Kaydedilmiyor, basman lazım.oyun bittikten sonra submit tıklamasakta skor kaydediliyor mu?
İnşallah.Düzelt artık şunu da görelim
Kaydedilmiyor, basman lazım.oyun bittikten sonra submit tıklamasakta skor kaydediliyor mu?
İnşallah.Düzelt artık şunu da görelim
Seni bu yarışmanın başına koyanın benKaydedilmiyor, basman lazım.
İnşallah.
HahahahSeni bu yarışmanın başına koyanın ben
Forumda admin yok ki görevini bıraktıHahahah
Kanki benlik bir şey yok, forum adminlerinin bakacağı iş. Benlik bir şey olsa bu kadar bekletir miydim?
O zaman Sanal Survivor iptal, yeni sezon Mayıs 2018'de.Forumda admin yok ki görevini bıraktı
Tam askerden döndüğüm tarih Kanka sana bir şey soracağım dur özeldenO zaman Sanal Survivor iptal, yeni sezon Mayıs 2018'de.
Hala olmadı. Puan sırası olmadıkça nasıl anlayayım elenip elenmediğimi?Gelecek sabaha kadar inşallah.
aradaki puan farkı çok değildi ama bunu sormak iyi oldu artık tıklarım o butonaKaydedilmiyor, basman lazım.
İnşallah.
2000 zor.Skorlar kaç söyleyin bakalım? 1000 küsür yapanlar 2000 barajini astınız mı?
Gelecek puanlar inşallah, puanlar gelmeden süreyi bitirmem. Olmadı bir gün ek süre veririz.Hala olmadı. Puan sırası olmadıkça nasıl anlayayım elenip elenmediğimi?
Aga şu sorunu bir hallette sınırı koyalım 1.olmak içinBizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.
Yok artık😱Bizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.
Süpersin, karşı takımı eritsek süper olur.Bizim takım sorun etmesin ben bunda 4000'e çıkarım 1. olanın takımda eleme olmuyor zaten.