FF Film Kulübü | 2. Sezon | Yazın Ne İzlesem Diye Düşünmeyin...

2000den önesi filmleri izlemiyorum ama izleyenlere saygı duyuyorum :)

Ah şu geçmiş filmlere önyargınızdan kurtulsanız her şey daha iyi olacak da... :D
Sadri Alışık olsa mesela, "bu da mı gol değil be!" dese, o ayrı konu. Hiç sıkılmadan izlerim. Renksiz geçmiş filmle dendi mi, aklıma daha çok onlar geliyor. :)

Sadri Alışık olsa mesela, "bu da mı gol değil be!" dese, o ayrı konu. Hiç sıkılmadan izlerim. Renksiz geçmiş filmle dendi mi, aklıma daha çok onlar geliyor. :)
1925 yapımı The Gold Rush'ı izle bak. Süresi 70 dakika, eski filmlere önyargını yıkmana yardımcı olabilir. :):)

1925 yapımı The Gold Rush'ı izle bak. Süresi 70 dakika, eski filmlere önyargını yıkmana yardımcı olabilir. :):)
Önyargı demeyelim de, siyah beyazlar içimi daraltıyor. Ben geçmiş zaman filmlerini çok severim diğer türlü, günümüzdeki filmlere göre çok daha iyi. :)

Marlon Brando'nun On the Waterfront filmini izleyince asıl oyunculuğun ne olduğunu göreceğine eminim.:)

Bir güncelleme daha yaptım yeni filmler, yeni oylar var. :)

Güncel olarak en çok film izleyenler:

1OzaN11
berkann11
3Danger UA!10
4gundix1239
5sokak sanati6
6Arslan Bey4
7cevaa2
8kaan9552
9destere-
10sürgünüm-
11RüzgarGülü-
12BuraK-
13Reytinger-
Not: @destere bir film için izledim dedin ama puanlı yorum yapmadığın için sayamadık. :)

Etkinlikte sona az bir süre kaldı. Bir sonraki güncellemeye kadar hala hiç film izlememiş kişiler kalırsa tablodan çıkarılacaklar. :)

Bir de en çok izlenen filmleri listeleyim belki öncelikle onlardan izlemek isteyen olursa:

1The Blind Side7
2Atonement6
Carlito's Way6
The Gold Rush6
5The Usual Suspects5
Singin' in the Rain5
7Network4
The Killing4
Children of Heaven4

Etiketlemeyi unutmuşum. :)

@berkann @gundix123 @Danger UA! @sokak sanati @cevaa @kaan955 @Arslan Bey @destere @sürgünüm @RüzgarGülü @BuraK @Reytinger

O kadar film izledim ama Atonoment ve The Sea Inside'ı izleyesim gelmiyor.Zaten genel olarak pek sevilmeyen filmler olmuş.Özellikle Atonoment.

Açılan filmlerden 3'ünü izlememişim. 4 tane kaldı ilerleyen haftalarda açılacak olan. Arasından birini zaten izledim. Yani etkinlikte toplam 6 filmim ve 2 haftam kaldı. :)

Katılım artar diyordum ama pek de artmadı. :( Şansımıza küselim. :(

Açılan filmlerden 3'ünü izlememişim. 4 tane kaldı ilerleyen haftalarda açılacak olan. Arasından birini zaten izledim. Yani etkinlikte toplam 6 filmim ve 2 haftam kaldı. :)

Katılım artar diyordum ama pek de artmadı. :( Şansımıza küselim. :(
Bence çok da önemli değil takip edenler için çok zevkli oluyordur sanırım.:)

Bir güncelleme daha yaptım yeni filmler, yeni oylar var. :)

Güncel olarak en çok film izleyenler:

1OzaN11
berkann11
3Danger UA!10
4gundix1239
5sokak sanati6
6Arslan Bey4
7cevaa2
8kaan9552
9destere-
10sürgünüm-
11RüzgarGülü-
12BuraK-
13Reytinger-
Not: @destere bir film için izledim dedin ama puanlı yorum yapmadığın için sayamadık. :)

Etkinlikte sona az bir süre kaldı. Bir sonraki güncellemeye kadar hala hiç film izlememiş kişiler kalırsa tablodan çıkarılacaklar. :)

Bir de en çok izlenen filmleri listeleyim belki öncelikle onlardan izlemek isteyen olursa:

1The Blind Side7
2Atonement6
Carlito's Way6
The Gold Rush6
5The Usual Suspects5
Singin' in the Rain5
7Network4
The Killing4
Children of Heaven4

Etiketlemeyi unutmuşum. :)

@berkann @gundix123 @Danger UA! @sokak sanati @cevaa @kaan955 @Arslan Bey @destere @sürgünüm @RüzgarGülü @BuraK @Reytinger
rebecca =8
gold rush =9,5
children of heaven =9

rebecca =8
gold rush =9,5
children of heaven =9
Etkinlikte izlediğin yok ama en azından öncekiler kurtardı seni. :):)

Eklerim puanları güncellemede ama filmlerin konularına da kısa da olsa yorumla birlikte yazarsan puanları iyi olur, Rebecca'yı izlediğini bile bilmiyorduk mesela. :):)

Etkinlikte izlediğin yok ama en azından öncekiler kurtardı seni. :):)

Eklerim puanları güncellemede ama filmlerin konularına da kısa da olsa yorumla birlikte yazarsan puanları iyi olur, Rebecca'yı izlediğini bile bilmiyorduk mesela. :):)
ok..
yorumları eklerim hitchcoock filmlerinin çoğunu izlemişimdir sadece rebeca değil mesela arka pencere mesela sapık mesela kuşlar ..:)