yakında puan barajı 10.000 olurİlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım.Oyundan soğuttunuz lan adamı.
![]()
yakında puan barajı 10.000 olurİlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım.Oyundan soğuttunuz lan adamı.
![]()
Ona daha bir cümle bulamadım2000 çok iyiyse 5899 ne?![]()
2413 ile 3. sırayı kaptım da biraz.Kızlar son durum ne?![]()
Ben 2. Sırada 4801 puanla isem bu iyi bir şey demektir.2413 ile 3. sırayı kaptım da biraz.![]()
Oyun bağımlılık yapıyor işin kötü tarafı, bir de beğenmezsiniz oyunlarımı.Ben 2. Sırada 4801 puanla isem bu iyi bir şey demektir.![]()
bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezonduOyun bağımlılık yapıyor işin kötü tarafı, bir de beğenmezsiniz oyunlarımı.![]()
Neyini anlayamadın ben onu anlamadım.bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezondu![]()
![]()
![]()
Neye göre çarkı çeviyiyoruz ben öyle rast gele çeviriyorum puan alamadan game over oluyorNeyini anlayamadın ben onu anlamadım.Anlaşılması basit oyun işte.
![]()
Neye göre çarkı çevirdiğimizi anlamadım öyle rast gele çeviriyorum game over oluyorGayet mantıklı ve basit bir oyun. Sadece hız istiyor, tabi biraz da şans.![]()
Gayet mantıklı ve basit bir oyun. Sadece hız istiyor, tabi biraz da şans.bir benmi anlayamadım şu oyunu 2 sezondu![]()
![]()
![]()
Mouse ile ortaya bas işte orada renkler geliyor yandan.Neye göre çarkı çeviyiyoruz ben öyle rast gele çeviriyorum puan alamadan game over oluyor
![]()
![]()
Neye göre çarkı çevirdiğimizi anlamadım öyle rast gele çeviriyorum game over oluyor![]()
Benim cevabım senin emsajdan önce yazılmıs senin ne yazacağını falcılık yeteneğim ile görüp sen demeden önce cevaplamısımMouse ile ortaya bas işte orada renkler geliyor yandan.Oyunu başta anlatıyor, izlesene bi.
![]()
Seni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.Benim cevabım senin emsajdan önce yazılmıs senin ne yazacağını falcılık yeteneğim ile görüp sen demeden önce cevaplamısım![]()
![]()
![]()