FF Film Kulübü | 2. Sezon | Yazın Ne İzlesem Diye Düşünmeyin...

Evet, 8 film daha var. Belki gelecek sezon katılmayabilirim. Jübile olayı doğru aslında. :(
Ben bu sezondakilerden izle diyorum sen gelecek sezondan bahsediyorsun. :D Bırakmayız artık seni, her sezon bizimlesin. Kulübün iyi üyelerinden oldun her ne kadar bazı filmleri izlememekte ısrar etsen de. :D

Ben bu sezondakilerden izle diyorum sen gelecek sezondan bahsediyorsun. :D Bırakmayız artık seni, her sezon bizimlesin. Kulübün iyi üyelerinden oldun her ne kadar bazı filmleri izlememekte ısrar etsen de. :D
Ben bu sezondan da bahsediyorum, gelecek sezondan da. Belki devam ederim ama devam etmeme olasılığım daha fazla gibi. Çok film kaçıracağım, çok. :D

Başka unuttuğun film yoktur inşallah. Ben de diyorum @gundix123 bıraktı iyice film izlemeyi. :D
Dizilerden dolayı eskisi kadar izleyemiyoruz ama daha kopmadık çok şükür. :D Bu arada Disconnect filmini de izlemiştim ama yorum ve puanı yazmamıştım daha. Sen benim vereceğim puanın aynısını yazmışsın zaten tabloya. :D Ben akşam onun yorumunu da yazarım. :D

Dizilerden dolayı eskisi kadar izleyemiyoruz ama daha kopmadık çok şükür. :D Bu arada Disconnect filmini de izlemiştim ama yorum ve puanı yazmamıştım daha. Sen benim vereceğim puanın aynısını yazmışsın zaten tabloya. :D Ben akşam onun yorumunu da yazarım. :D
Başka kişinin puanını sana mı yazmışım acaba. :(

Böylece sezonu 13 film izleyerek tamamlamış oldum. Hayırlı uğurlu olsun. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking