finale çıkardık seni beee senin oyun belli tabikide @YiğittÇiğdem, Sarp ve Çağatay hakkında söyledikleriyle çok batıyor gözüme bu aralar Zaten oyunu da oynamayıp çekildi kenara, yani benim eleme adayım belli oldu
finale çıkardık seni beee senin oyun belli tabikide @YiğittÇiğdem, Sarp ve Çağatay hakkında söyledikleriyle çok batıyor gözüme bu aralar Zaten oyunu da oynamayıp çekildi kenara, yani benim eleme adayım belli oldu
Aynen yaparsa vermezsin, yapmazsa veririsin. (Zaten yapmaz her türlü gidici. )
Benim finalistim ile arama girme feridunu hep savundum @MasacRE-Aynen yaparsa vermezsin, yapmazsa veririsin. (Zaten yapmaz her türlü gidici. )
Hahah hayırr be çağaayla alakası yok diyorum ama kapak fotosuna koyarım @MasacRE-Abooo Çiğdem'den Utku'ya RESTT !
O değil de ciddi ciddi gidecen farkında mısın?Hahah hayırr be çağaayla alakası yok diyorum ama kapak fotosuna koyarım @MasacRE-
senin planlarını bozacazO değil de ciddi ciddi gidecen farkında mısın?
Otur da oyunu oyna.
Sen bence biraz oyunla uğraş Hadi beni ikna ettin başkasına oy verdim diyelim, diğerleri hiç acımaz son sırada gördüklerine vururlar tekmeyi seni oklavan bile kurtaramazHahah hayırr be çağaayla alakası yok diyorum ama kapak fotosuna koyarım @MasacRE-
1 kişi 1 kişidir ayoll @Yiğitt in hain planını bozalım hevesi kursağında kalsınSen bence biraz oyunla uğraş Hadi beni ikna ettin başkasına oy verdim diyelim, diğerleri hiç acımaz son sırada gördüklerine vururlar tekmeyi seni oklavan bile kurtaramaz
Evet arkadaşlar takımın geleceğini düşünmek zorundayız, duygusal davranmayalım lütfen. Son sırada yer alan @Çiğdem- in elenmesi için birlik olmamız lazım. Herkesi meydanlara davet ediyorum...
@Billy Kane @mrt-06 @*YıldırıM* @denizz19 @DarkLeqenD @batuhankaralar @HachiKo @Bully
Ben beyin ameliyati yapmayı düşünüyorum.Evet arkadaşlar takımın geleceğini düşünmek zorundayız, duygusal davranmayalım lütfen. Son sırada yer alan @Çiğdem- in elenmesi için birlik olmamız lazım. Herkesi meydanlara davet ediyorum...
@Billy Kane @mrt-06 @*YıldırıM* @denizz19 @DarkLeqenD @batuhankaralar @HachiKo @Bully
@Yiğittin oyununa gelmeyin arkadaşlar rakip takımın içerdeki adamıBen beyin ameliyati yapmayı düşünüyorum.
Senin gibi devletten beklemeyecez de kimden bekleyecez? Otur da oyna şu oyunu.Herşeyi devletten beklemeyin la.
Ben bana en uzak kişiyi yazicam. Ve Çiğdem sen bana uzaksın ne yazık ki. 2 gıybet yaparsak fikrim değişir. Çekirdek citleyip parlaklar hakkında konuşmak falan da dahil.