oynama saati kaç?
Ben ilk dediğim gibi bana uzak isim kimse onu yazicam. Sonuçta oyun bu.oyun belli olmustur artık yıldırım oyunu bozalım![]()
![]()
![]()
KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!
KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)
Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...
@MasacRE- @Billy Kane @mesmeso61 @DiziTutkunu @MayısKralı @Bully @denizz19 @*YıldırıM* @mrt-06 @DarkLeqenD @Harunnn60 @batuhankaralar @HachiKo @polat Şaşmaz @turkuazz @Aserat @Çiğdem-
KIRMIZI TAKIM, YENİDEN ÖNE GEÇTİ... HAFTANIN EN HEYECANLI OYUNU DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANACAK? İŞTE SON DURUM!
KIRMIZI TAKIM: 9 PUAN (5 Puan Polat Şaşmaz, 3 Puan MayısKralı, 1 Puan Bully)
MAVİ TAKIM: 7 PUAN (4 Puan Masacre, 2 Puan DarkLeqenD)
Yarışmaya kim veda edecek? Bu akşam 19.00'da Ada Konseyi başlayacak. Bu arada oyun 18.50 gibi biter, oyunlarınızı ona göre ayarlayın. Canlı yayınla 19.00'da FAV10'da görüşmek üzere...