@OzaN yine 'Sideways' çıkamadı. Sanırım daha izleyemeyeceğiz filmi, film kulübünde.
Demek o sezona kadar bütün filmleri izleyeceğimizi düşünüyorsun. Olur tabi, izleriz.10. sezona doğru başka film kalmayınca mecbur seçecekler.
Ekledim, hayırlısı olsun.Benim 'The Usual Suspects' için verdiğim puanı tabloya ekleyebilirsin @OzaN. Sezonunda ilk puanı oluyor böylelikle.
Teşekkürler, sağ ol.Ekledim, hayırlısı olsun.
Olur aslında ilgilenirim@Eray Güler ilgilenir misin bu etkinlikle? Mesajlarını görüyorum da Film Bölümü'nde.
8 hafta içerisinde istediğin zaman izleyebilirsin. Ancak konusu açılmayan filmleri, konusu açıldıktan sonra izleyebilirsin. -Mesela yarın 2 film konusu daha açılacak. Onlar dışındakileri izleyemezsin ama 4'ünü izleyebilirsin.-Tablodaki iki filmi en son ne zamana kadar izleyip puanlandırmamız gerekiyor?
1 | OzaN | 9 |
2 | berkann | 9 |
3 | gundix123 | 8 |
4 | sokak sanati | 4 |
5 | Arslan Bey | 4 |
6 | cevaa | 1 |
7 | Danger UA! | 1 |
8 | destere | - |
9 | sürgünüm | - |
10 | RüzgarGülü | - |
11 | BuraK | - |
12 | Reytinger | - |
13 | Maskeli Fedai | - |
14 | kaan955 | - |
Evet, bu kadar açık bir şeyin nesini sordun ki?
Zorla değil ama en eski olanlar genelde daha güzel oluyor.Sanırım ilk geldiğim günlerdi bir hataya düşüp yazdırmışım ismimi.
Çok eski filmleri izlemeyi pek sevmiyorum, neyse yazdık bir kere en yakın tarihten uzağa kadar zorlarım.
Evet, bu kadar açık bir şeyin nesini sordun ki?
Zorla değil ama en eski olanlar genelde daha güzel oluyor.