FF Film Kulübü | 2. Sezon | Yazın Ne İzlesem Diye Düşünmeyin...

animasyon nasıl barajı geçti @OzaN ? :)

komşum totoro motoroya oy vermemiştim :)

@OzaN yine 'Sideways' çıkamadı. Sanırım daha izleyemeyeceğiz filmi, film kulübünde. :)

10. sezona doğru başka film kalmayınca mecbur seçecekler. :D

animasyon nasıl barajı geçti @OzaN ? :)

komşum totoro motoroya oy vermemiştim :)

Oy vermediklerinden de seçilmesi normal. :):)

Totoro ve The Killing bonus olarak seçildiler. İkisinin de süreleri oldukça kısa. Anime renk katacaktır etkinliğe tüm filmlerden farklı olarak. :)

@Maskeli Fedai @Reytinger eklendiniz tabloya. :)

Bende katılıyorum.

3:10 Yuma ve Carlitonun Yolunu izlemiştim :D

Carlitonun Yolu müthişti :D

Benim 'The Usual Suspects' için verdiğim puanı tabloya ekleyebilirsin @OzaN. Sezonunda ilk puanı oluyor böylelikle. :)

Tablodaki iki filmi en son ne zamana kadar izleyip puanlandırmamız gerekiyor?
8 hafta içerisinde istediğin zaman izleyebilirsin. Ancak konusu açılmayan filmleri, konusu açıldıktan sonra izleyebilirsin. -Mesela yarın 2 film konusu daha açılacak. Onlar dışındakileri izleyemezsin ama 4'ünü izleyebilirsin.- :)

Açılan filmlerin konuları: https://fav10.net/forum/threads/the-usual-suspects-olağan-Şüpheliler-1995-film-bilgileri-yorumları.223903/ ve https://fav10.net/forum/threads/atonement-kefaret-2007-film-bilgileri-yorumları.223901/

Değerli kulüp üyeleri, puan durumu uzun bir aranın ardından güncellendi. :) (İlk mesajda)

Galiba arkadaşların bazıları etkinliği unuttular, bir hatırlatalım. :):)

Şu ana kadar izlenenlerde kim kaç film izledi:

(Evet daha fazla izlemeye teşvik için bir yöntem, inşallah başarılı olur. :D)

1OzaN9
2berkann9
3gundix1238
4sokak sanati4
5Arslan Bey4
6cevaa1
7Danger UA! 1
8destere-
9sürgünüm-
10RüzgarGülü-
11BuraK-
12Reytinger-
13Maskeli Fedai-
14kaan955-

Bence filmleri izlemeye başlamanın tam zamanı, vakit azalmaya başlıyor. :):)

@berkann @gundix123 @sokak sanati @Arslan Bey @cevaa @Danger UA! @destere @sürgünüm @RüzgarGülü @BuraK @Reytinger @Maskeli Fedai @kaan955

@destere özellikle sen bayrama kadar filmlere uğayabilirsin, dizilere daha sonra devam ederiz. :):)

Sanırım ilk geldiğim günlerdi bir hataya düşüp yazdırmışım ismimi. :D

Çok eski filmleri izlemeyi pek sevmiyorum, neyse yazdık bir kere en yakın tarihten uzağa kadar zorlarım. :(