Sadri Alışık olsa mesela, "bu da mı gol değil be!" dese, o ayrı konu. Hiç sıkılmadan izlerim. Renksiz geçmiş filmle dendi mi, aklıma daha çok onlar geliyor.Ah şu geçmiş filmlere önyargınızdan kurtulsanız her şey daha iyi olacak da...
1925 yapımı The Gold Rush'ı izle bak. Süresi 70 dakika, eski filmlere önyargını yıkmana yardımcı olabilir.Sadri Alışık olsa mesela, "bu da mı gol değil be!" dese, o ayrı konu. Hiç sıkılmadan izlerim. Renksiz geçmiş filmle dendi mi, aklıma daha çok onlar geliyor.
Önyargı demeyelim de, siyah beyazlar içimi daraltıyor. Ben geçmiş zaman filmlerini çok severim diğer türlü, günümüzdeki filmlere göre çok daha iyi.1925 yapımı The Gold Rush'ı izle bak. Süresi 70 dakika, eski filmlere önyargını yıkmana yardımcı olabilir.
Marlon Brando'nun On the Waterfront filmini izleyince asıl oyunculuğun ne olduğunu göreceğine eminim.Sadri Alışık olsa mesela, "bu da mı gol değil be!" dese, o ayrı konu. Hiç sıkılmadan izlerim. Renksiz geçmiş filmle dendi mi, aklıma daha çok onlar geliyor.
1 | OzaN | 11 |
berkann | 11 | |
3 | Danger UA! | 10 |
4 | gundix123 | 9 |
5 | sokak sanati | 6 |
6 | Arslan Bey | 4 |
7 | cevaa | 2 |
8 | kaan955 | 2 |
9 | destere | - |
10 | sürgünüm | - |
11 | RüzgarGülü | - |
12 | BuraK | - |
13 | Reytinger | - |
1 | The Blind Side | 7 |
2 | Atonement | 6 |
Carlito's Way | 6 | |
The Gold Rush | 6 | |
5 | The Usual Suspects | 5 |
Singin' in the Rain | 5 | |
7 | Network | 4 |
The Killing | 4 | |
Children of Heaven | 4 |
Bence çok da önemli değil takip edenler için çok zevkli oluyordur sanırım.Açılan filmlerden 3'ünü izlememişim. 4 tane kaldı ilerleyen haftalarda açılacak olan. Arasından birini zaten izledim. Yani etkinlikte toplam 6 filmim ve 2 haftam kaldı.
Katılım artar diyordum ama pek de artmadı. Şansımıza küselim.
Zevkli tabiki de daha fazla izleyenle daha zevkli olurdu. Tabi kimseyi zorlayamayız izle diye.Bence çok da önemli değil takip edenler için çok zevkli oluyordur sanırım.
rebecca =8Bir güncelleme daha yaptım yeni filmler, yeni oylar var.
Güncel olarak en çok film izleyenler:
Not: @destere bir film için izledim dedin ama puanlı yorum yapmadığın için sayamadık.
1 OzaN 11 berkann 11 3 Danger UA! 10 4 gundix123 9 5 sokak sanati 6 6 Arslan Bey 4 7 cevaa 2 8 kaan955 2 9 destere - 10 sürgünüm - 11 RüzgarGülü - 12 BuraK - 13 Reytinger -
Etkinlikte sona az bir süre kaldı. Bir sonraki güncellemeye kadar hala hiç film izlememiş kişiler kalırsa tablodan çıkarılacaklar.
Bir de en çok izlenen filmleri listeleyim belki öncelikle onlardan izlemek isteyen olursa:
1 The Blind Side 7 2 Atonement 6 Carlito's Way 6 The Gold Rush 6 5 The Usual Suspects 5 Singin' in the Rain 5 7 Network 4 The Killing 4 Children of Heaven 4
Etiketlemeyi unutmuşum.
@berkann @gundix123 @Danger UA! @sokak sanati @cevaa @kaan955 @Arslan Bey @destere @sürgünüm @RüzgarGülü @BuraK @Reytinger
Etkinlikte izlediğin yok ama en azından öncekiler kurtardı seni.rebecca =8
gold rush =9,5
children of heaven =9
ok..Etkinlikte izlediğin yok ama en azından öncekiler kurtardı seni.
Eklerim puanları güncellemede ama filmlerin konularına da kısa da olsa yorumla birlikte yazarsan puanları iyi olur, Rebecca'yı izlediğini bile bilmiyorduk mesela.
Hangisini izledin ki başka?
Hangisini izledin ki başka?
3:10 Yuma'ya daha gelmedik.Carlito's Way
3:10 Yuma
The Gold Rush
The Usual Suspects
3:10 Yuma'ya daha gelmedik.
Usual Suspects gözden kaçmış.
Bu kadar mı habersizsin etkinlikten.Filmlerin sırasımı var ki