Carlito için puan yazmamışsın konuda, yazarsan eklerim. Trenli filme daha gelmedik.Ben Carlito'nun Yolu ve 3:10 Treni flmlerini önceden izlemiştim, tabloya onları eklersen iyi olur
@OzaN
9 puan vermiştim Carlito'ya eklersinCarlito için puan yazmamışsın konuda, yazarsan eklerim. Trenli filme daha gelmedik.
Sen de konuya ekle bilsin konuya giren.9 puan vermiştim Carlito'ya eklersin
Mesajımı nerden bulucam şimdi yaSen de konuya ekle bilsin konuya giren.
İlk mesajda konu linki var.Mesajımı nerden bulucam şimdi ya
İlk mesajda konu linki var.
Al eski yorumunu da buldum
https://fav10.net/forum/threads/en-son-İzlediğiniz-film.116139/page-93#post-1582314
Bari kopyalarken önceki tarihten kopyaladığını yazsaymışsın. Gören kişi bugün izledin sanacak.10 puan vermişim
Biraz zor gibi ama hadi bakalım.Etkinlik mi varmış?
Büyük umutlarla girdim ben de fakat açıkçası izlemeye keşke ilk hafta başlasaydım. Cidden şu üç haftada aklımdan uçtu gitti.
Ama bu haftadan itibaren (Pazartesi'den itibaren) etkin bir şekilde izlemeye başlayacağım.
Ben ne zaman başlarım dedim de başlamadım adminim?Biraz zor gibi ama hadi bakalım.
Doğru başlama konusunda iyisin, sorun devamında.Ben ne zaman başlarım dedim de başlamadım adminim?
Game Of Thrones 1.Sezon bitti yalnız. 😎Doğru başlama konusunda iyisin, sorun devamında.
Bari kopyalarken önceki tarihten kopyaladığını yazsaymışsın. Gören kişi bugün izledin sanacak.
Sen de istemeden bir şey yapmıyorsun ki.Oo sende çok şey istiyon ya
Sen de istemeden bir şey yapmıyorsun ki.
Ah şu geçmiş filmlere önyargınızdan kurtulsanız her şey daha iyi olacak da...Aslında iyi başlamıştım ama sonra devamını getiremedim. Sanırım geçmiş filmler ve dünya sineması araya girmese, bütün filmleri izlemiş olacaktım.