FF Film Kulübü | 2. Sezon | Yazın Ne İzlesem Diye Düşünmeyin...

Eski filmleri izledim ya, @OzaN'ın içi rahatlamıştır artık. Dün iki film birden izleyince, kafam oldu nostalji. :D

Mr. Nobody ile birlikte sezonun 10. filmini tamamladım. Bu kadarını beklemiyordum kendimden ama başardım. :)

Değerli kulüp üyeleri merhaba. :)

Etkinliğimizin normal süresi bu hafta itibariyle bitti fakat geçen sezon olduğu gibi bu sezon da hemen hepimizin yetiştiremediği en az birkaç film var. O nedenle telafi haftası olacak bu hafta ve eksikleri kapatabilirsiniz. :)

Tablomuz da iyice dolmaya başladı. Hiç film izlemeyenleri sildim. Sadece @destere kaldı tablosu boş, fakat onun izleyip yorumlamadığı filmler var, yorumları bekliyoruz. :) @cevaa'nın da izlediğini söylediği fakat yorumlamadığı film var, bekliyoruz. :):)

Kişiye göre en çok film izleyenler:

berkann16
OzaN15
Danger UA!15
gundix12313
Arslan Bey10
sokak sanati5
kaan9554
cevaa3
Reytinger1
destere-

Not: Toplam 18 film var.

En çok izlenen filmler:

The Gold Rush8
The Usual Suspects7
The Blind Side7
Atonement6
Carlito's Way6
Singin' in the Rain6
Network5
Children of Heaven5
3:10 to Yuma5
Disconnect5

Not: Şu an toplam 10 kişi var.

10 ve üstü sayıda film izlemiş arkadaşların kalan eksiklerini tamamlayıp 18'de 18 yapmalarını tavsiye ederim. Özellikle etkinlik sonunda vereceğimiz ödül etkinlikleri çok daha anlamlı olacaktır o şekilde. :):)

Diğer arkadaşların artık 18'de 18 yapması zor ama en azından çok izlenen ve olumlu yorumlar yapılan filmleri izleyerek 8-10 filme ulaşmaları güzel olur. Biraz dizilerinize, başka işlere ara verin derim. :):)

@berkann @Danger UA! @gundix123 @Arslan Bey @sokak sanati @kaan955 @Reytinger

Kalan 2 film de izlemeyi çok istediğim filmler değil. O yüzden kesin tamamlayacağım bütün filmleri diyemiyorum. Clint Eastwood'un filmini çoktan gözden çıkardım da Gangs of New York'u belki izlerim.

Değerli kulüp üyeleri merhaba. :)

Etkinliğimizin normal süresi bu hafta itibariyle bitti fakat geçen sezon olduğu gibi bu sezon da hemen hepimizin yetiştiremediği en az birkaç film var. O nedenle telafi haftası olacak bu hafta ve eksikleri kapatabilirsiniz. :)

Tablomuz da iyice dolmaya başladı. Hiç film izlemeyenleri sildim. Sadece @destere kaldı tablosu boş, fakat onun izleyip yorumlamadığı filmler var, yorumları bekliyoruz. :) @cevaa'nın da izlediğini söylediği fakat yorumlamadığı film var, bekliyoruz. :):)

Kişiye göre en çok film izleyenler:

berkann16
OzaN15
Danger UA!15
gundix12313
Arslan Bey10
sokak sanati5
kaan9554
cevaa3
Reytinger1
destere-
Not: Toplam 18 film var.

En çok izlenen filmler:

The Gold Rush8
The Usual Suspects7
The Blind Side7
Atonement6
Carlito's Way6
Singin' in the Rain6
Network5
Children of Heaven5
3:10 to Yuma5
Disconnect5
Not: Şu an toplam 10 kişi var.

10 ve üstü sayıda film izlemiş arkadaşların kalan eksiklerini tamamlayıp 18'de 18 yapmalarını tavsiye ederim. Özellikle etkinlik sonunda vereceğimiz ödül etkinlikleri çok daha anlamlı olacaktır o şekilde. :):)

Diğer arkadaşların artık 18'de 18 yapması zor ama en azından çok izlenen ve olumlu yorumlar yapılan filmleri izleyerek 8-10 filme ulaşmaları güzel olur. Biraz dizilerinize, başka işlere ara verin derim. :):)

@berkann @Danger UA! @gundix123 @Arslan Bey @sokak sanati @kaan955 @Reytinger
bu hafta açığı kapatırım ben :)