Kaydedilmiyor, basman lazım.oyun bittikten sonra submit tıklamasakta skor kaydediliyor mu?![]()
İnşallah.Düzelt artık şunu da görelim![]()
Kaydedilmiyor, basman lazım.oyun bittikten sonra submit tıklamasakta skor kaydediliyor mu?![]()
İnşallah.Düzelt artık şunu da görelim![]()
Seni bu yarışmanın başına koyanın benKaydedilmiyor, basman lazım.
İnşallah.![]()
HahahahSeni bu yarışmanın başına koyanın ben![]()
Forumda admin yok ki görevini bıraktıHahahah
Kanki benlik bir şey yok, forum adminlerinin bakacağı iş.Benlik bir şey olsa bu kadar bekletir miydim?
![]()
O zaman Sanal Survivor iptal, yeni sezon Mayıs 2018'de.Forumda admin yok ki görevini bıraktı![]()
Tam askerden döndüğüm tarihO zaman Sanal Survivor iptal, yeni sezon Mayıs 2018'de.![]()
Hala olmadı. Puan sırası olmadıkça nasıl anlayayım elenip elenmediğimi?Gelecek sabaha kadar inşallah.![]()
aradaki puan farkı çok değildi ama bunu sormak iyi oldu artık tıklarım o butonaKaydedilmiyor, basman lazım.
İnşallah.![]()
2000 zor.Skorlar kaç söyleyin bakalım? 1000 küsür yapanlar 2000 barajini astınız mı?![]()
İlk oyuna göre biraz daha iyi gibi .
Gelecek puanlar inşallah, puanlar gelmeden süreyi bitirmem. Olmadı bir gün ek süre veririz.Hala olmadı. Puan sırası olmadıkça nasıl anlayayım elenip elenmediğimi?![]()
Aga şu sorunu bir hallette sınırı koyalım 1.olmak içinBizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.![]()
Yok artık😱Bizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.![]()
Süpersin, karşı takımı eritsek süper olur.Bizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.![]()