Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Yakında benden yorum şov gelecek, 1 olan sayı 15 civarı bir yere gelecek. :A

• Harika
Reactions: Sherlock
@MEnes e acıdım ayoll @batuhankaralar @MasacRE dizi arkadaşları :F Keşke tek olmaya devam etseymişim diyordur ?A:A
@MasacRE yoldaşıma her zaman varım da @batuhankaralar için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Kendisiyle daha önce ortak dizimiz olmamıştır yüksek ihtimal. :A Bir dizinin kalitesi kadar onu izleyen kitle de önemlidir doğrusu. Çukur'daki kitleyi ve diziye etkisini görüyoruz. :A Bu yüzden Halka'nın az kişi tarafından bilinmesi ve o kitlenin bu diziye bulaşmaması en makul gözüken senaryodur. :A

Şöyle boş 2 3 saat lazım bana, o vakti bulduğumda toptan yorum yapacağım kısmetse. Eksik filmleri de tamamlamam lazım tabi. 20 25 arası bir sayıya çıkmayı düşünüyorum. 10 gün süre var, bakalım ne kadarını tamamlayabileceğim. :A

Oscar’la eş zamanlı bitirmek zorunda değiliz adaşım, Mart başına uzayabilir yani. Henüz internete düşmemiş filmler de mevcut ayrıca. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Oscar’la eş zamanlı bitirmek zorunda değiliz adaşım, Mart başına uzayabilir yani. Henüz internete düşmemiş filmler de mevcut ayrıca. :A
Ya orası forum açısından öyle de ben kendi açımdan törene kadar bitirmek istiyorum, istediğim filmleri en azından. :A Yine de Oscar'dan sonra da elbette 2018'e ait izleyecek filmler kenarda izlenmeyi bekleyecekler sonuçta. Yine tabi ne kadarını izleyebilirsem artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
@bazinga dan bir film önde olamam :A Kendisi izleyemediğimiz bir filmi sinemada izlediğini belirtmişti ama Mary Poppis'ide o izlememişti.
Hızlı giriş yapmışım ve o iki film olsaydı onlarıda izleyecektim :F
Telefonumu yıprattım artık :T: bir kaç güne tamir ederim ve @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski artık hem dizilere hem de film önerilerine kapalıyım :A
@Forumdash sana Searching filmini öneriyorum. 9.5 puan verdim :A

@bazinga dan bir film önde olamam :A Kendisi izleyemediğimiz bir filmi sinemada izlediğini belirtmişti ama Mary Poppis'ide o izlememişti.
Telefonumu yıprattım artık :T: bir kaç güne tamir ederim ve @MasacRE @MEnes @Tolstoyevski artık hem dizilere hem de film önerilerine kapalıyım :A
Sen bir çılgınsın, bence de biraz ara ver artık. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@MasacRE yoldaşıma her zaman varım da @batuhankaralar için aynı şeyleri diyemeyeceğim. Kendisiyle daha önce ortak dizimiz olmamıştır yüksek ihtimal. :A Bir dizinin kalitesi kadar onu izleyen kitle de önemlidir doğrusu. Çukur'daki kitleyi ve diziye etkisini görüyoruz. :A Bu yüzden Halka'nın az kişi tarafından bilinmesi ve o kitlenin bu diziye bulaşmaması en makul gözüken senaryodur. :A
Ahh ahh aslında en tehrikesi o kütük @MasacRE :F @Sherlock bile farkına varmış ayoll :A :A :A

Ama sanada ip gibi yazan birisi lazım o açıdan işini görür :F

Ahh ahh aslında en tehrikesi o kütük @MasacRE :F @Sherlock bile farkına varmış ayoll ?A:A

Ama sanada ip gibi yazan birisi lazım o açıdan işini görür :F
Bana uzun çözümlemeler yapacak kişiler lazım. @MasacRE yoldaşım da @Sherlock yoldaşım da bu işi gayet iyi yapar. Hele bir güncele gelsinler Halka sayfasının altını üstüne getireceğiz. :A Sen gelme ulan AYI diyeceğiz yabancılara. :A Ha sana AYI demeyiz tabi sincap deriz en fazla. :A :A

En iyilerde yok:X Yaza boşlukta bakabilirim ama:X

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bana uzun çözümlemeler yapacak kişiler lazım. @MasacRE yoldaşım da @Sherlock yoldaşım da bu işi gayet iyi yapar. Hele bir güncele gelsinler Halka sayfasının altını üstüne getireceğiz. :A Sen gelme ulan AYI diyeceğiz yabancılara. :A Ha sana AYI demeyiz tabi sincap deriz en fazla. ?A
Hhaha sincap dersen olur :F :F :F Ama bazinga görünümlü @Sherlock kaçmaya çalısıyor gibi sankı :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes
Hhaha sincap dersen olur :F:F:F Ama bazinga görünümlü @Sherlock kaçmaya çalısıyor gibi sankı ?A:A
Sincap iyi gibi aynen AYI'yı hiç karıştırmayalım. :A @Sherlock yoldaşım beni yalnız komaz. O benim bu kadar övdüğüm bir sanat eserini ne yapar eder izler. Güncele gelir kısa sürede eminim. :A

Sincap iyi gibi aynen AYI'yı hiç karıştırmayalım. ?A @Sherlock yoldaşım beni yalnız komaz. O benim bu kadar övdüğüm bir sanat eserini ne yapar eder izler. Güncele gelir kısa sürede eminim. :A
Vlla bir kaç saat önce şey diyordu @MasacRE i bu @MEnes in tuhaf dizisi gocattı kendine gelemedi hala diyordu :A :A :A