Poloş muAynen hile programı şart oldu artık şu işi yapalım Ben dün o kadar uğraştım canım çıktı ancak 2174 yaptım. Adam 5899 yapmış ya 5899
Poloş muAynen hile programı şart oldu artık şu işi yapalım Ben dün o kadar uğraştım canım çıktı ancak 2174 yaptım. Adam 5899 yapmış ya 5899
Gözüm çıktı lan o ne.Aynen hile programı şart oldu artık şu işi yapalım Ben dün o kadar uğraştım canım çıktı ancak 2174 yaptım. Adam 5899 yapmış ya 5899
Bu puanları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum😱Bi şey değil ya 2300 cük.
5899 a ne dersin abi?Bu puanları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum😱
Çok zordu 2300 yapmak.Bu puanları nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum😱
Pc de olmadığımdan bakamıyorum o puan kimin😱5899 a ne dersin abi?
Bir de bunun yazıyla yazıldığını düşünsene Beş bin sekiz yüz doksan dokuz Dur bakalım daha neler göreceğiz 10 bin falan çıkar herhalde bu gidişleGözüm çıktı lan o ne.
Polat Şaşmaz bey yaptı. Hilesiz.Pc de olmadığımdan bakamıyorum o puan kimin😱
Poloş mu
10bin gelirse evin önünden dolmuşa atlar direk YSKya giderim.Bir de bunun yazıyla yazıldığını düşünsene Beş bin sekiz yüz doksan dokuz Dur bakalım daha neler göreceğiz 10 bin falan çıkar herhalde bu gidişle
Çok zordu 2300 yapmak.
Yok artık ya puana bak bu oyun çok fazla dikkat istiyor ufak bir hatada oyun bitiyor 1000 Puanı sollayana kadar nasıl uğraştım bu kadar puanı nasıl yapıyorlar😱Polat Şaşmaz bey yaptı. Hilesiz.
5899 u duyduktan sonra artık söylemem.Sen de mütevazilik yapma da gerçek puanını söyle adama Yalnız alıştıra alıştıra söyle de kalpten gitmesin sonra
Biz oynamayalım artık puanlara bakSen de mütevazilik yapma da gerçek puanını söyle adama Yalnız alıştıra alıştıra söyle de kalpten gitmesin sonra
Seninkide 5000 dir5899 u duyduktan sonra artık söylemem.
İlk 5i garantilemek için 3000 falan yapılması lazım. Oyundan soğuttunuz lan adamı.Biz oynamayalım artık puanlara bak