Eee noldu odaya?
Tolstoy yendi Kendi ellerimle verdim maçı amaKim yendi.
Eee noldu odaya?
Tolstoy yendi Kendi ellerimle verdim maçı amaKim yendi.
Eee noldu odaya?
Olur da ben çıkmadım ki? İzleyiciye attı beni. Kayıt mı olmam lazım?Sen çıktın sanırım, istersen rövanş atalım renkleri değişip?
Olur da ben çıkmadım ki? İzleyiciye attı beni. Kayıt mı olmam lazım?
Tebrikler 2 maçta da bileğimizi büktün Diğer üyelerin de katıldığı lig veya turnuva usülü bir etkinlik düzenlesek iyi olur aslındaKayıt olmana gerek yok kayıt olunca ismin vb gözükür istatistik, bir ara olursun istersen. Linke ilk tıklayan direkt oyuna giriyor sen tıkla, maç devam ederken linke tıklayanlar da izleyici olabiliyor @mrt-06 bir iki dakika sonra girebilirsin izlemek için
https://lichess.org/gCp21VjU
Olacak o merak etmeyin.Tebrikler 2 maçta da bileğimizi büktün Diğer üyelerin de katıldığı lig veya turnuva usülü bir etkinlik düzenlesek iyi olur aslında
Enteresan bir oyun stili var satrancın turan taktiğini bulmuş adam Önce saldırıyor sonra bekliyor sonra tekrar saldırıp fişi çekiyor Forumda oynadıklarım arasında en iyi diyebilirim
Bayrama doğru olursa ben de katılırım, umarım @mrt-06 aceleye getirmez ya da bu hafta olsun olacaksa.Tebrikler 2 maçta da bileğimizi büktün Diğer üyelerin de katıldığı lig veya turnuva usülü bir etkinlik düzenlesek iyi olur aslında
İn midir cin midir belli değil yahu. Cidden korkmaya başladım ben bu arkadaştan.Enteresan bir oyun stili var satrancın turan taktiğini bulmuş adam Önce saldırıyor sonra bekliyor sonra tekrar saldırıp fişi çekiyor Forumda oynadıklarım arasında en iyi diyebilirim
Bana uyar da saatleri uymayabilir. Benim maçlarım gece olmalı. Fikstür ona göre düzenlensin Gündüzleri uyuyorumBayrama doğru olursa ben de katılırım, umarım @mrt-06 aceleye getirmez ya da bu hafta olsun olacaksa.
Akşama sözün var, sözden dönülmez bilirsin.
İlla moralimi bozcan. .ssBayrama doğru olursa ben de katılırım, umarım @mrt-06 aceleye getirmez ya da bu hafta olsun olacaksa.
Akşama sözün var, sözden dönülmez bilirsin.
16-17 saattir uykusuzum yeter bu kadar Kafa almıyor belli bir noktadan sonra.İn midir cin midir belli değil yahu. Cidden korkmaya başladım ben bu arkadaştan.
@MEnes ile sabahlara kadar oynuyorum diyordun neden 2 elde bıraktınız.
Sesli güldüm. @Maskeli Fedai fena gömdü seni Berat.Sen kız tavlası falan oyna buralar sana göre değil
Arkadaş en son @Tolstoyevski ye meydan okuyordu Tolstoy reyiz arkadaşı çarşafa çevirdiSesli güldüm. @Maskeli Fedai fena gömdü seni Berat.
Sesli güldüm. @Maskeli Fedai fena gömdü seni Berat.
Arkadaş en son @Tolstoyevski ye meydan okuyordu Tolstoy reyiz arkadaşı çarşafa çevirdi
İstersen bana link gönderebilirsin.İçeride misin Müsaitsen atalım 2 el.
@mrt-06 her zamanki gibi koptu hayattan, hazırsan buyur gel