Sen inanıyor musun kazanacağınıza?Bu hafta kırmızı takım kazanmalı mutlaka takım sayısı çok azalır karşı takım kazanırsa
Sen inanıyor musun kazanacağınıza?Bu hafta kırmızı takım kazanmalı mutlaka takım sayısı çok azalır karşı takım kazanırsa
Birazcık zor ama kazanmayı umuyorumSen inanıyor musun kazanacağınıza?
Bu yüksek performansından ötürü seni tebrik ederim.Hyr 167
Yaaaaaaa tatlooom.Bu yüksek performansından ötürü seni tebrik ederim.
705 yaptım kanki iyi mi?Bu yüksek performansından ötürü seni tebrik ederim.
O puanla ilk 100e bile giremezsin.705 yaptım kanki iyi mi?
HahahahO puanla ilk 100e bile giremezsin.
Kullandığın hile programının adını hala biz takım arkadaşlarına vermeyi düşünmüyor musun?1697 puanla birinci benim
Yav hehe la olm adam gibi skorunu söyle1697 puanla birinci benim
Hıhı hile hileKullandığın hile programının adını hala biz takım arkadaşlarına vermeyi düşünmüyor musun?
Sonuçlar açıklanınca görürsün aga yalan borcum mu varYav hehe la olm adam gibi skorunu söyle
halen yok neden ya çok saçma?Hahahah
Şu skorlar bi gelse oynayacağım da daha gelmedi.
Ben kaçıncı sıradayım bilmiyorum ki 1537 puanım var amaBizim takımdan ilk beşte olan başka kimler var hesap yapalım @mrt-06 @HachiKo @Yiğitt @Billy Kane @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE- @denizz19 @Çiğdem-
Ben tam 1000 yaptım tek oynayışta, şu skor düzelsin hedef 4000Bizim takımdan ilk beşte olan başka kimler var hesap yapalım @mrt-06 @HachiKo @Yiğitt @Billy Kane @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE- @denizz19 @Çiğdem-
Bizim takımımızın hesaplarla işi olmaz, bam bam bam.Bizim takımdan ilk beşte olan başka kimler var hesap yapalım @mrt-06 @HachiKo @Yiğitt @Billy Kane @DarkLeqenD @*YıldırıM* @MasacRE- @denizz19 @Çiğdem-
Skorun altında derecen yazıyor safozBen kaçıncı sıradayım bilmiyorum ki 1537 puanım var ama