- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Tamamdır, akşam görüşmek üzere.Tamamdır saat gibi uygun, 22.30?
Uyumuyorsan gel satranç atalım vakit geçer? @Tolstoyevski
Tamamdır Ben de sen uyudun diye başka bir oyuna girmiştim iyi oldu yoksa bekletmiş olacaktımAz sonra uykuya dalacağım şu an başım fena ağrıyor üst üste dizi izlemekten, yarın yani bugün akşam sonrasında müsaitsen atarız istersen.
Yaklaşık 32 saattir uykusuzum ve yarın İstanbul'a gideceğim. Perişan edersinŞu anda müsait ve oynamak isteyen var mı, 1-2 el atalım?
@Doğu?
Yaklaşık 32 saattir uykusuzum ve yarın İstanbul'a gideceğim. Perişan edersin
Yarın akşam sularında ben kim bilir hangi damat halayının başını çekerim Yarın değil bir sonraki gün oynayabilirizŞu an geçti zaten Bolu'nun pazarı Yarın akşama doğru kısmet artık.
Yarın akşam sularında ben kim bilir hangi damat halayının başını çekerim Yarın değil bir sonraki gün oynayabiliriz
Tamam max 15 dk'ya pcye geçiyorumMüsaitsen 00.10'da oyunu kurayım?
Üye oldum devam edelim mi yeterli mi bu kadar? (Yenilen pehlivan güreşe doymaz mode on )
Üye oldum devam edelim mi yeterli mi bu kadar? (Yenilen pehlivan güreşe doymaz mode on )
Olabilir. Zevkli maçtı tekrar tebriklerBenim beynim ısındı baya, zaten günün yorgunluğu bir yana bir de gece olduğu için beyin alfa düşük moda geçti
Eğer yarın yine bu saatlerde veya akşam 23 gibi müsait olursan rövanş atarız?
Dün erken uyumuşum ya foruma giremedim kusura bakma Bugün sahura doğru oynayabiliriz istersen?