Polat Şaşmaz
Favori Üye
2 gündür yorumlara bakıyorumda dışardan sizin takım zayıf görünüyor. Azminle buradada finali görürsen şaşırmam.Biz daha son sözümüzü söylemedik demiştim. 5248
@Yiğitt @Çiğdem- @mrt-06 @Polat Şaşmaz @EFE UYSAL @DarkLeqenD @MasacRE-
Biz daha son sözümüzü söylemedik demiştim. 5248
Evet bizim takım kağıt üstünde daha zayıf ama bu iş yürekte bitiyor tabii2 gündür yorumlara bakıyorumda dışardan sizin takım zayıf görünüyor. Azminle buradada finali görürsen şaşırmam.
Yalnız Sabriye'yi koruyamadin Keşke Adem'de senin gibi Sabriye'den kurtulsaydı ilk haftalarda
Aynen şimdi @Çiğdem- düşünsünO zaman bu hafta @Çiğdem- e güle güle diyoruz
Bu oyuna az biraz baktimda güzel ama sıkıcı ben aksiyon vurmalı kırmalı şeyler olur sandımEvet bizim takım kağıt üstünde daha zayıf ama bu iş yürekte bitiyor tabii
Oyunu hiç beceremedi ben napim. ss
Aynen şimdi @Çiğdem- düşünsün
Benim 4 bin yalan oldu. Hep senin gözün değdi pis yılan sabah akşam 4 bin nerde deyip sordun.6000 geliyor hazır mısınız?
Ay heyecanlandım.Benim 4 bin yalan oldu. Hep senin gözün değdi pis yılan sabah akşam 4 bin nerde deyip sordun.
Forumun First Ladysini kurtardığım için bu iğrenç espriyi görmezden gelebilirimBen de Dünya.
Sen de benim esprilerime taktın ya.Forumun First Ladysini kurtardığım için bu iğrenç espriyi görmezden gelebilirim
Oha helal olsun.Biz daha son sözümüzü söylemedik demiştim. 5248
Tatlım ben ne zaman boş konuştum
6000 geliyor hazır mısınız?
Süre yarına kadar değil mi?
Hazırız diye cevap bekliyorum sizden.E hani 2500 yazıyor, devam mı ediyor oyunun hala
6 bin yetmez 10 bin isteriz ama HazırızSüre yarına kadar değil mi?
Hazırız diye cevap bekliyorum sizden.