hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdıkSeni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.
iftardan sonra bakacam birazda ama anlamazsam zorlamıcam bizim takım yener
hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdıkSeni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.
Açık ara yeniyoruz zaten bu oyunu da, no sıkıntı.hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdık
iftardan sonra bakacam birazda ama anlamazsam zorlamıcam bizim takım yener
Topu niye bana attın forvet miyim ben. Elensin gitsin işte bize ne.Seni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.
ADAMSINNNNNNTopu niye bana attın forvet miyim ben. Elensin gitsin işte bize ne.
ADAMSINNNNNN
takım ruhu nerede bee takım arkadasınızı koruyunTopu niye bana attın forvet miyim ben. Elensin gitsin işte bize ne.
Oyun oynayacağına -ki zaten oynayamıyor- gitsin iftara kadar yemek yapsın.ADAMSINNNNNN
Hahaha napcan 10 bin mi yapcan?Kimse heveslenmesin, biz daha son sözümüzü söylemedik
Bu gerikafalıyı diskalife edin ayoll @YiğittOyun oynayacağına -ki zaten oynayamıyor- gitsin iftara kadar yemek yapsın.
Hem erkenden yaparsan daha lezzetli olur. Gerçi senin yaptığın yemek ne kadar lezzetli olabilir ki?Bu gerikafalıyı diskalife edin ayoll @Yiğitt
Gerekirse onu da yaparım, bu hafta bizden biri gitmeyecekHahaha napcan 10 bin mi yapcan?
Bizim takım yeniyor neyseki cnmSen elencen galiba oyunda
Yarın akşam ''Kırmızı Takım'dan Kim Gidecek'' adlı konuda görüşmek üzere kanki.Gerekirse onu da yaparım, bu hafta bizden biri gitmeyecek
@HeisenBerg nerelerdesin, oyunu oynaman lazım. ss
Hemen emin olma yarına kadar süre varmışBizim takım yeniyor neyseki cnm
Ben takımıma güveniyorumHemen emin olma yarına kadar süre varmış
Çok güvenme altında kalırsınBen takımıma güveniyorum
@Yiğitt bu böyle böyle finale kadar giderse ben küfür ederim baştan söyleyeyim.Bizim takım yeniyor neyseki cnm