yakında puan barajı 10.000 olurİlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım. Oyundan soğuttunuz lan adamı.
yakında puan barajı 10.000 olurİlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım. Oyundan soğuttunuz lan adamı.
İtaat edinAynen öyle müridim Sen niye katılmadın
Ona daha bir cümle bulamadım ama 2000 puanını yakalasam yeterli olurdu2000 çok iyiyse 5899 ne?
2413 ile 3. sırayı kaptım da biraz.Kızlar son durum ne?
Ben 2. Sırada 4801 puanla isem bu iyi bir şey demektir.2413 ile 3. sırayı kaptım da biraz.
Oyun bağımlılık yapıyor işin kötü tarafı, bir de beğenmezsiniz oyunlarımı.Ben 2. Sırada 4801 puanla isem bu iyi bir şey demektir.
bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezonduOyun bağımlılık yapıyor işin kötü tarafı, bir de beğenmezsiniz oyunlarımı.
Neyini anlayamadın ben onu anlamadım. Anlaşılması basit oyun işte.bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezondu
Neye göre çarkı çeviyiyoruz ben öyle rast gele çeviriyorum puan alamadan game over oluyorNeyini anlayamadın ben onu anlamadım. Anlaşılması basit oyun işte.
Neye göre çarkı çevirdiğimizi anlamadım öyle rast gele çeviriyorum game over oluyorGayet mantıklı ve basit bir oyun. Sadece hız istiyor, tabi biraz da şans.
Gayet mantıklı ve basit bir oyun. Sadece hız istiyor, tabi biraz da şans.bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezondu
Mouse ile ortaya bas işte orada renkler geliyor yandan. Oyunu başta anlatıyor, izlesene bi.Neye göre çarkı çeviyiyoruz ben öyle rast gele çeviriyorum puan alamadan game over oluyor
Neye göre çarkı çevirdiğimizi anlamadım öyle rast gele çeviriyorum game over oluyor
Benim cevabım senin emsajdan önce yazılmıs senin ne yazacağını falcılık yeteneğim ile görüp sen demeden önce cevaplamısımMouse ile ortaya bas işte orada renkler geliyor yandan. Oyunu başta anlatıyor, izlesene bi.
Seni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.Benim cevabım senin emsajdan önce yazılmıs senin ne yazacağını falcılık yeteneğim ile görüp sen demeden önce cevaplamısım