@vadikızı mı elendi ya?
Elendim maalesef beceremediğim bir oyun geldi ilk hafta çok uğraştım ama olmadı
@vadikızı mı elendi ya?
Tamam da bazen ortada kırmızı oluyo ama yanlarda hiçbir yerde kırmızı olmuyo o zaman ne yapıcamYuvarlağın ortasında sarı rengi var ya, yandaki yerleri de sarıya dönüştürmen lazım. Diğer yuvarlaklardan alıp oraya taşıman gerekiyor.
Demek ki aradığın yuvarlak o değil. Yani ortasında para dönenlerden yapman lazım, mesela birini yaptın o gitti. Diğer paralıları halledeceksin, ona göre ayarlı veriyor zaten. Senin o para gittikten sonra yapmanın bir anlamı yok.Tamam da bazen ortada kırmızı oluyo ama yanlarda hiçbir yerde kırmızı olmuyo o zaman ne yapıcam
Okey şimdi anladım sağolDemek ki aradığın yuvarlak o değil. Yani ortasında para dönenlerden yapman lazım, mesela birini yaptın o gitti. Diğer paralıları halledeceksin, ona göre ayarlı veriyor zaten. Senin o para gittikten sonra yapmanın bir anlamı yok.
Iyyyy total grubu seni.İşte yuvarlağı aynı renkle sürdürmeye çalışıyoruz, sürdürdükçe devam ediyor. Tabi ilerledikçe süre de hızlanıyor.
Ne alaka şimdi?
Ha iyi o zaman, süpersin.Iyyyy total grubu seni.
Eledik ya ablamız vadinin kızını rakip azaldı. Gucluyuz diye şey ettim.
İnşallah gösterecek kısa sürede, geçen oyunumuzda da aynısı olmuştu.Sıralamayı göstermiyor galiba? @Yiğitt
Sen kaç yaptın.İnşallah gösterecek kısa sürede, geçen oyunumuzda da aynısı olmuştu.
485 falan mıydı neydi tam hatırlamıyorum. Niye sordun ve sen kaç yaptın?Sen kaç yaptın.
570 filan yaptım şu sıralama çıksa da baksak kaçıncıyız.485 falan mıydı neydi tam hatırlamıyorum. Niye sordun ve sen kaç yaptın?
594 yapmışım bu arada.570 filan yaptım şu sıralama çıksa da baksak kaçıncıyız.
Bir şey denedim ama olmadı.
@OzaN ile ortaklaşa çözüm bulabilirsiniz, inanıyorum size.Bir şey denedim ama olmadı.
Ben de 1000 yaptım gözükmüyor. .ss
1043 oldumBir şey denedim ama olmadı.
Ben de 1000 yaptım gözükmüyor. .ss
Ne anladıysan o aslanım1043 oldum ne demek abi.
Ben patlaması yaşıyorum bulaşıcı
Tam anlayamadım ben?Oyunumuz gayet basit ve eğlenceli.