- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Satranç değil de kahvehane tarzı okey-batak gibi oyunları oynamayı severim. Okey oynayabiliriz.
Ooo yoksa atıyor muyuz Ranç - Sat...Bayadır satrançtan uzak kalmıştım... Bir iki maç atacak birisi çıkarsa hemen belirtmesi yeterlidir...
At gibi hem de... Hazırsan linki atayım hemen, GOT dopingi de açarak tabi kulaklık da hazır...Ooo yoksa atıyor muyuz Ranç - Sat...
Gönder gelsin daha fazla uykum gelmeden 3 5 el atalım...At gibi hem de... Hazırsan linki atayım hemen, GOT dopingi de açarak tabi kulaklık da hazır...
Biraz dalgın moddayım işim zor ama arka plan dopingimiz de hazır, haydi gazamız mübarek olsun öyleyse atı iyi olan tepiklesin...Gönder gelsin daha fazla uykum gelmeden 3 5 el atalım...
Müsait bir vakit satranç atmak isteyenler olursa belirtmesi yeterlidir..
@MEnes @The_Erinch @Gerekli24 @bazinga @Dosi ....
Denemek istersen hemen linki atarım üyelik gerekmeden linke ilk tıklayan rakip olmuş oluyor malum.Benim online satranç maçları genelde şu şekil bitiyor maalesef.
Hiç bilmiyorum ve ilgimi çeken bir şey değilMüsait bir vakit satranç atmak isteyenler olursa belirtmesi yeterlidir..
@MEnes @The_Erinch @Gerekli24 @bazinga @Dosi ....
Uygun olduğun bir vakit haber ver 1-2 maç atalım.Az önce ne güzel kazanmıştım, şah mat oldum şimdi.
Chess24'te oynuyordum ben genelde, bu site biraz karışık geldi nedense.Uygun olduğun bir vakit haber ver 1-2 maç atalım.
Oldukça popüler hatta en popüleri diyebilirim ve sade bir tasarımı var aslında, üstelik üye olmana da gerek yok link gönderen kişi üyeyse, rakip direkt girebiliyor linke göre.Chess24'te oynuyordum ben genelde, bu site biraz karışık geldi nedense.
Ne zaman müsait olursan söylersin saatleşiriz kapışırız bir iki maç yarın gece filan.Bende uygulaması da var lichessin
Şu an olmaz ama yakın zamanda yaparız diye düşünüyorumNe zaman müsait olursan söylersin saatleşiriz kapışırız bir iki maç yarın gece filan.