hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdıkSeni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.![]()
iftardan sonra bakacam birazda ama anlamazsam zorlamıcam bizim takım yener
hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdıkSeni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.![]()
Açık ara yeniyoruz zaten bu oyunu da, no sıkıntı.hhaha aa gerçekten anlamıyorum ayoll listeden çıakrsan uğraşmazdık
iftardan sonra bakacam birazda ama anlamazsam zorlamıcam bizim takım yener![]()
Topu niye bana attın forvet miyim ben.Seni @DarkLeqenD kankime havale ediyorum, ben senle baş edemiyorum.![]()
ADAMSINNNNNNTopu niye bana attın forvet miyim ben.Elensin gitsin işte bize ne.
![]()
ADAMSINNNNNN![]()
takım ruhu nerede bee takım arkadasınızı koruyunTopu niye bana attın forvet miyim ben.Elensin gitsin işte bize ne.
![]()
Oyun oynayacağına -ki zaten oynayamıyor- gitsin iftara kadar yemek yapsın.ADAMSINNNNNN![]()
Hahaha napcan 10 bin mi yapcan?Kimse heveslenmesin, biz daha son sözümüzü söylemedik![]()
Bu gerikafalıyı diskalife edin ayollOyun oynayacağına -ki zaten oynayamıyor- gitsin iftara kadar yemek yapsın.![]()
Hakaretten ban...
Hem erkenden yaparsan daha lezzetli olur.
Sen elencen galiba oyunda
Gerekirse onu da yaparım, bu hafta bizden biri gitmeyecekHahaha napcan 10 bin mi yapcan?![]()
Bizim takım yeniyor neyseki cnmSen elencen galiba oyunda![]()
Yarın akşam ''Kırmızı Takım'dan Kim Gidecek'' adlı konuda görüşmek üzere kanki.Gerekirse onu da yaparım, bu hafta bizden biri gitmeyecek
@HeisenBerg nerelerdesin, oyunu oynaman lazım. ss
Hemen emin olma yarına kadar süre varmışBizim takım yeniyor neyseki cnm![]()
Ben takımıma güveniyorumHemen emin olma yarına kadar süre varmış![]()
Çok güvenme altında kalırsınBen takımıma güveniyorum![]()
@Yiğitt bu böyle böyle finale kadar giderse ben küfür ederim baştan söyleyeyim.Bizim takım yeniyor neyseki cnm![]()