DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,372
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Alabiliriz baskanim üye sayisini arttirmak lazim
Üye sayısından ziyade kalitesi önemli.Alabiliriz baskanim üye sayisini arttirmak lazim![]()
Yeterince berbat baskanim resmen kalite kokuyorÜye sayısından ziyade kalitesi önemli.Sen beğendin mi berbat diyebilir misin o espriye?
![]()
Tamamdır bu iş.Yeterince berbat baskanim resmen kalite kokuyor![]()
Hayirli olsun o zaman baskanimTamamdır bu iş.@mrt-06 yarın TC numaranızı ve aile sıra numaranızı getirin, kayıt işlemlerine başlayalım.
![]()
Benim avatarım TC'm, nickim aile sıra nodur.Tamamdır bu iş.@mrt-06 yarın TC numaranızı ve aile sıra numaranızı getirin, kayıt işlemlerine başlayalım.
![]()
Tamam, kayıt işlemin tamamlandı.Benim avatarım TC'm, nickim aile sıra nodur.![]()
Bu mesajı kuzenim yazmış.İlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım.Oyundan soğuttunuz lan adamı.
![]()
Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.Son sınavlar derken unutmuşum oyunu.![]()
Bizim B planımız hatta C planımız var, unutun oyunu kaznamayı.Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.![]()
Sizde güçlü çok tabii.Bizim B planımız hatta C planımız var, unutun oyunu kaznamayı.![]()
@Yiğitt o kadar çirkin misin sen?ayy yani seni karşı takıma almasının bile amacını şuan anlıyorum kulis gücümüzü azaltmak için ayırdı bizi![]()
![]()
Beni rakip almasıda içgüdüsel olarak çok normal @Yiğitt bizim takımın ogedayıdır ayoll
![]()
![]()
@EFE UYSAL
![]()
Oyun yüzünden mi başka bir şey yüzünden mi?Kolum koptu.![]()
Kaybedersiniz en düşük puanı alan sen olduğun için seni şutlarlar herhalde
@MayısKralı @Harunnn60 @turkuazz güzel skorlar yapmışsınız ama final puanınız yok, ataklarınızı bekliyoruz![]()
Akşam 7'ye kadar vaktin var, 8-7 gerideyiz şu an, alacağın bir final puanı bize dokunulmazlığı getirir.![]()
Üçüncü kaç puan?
Pcdeysen skoru paylaşsana ilk 5 kişi ve puanlarını