Beni herhangi bir şekilde ikna edemezsin. Zaten yeterince yerli dizi izliyorum kotamı çok fazla aştım. O yüzden kalsınnn.Aileler Yarışıyor izliyorum her reklamda bu çıkıyor karşıma Diziyi izlemeden biliyor gibiyim aslında konusuda ilgi çekici ?A
Beni herhangi bir şekilde ikna edemezsin. Zaten yeterince yerli dizi izliyorum kotamı çok fazla aştım. O yüzden kalsınnn.Aileler Yarışıyor izliyorum her reklamda bu çıkıyor karşıma Diziyi izlemeden biliyor gibiyim aslında konusuda ilgi çekici ?A
Bende izlemem zaten Halkaya rakip olarak destekliyorum okadarBeni herhangi bir şekilde ikna edemezsin. Zaten yeterince yerli dizi izliyorum kotamı çok fazla aştım. O yüzden kalsınnn.
4 yerli dizi yeterince fazla. Yüzleşme'ye yer yok şu aşamada. Bırakır mıyım elimdekileri bilmiyorum. O yüzden beni hiiiç bulaştırma.Bende izlemem zaten Halkaya rakip olarak destekliyorum okadar ?A
Yüzleşmeye yer saklıyorum oraya bekleriz seni ?A
Maksimum 5 sınırı iyidir Senede bende 4 en fazla 5 tutmaya çalısıyorum Şuan benimde 4 dizim var son kota olarak yüzleşmeyi bekliyorum bu Halkalara oyüzden bulaşamadım sayıyı kaçırmamak lazım4 yerli dizi yeterince fazla. Yüzleşme'ye yer yok şu aşamada. Bırakır mıyım elimdekileri bilmiyorum. O yüzden beni hiiiç bulaştırma.
HALKA izlediğin tüm dizilerden iyi emin ol. Bu kadar övdük be, 1 bölüm izlesen diğer izlediklerini bırakır kotanı Halka'ya göre ayarlardın. Neyse artık ısrar yok, bu muazzam sanat eserinden mahrum kalıyorsan kendin bilirsin.Maksimum 5 sınırı iyidir Senede bende 4 en fazla 5 tutmaya çalısıyorum Şuan benimde 4 dizim var son kota olarak yüzleşmeyi bekliyorum bu Halkalara oyüzden bulaşamadım sayıyı kaçırmamak lazım
Vlla trt Kadiri izleyin diyor Sizin reklamı 1 defa bile görmedim yada hatırlamıyorumHALKA izlediğin tüm dizilerden iyi emin ol. Bu kadar övdük be, 1 bölüm izlesen diğer izlediklerini bırakır kotanı Halka'ya göre ayarlardın. Neyse artık ısrar yok, bu muazzam sanat eserinden mahrum kalıyorsan kendin bilirsin.
@MasacRE biz senle ortak gidelim en iyisi ?A
Şerlok bir bakışta çözmüş olayı her zaman yaptığı gibi Saydım izlediğim filmleri, 13 tane izlemişim 3 tane yorum yapmışım. Makas gittikçe açılıyor, bir an önce üşengeçliği bırakıp yorumlamam lazım ama ip gibi de yazamam bu saatten sonra kısa kısa yorumlar olur ancakBence Kütük Bey sinsice izliyor, sessizce izlemeyi sever o. @MasacRE
Kütük beye Halka izlettirdiler, sonra kendine gelemedi.
@MEnes e acıdım ayoll @batuhankaralar @MasacRE dizi arkadaşları Keşke tek olmaya devam etseymişim diyordur ?A
Halka konusunda da ben de Enes de o kadar övdü diziyi. Buna rağmen 1 bölüm bile şans vermiyorsanız siz mahrum kalırsınız o kaliteden benim de umurumda olmaz banane keyfiniz bilir@MasacRE yoldaşıma her zaman varım da @batuhankaralar için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Kendisiyle daha önce ortak dizimiz olmamıştır yüksek ihtimal. Bir dizinin kalitesi kadar onu izleyen kitle de önemlidir doğrusu. Çukur'daki kitleyi ve diziye etkisini görüyoruz. Bu yüzden Halka'nın az kişi tarafından bilinmesi ve o kitlenin bu diziye bulaşmaması en makul gözüken senaryodur.
Ne zaman geldim ki şimdi geleyim. Çiko'yu çözdük artık.Yine laflarım çarpıtılmış, algı operasyonları başlamış. Oyuna gelme adaşım. @MEnes
Ne zaman geldim ki şimdi geleyim. Çiko'yu çözdük artık.
Yine laflarım çarpıtılmış, algı operasyonları başlamış. Oyuna gelme adaşım. @MEnes
Aaa iyi size kanmaya devam etsin @MEnes @Sherlock izlemekten kaçıyor @MasacRE ip gibi olmucaksa zaten işe yaramaz @MEnes e @batuhankaralar dışında hayır yok hem sana beleş yumurta yumurtlarŞerlok bir bakışta çözmüş olayı her zaman yaptığı gibi Saydım izlediğim filmleri, 13 tane izlemişim 3 tane yorum yapmışım. Makas gittikçe açılıyor, bir an önce üşengeçliği bırakıp yorumlamam lazım ama ip gibi de yazamam bu saatten sonra kısa kısa yorumlar olur ancak
Ben orada filmlerden bahsediyorum, sen konuyu Halka'ya çekiyorsun. Ah ah ne diyeyim ki ben sanaAaa iyi size kanmaya devam etsin @MEnes @Sherlock izlemekten kaçıyor @MasacRE ip gibi olmucaksa zaten işe yaramaz @MEnes e @batuhankaralar dışında hayır yok hem sana beleş yumurta yumurtlar
?A
Git bir bakayım orada neyden bahsediyormuşuz, öyle konuş
@MEnes in dizi arkadaşları olarak sen @Sherlock @batuhankaralar bahtızsızlığından konusuyoruz Sherlock kendisi kaçacak senide zaten Halkadan dolayı tıkandı diyor Menesde bize inanmıyorGit bir bakayım orada neyden bahsediyormuşuz, öyle konuş
Off he he öyledir kesin tamam sana laf anlatamayacağım@MEnes in dizi arkadaşları olarak sen @Sherlock @batuhankaralar bahtızsızlığından konusuyoruz Sherlock kendisi kaçacak senide zaten Halkadan dolayı tıkandı diyor Menesde bize inanmıyor ?A
Halka izledin tıkandın @MEnes ip gibi yazacağından dolayı seni istiyor ama bu yolda size güvenmemesi en hayırlısı olacakOff he he öyledir kesin tamam sana laf anlatamayacağım
Yoo ben Halka'yı çok sevdim ve izlemeye de devam edeceğimHalka izledin tıkandın @MEnes ip gibi yazacağından dolayı seni istiyor ama bu yolda size güvenmemesi en hayırlısı olacak ?A