İlk oyun 9..sıradan iyi başlamıştım ama herkesin kötü olduğu bir oyun vardır bu survivorda kabus oyunum bu geçen yıl bundan elenmiştim çünkü bu kabusumdan kurutlduktan sonra diğer oyunları oynarızOruçlu olduğum için ıssırmakla yetiniyorum.
Your Score: 7,483
You're the Champion!Bunu da geçen olmaz herhalde artık
Canım çıktı ama ya geçen olursa bir daha uğraşmam herhalde artık ne hali varsa görsünSkoru gördüğüm anda küfür ettim.
Bölümle alakası yok onun ya mouse uzun basarsan fazla dönüyorOynarken kalbim sıkışıyor kalp krizi geçircem. @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @MasacRE- @*YıldırıM* @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Sizde de 8. elden sonra basınca çarklar fazladan dönüyor mu? Gıcık oldum ona.
Oynarken kalbim sıkışıyor kalp krizi geçircem. @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @MasacRE- @*YıldırıM* @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Aman Siyo adminim dikkat edin kendinize size bir şey olursa yerinize kim geçer.Oynarken kalbim sıkışıyor kalp krizi geçircem. @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @MasacRE- @*YıldırıM* @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Hep oluyor bana 8.el kriterim yokOynarken kalbim sıkışıyor kalp krizi geçircem. @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @MasacRE- @*YıldırıM* @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Neyse 1. Lik yabancıya gitmedi en azından.
Your Score: 7,483
You're the Champion!Bunu da geçen olmaz herhalde artık
Hayır 8. elden itibaren aynı sertlikte basmama rağmen çark 2 defa dönüyor.Bölümle alakası yok onun ya mouse uzun basarsan fazla dönüyor
Becereksiz herif.Hep oluyor bana 8.el kriterim yok
Nasıl yani.Yorumunu okuyunca atacan 7 yaşındaki yeğenim geldi gözümü önüne ya
Sen gelirsin.Aman Siyo adminim dikkat edin kendinize size bir şey olursa yerinize kim geçer.
Ben gelmesem de olur yeter ki size bir şey olmasın.Hayır 8. elden itibaren aynı sertlikte basmama rağmen çark 2 defa dönüyor.
Becereksiz herif.
Nasıl yani.
Sen gelirsin.
Hayır 8. elden itibaren aynı sertlikte basmama rağmen çark 2 defa dönüyor.
Becereksiz herif.
Nasıl yani.
Sen gelirsin.
30. bölüme kadar geldim hiç öyle bir şeyle karşılaşmadımHayır 8. elden itibaren aynı sertlikte basmama rağmen çark 2 defa dönüyor.
Becereksiz herif.
Nasıl yani.
Sen gelirsin.
Hahaha aynen bende de oluyor, zaman hızlı geçiyor. Bir de renkler uzaktaysa vay halime.Oynarken kalbim sıkışıyor kalp krizi geçircem. @Çiğdem- @Bully @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @MasacRE- @*YıldırıM* @batuhankaralar @Polat Şaşmaz
Gece maçtan önce uğraşırsın.30. bölüme kadar geldim hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım
O değil de 30 son muydu acaba, bıraktıktan sonra içimde kaldı keşke biraz daha uğraşsaydım @DarkLeqenD