7.sıradayım benKaçıncı siradasiniz ben göremiyorum. Teldeyim.
Hatırlamıyorum O ara bakamadım2174 ile ikincilik koltuğuna oturdum da 3327 nedir be kardeşim @Polat Şaşmaz kaçıncı levele geldin sen?
çemberi aynı renk yapacaksın tabi burda hızlı olmalısın yoksa oyun bitiyorOyun çok saçma ya. Hiç bir şey anlamadım.
Oynaya oynaya anladımçemberi aynı renk yapacaksın tabi burda hızlı olmalısın yoksa oyun bitiyor
1 gün daha ek süre verilmiş. Yaparsın sen@Polat Şaşmaz 4'e yükselebildim ama hala yeterli değil, bizim takımdan birinin daha ilk 5'e girmesi şart. Ya da benim 3.lüğe çıkmam lazım
oyunu @denizz19 sayesinde anladım bendeOynaya oynaya anladım
o puanı nasıl yaptınız ya puan artmıyor
Mert 4000 yapacağım demişti.
seninde puan iyimiş o puana yetişmedim bir türlüMert 4000 yapacağım demişti.
Iyyy daha oynamaya başlamadım dur hele.
Ben 6. sıraya yükseldim, korkma elenmezsin.sana güveniyorum cnm gıcık @Yiğitt i protesto ediyorum ben
bizim takım yeniyormu şuan bu oyunu öyle kurtaracam baska çaresi yok ayollBen 6. sıraya yükseldim, korkma elenmezsin.
Yeniliyoruz, eleme adayısın şimdiden.bizim takım yeniyormu şuan bu oyunu öyle kurtaracam baska çaresi yok ayoll
aa listeden çıkar şu oyunu dedim sana insan elendiği oyunla karşılaşmak istemiyor piskolojikmen oynayamıyorum bileYeniliyoruz, eleme adayısın şimdiden.
Sen bana kartlı bir oyun dediydin ben ne biliyim bu olduğunu. Bilseydim daha geç koyardım .ssaa listeden çıkar şu oyunu dedim sana insan elendiği oyunla karşılaşmak istemiyor piskolojikmen oynayamıyorum bile
Sen bana kartlı bir oyun dediydin ben ne biliyim bu olduğunu. Bilseydim daha geç koyardım .ssaa listeden çıkar şu oyunu dedim sana insan elendiği oyunla karşılaşmak istemiyor piskolojikmen oynayamıyorum bile
aa bilerek yapmadığını söylüyorsun yanı oruç tutuyorsan inanırım sözüne ayoll tutmuyorsan inanmamSen bana kartlı bir oyun dediydin ben ne biliyim bu olduğunu. Bilseydim daha geç koyardım .ss
Sen bana kartlı bir oyun dediydin ben ne biliyim bu olduğunu. Bilseydim daha geç koyardım .ss