Bu kadar mı habersizsin etkinlikten.
Filmleri zaten izlenceği zaman izlemediğim için sırası pek farketmiyor
Bu kadar mı habersizsin etkinlikten.
İkisini de sevmişsin gibi. Biraz kırılmıştır inşallah önyargın.Eski filmleri izledim ya, @OzaN'ın içi rahatlamıştır artık. Dün iki film birden izleyince, kafam oldu nostalji.
İkinci izlediğim filmi daha sevdim. O yıllarda böyle filmlerin çıkması çok iyi.İkisini de sevmişsin gibi. Biraz kırılmıştır inşallah önyargın.
berkann | 16 |
OzaN | 15 |
Danger UA! | 15 |
gundix123 | 13 |
Arslan Bey | 10 |
sokak sanati | 5 |
kaan955 | 4 |
cevaa | 3 |
Reytinger | 1 |
destere | - |
The Gold Rush | 8 |
The Usual Suspects | 7 |
The Blind Side | 7 |
Atonement | 6 |
Carlito's Way | 6 |
Singin' in the Rain | 6 |
Network | 5 |
Children of Heaven | 5 |
3:10 to Yuma | 5 |
Disconnect | 5 |
bu hafta açığı kapatırım benDeğerli kulüp üyeleri merhaba.
Etkinliğimizin normal süresi bu hafta itibariyle bitti fakat geçen sezon olduğu gibi bu sezon da hemen hepimizin yetiştiremediği en az birkaç film var. O nedenle telafi haftası olacak bu hafta ve eksikleri kapatabilirsiniz.
Tablomuz da iyice dolmaya başladı. Hiç film izlemeyenleri sildim. Sadece @destere kaldı tablosu boş, fakat onun izleyip yorumlamadığı filmler var, yorumları bekliyoruz. @cevaa'nın da izlediğini söylediği fakat yorumlamadığı film var, bekliyoruz.
Kişiye göre en çok film izleyenler:
Not: Toplam 18 film var.
berkann 16 OzaN 15 Danger UA! 15 gundix123 13 Arslan Bey 10 sokak sanati 5 kaan955 4 cevaa 3 Reytinger 1 destere -
En çok izlenen filmler:
Not: Şu an toplam 10 kişi var.
The Gold Rush 8 The Usual Suspects 7 The Blind Side 7 Atonement 6 Carlito's Way 6 Singin' in the Rain 6 Network 5 Children of Heaven 5 3:10 to Yuma 5 Disconnect 5
10 ve üstü sayıda film izlemiş arkadaşların kalan eksiklerini tamamlayıp 18'de 18 yapmalarını tavsiye ederim. Özellikle etkinlik sonunda vereceğimiz ödül etkinlikleri çok daha anlamlı olacaktır o şekilde.
Diğer arkadaşların artık 18'de 18 yapması zor ama en azından çok izlenen ve olumlu yorumlar yapılan filmleri izleyerek 8-10 filme ulaşmaları güzel olur. Biraz dizilerinize, başka işlere ara verin derim.
@berkann @Danger UA! @gundix123 @Arslan Bey @sokak sanati @kaan955 @Reytinger
Genelde öyle diyorsun da gerisi gelmiyor, bekliyoruz.bu hafta açığı kapatırım ben
Buraya kadar gelmişken 16'da 17'de bırakmak saçma olur bence.Kalan 2 film de izlemeyi çok istediğim filmler değil. O yüzden kesin tamamlayacağım bütün filmleri diyemiyorum. Clint Eastwood'un filmini çoktan gözden çıkardım da Gangs of New York'u belki izlerim.
GoN'u erken izleyip vakit kalırsa izlerim diğer filmi. Zaten film izleme konusunda tükenmişlerdeyim ne zamandır. :/Genelde öyle diyorsun da gerisi gelmiyor, bekliyoruz.
Buraya kadar gelmişken 16'da 17'de bırakmak saçma olur bence.
Yanlış hatırlıyorsun demek ki.
Yorum yapmadıysam bile izledim filmi sen yinede izlediklerime ekleYanlış hatırlıyorsun demek ki.
Yap işte bekliyoruz yorumsuz olmaz.Yorum yapmadıysam bile izledim filmi sen yinede izlediklerime ekle
11 ay önce izledim filmi hatırlamıyorum kiYap işte bekliyoruz yorumsuz olmaz.
Oo hiç hatırlamıyorsan zaten kabul etmememiz lazım.11 ay önce izledim filmi hatırlamıyorum ki
Filmle ilgili hatırladığım Russel Crowe'un karakterini hiç sevmediğimdi
Filmi izledim ama yinede eklemen lazım, illa yoruma gerek yok izlemek yeterliOo hiç hatırlamıyorsan zaten kabul etmememiz lazım.
İzledin de hiçbir şey hatırlamıyormuşsun puanına nasıl güveneceğiz.Filmi izledim ama yinede eklemen lazım, illa yoruma gerek yok izlemek yeterli