Yaptım tabi tablo çıksın görürsünO puanı kesin yapmışsındır.
Süper mod olarak şu tablo rezaletine bir el atsana. Senin elinden her iş gelir.Yaptım tabi tablo çıksın görürsün
Bu oyunu ben de pek sevmedim, Ramazan ramazan beynimi yaktıbu benim geçen yıl elendiğim oyun ayoll @Yiğitt e bu yıl çıkar oyunu listeden demiştim ben eleneyim diye 2.haftaya koymuş @Harunnn60 @mrt-06 @Bully
sırf benim elendiğim oyun diye koydu gıcık doğruyu söyleyin sizin içinizdeki adamınızmı bu gıcık geçen yıl onun takımını ezmiştik aramıza sızıp içerdenmi çökeltmeye çalısıyor biziBu oyunu ben de pek sevmedim, Ramazan ramazan beynimi yaktı
Oynamasına oynuyoruz işte de pek zevk almadım, geçenki gıcıktı ama eğlenceliydi en azından
Birinin içerdeki adamı olabilirmi acabasırf benim elendiğim oyun diye koydu gıcık doğruyu söyleyin sizin içinizdeki adamınızmı bu gıcık geçen yıl onun takımını ezmiştik aramıza sızıp içerdenmi çökeltmeye çalısıyor bizi
.A @Yiğitt
kesin öyle vlla bizim alehimize çalsııyor hepBirinin içerdeki adamı olabilirmi acaba
Friends izliyorum şu an belki sonraSüper mod olarak şu tablo rezaletine bir el atsana. Senin elinden her iş gelir.
o halde onu açığa çıkarınkesin öyle vlla bizim alehimize çalsııyor hep
Kız sizin takım zaten daha güçlü, elemeye yine biz kalırızsırf benim elendiğim oyun diye koydu gıcık doğruyu söyleyin sizin içinizdeki adamınızmı bu gıcık geçen yıl onun takımını ezmiştik aramıza sızıp içerdenmi çökeltmeye çalısıyor bizi
.A @Yiğitt
geçen yıl onun takımını ezmiştimKız sizin takım zaten daha güçlü, elemeye yine biz kalırız
Ama Yiğit'in seninle derdini bilemiyorum tabii, zinhar bizle bir alakası yok
Sorun benlik bir şey değil, ben Ozan'a falan belirttim. Geçen sefer de sonradan düzelmişti, inşallah gelir kısa sürede. Sizin yaptıklarınız kaydoluyor zaten, geçen sefer de öyle olmuştu.Sorunu ne zaman düzelteceksin @Yiğitt
Oha bu muydu senin dediğin. Valla bilmiyordum bu olduğunu. Neyse bizim takım hallleder inşallah.bu benim geçen yıl elendiğim oyun ayoll @Yiğitt e bu yıl çıkar oyunu listeden demiştim ben eleneyim diye 2.haftaya koymuş @Harunnn60 @mrt-06 @Bully
Sayılıyor.@Yiğitt bu akşam oynadığımız oyunda aldığımız puanlar sayılıyormu,oyun bittikten sonra puan durumu açılmadığı için soruyorum
Sana tarif ettimya ayoll sende 2.haftaya koyacam o oyunu dedin ve oyunu görüyoruzSorun benlik bir şey değil, ben Ozan'a falan belirttim. Geçen sefer de sonradan düzelmişti, inşallah gelir kısa sürede. Sizin yaptıklarınız kaydoluyor zaten, geçen sefer de öyle olmuştu.
Oha bu muydu senin dediğin. Valla bilmiyordum bu olduğunu. Neyse bizim takım hallleder inşallah.
Sayılıyor.
1537'nin üstüne çıkamadım acaba kaçıncı sıradayım