Fav10 Oscar Takımı 2018 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

Yok kalsın o. 1 film eksik olsun. Şunların hepsini bitireyim daha @Tolstoyevski nin önerdiği filmlere bakacam eski filmler. Yani film aşkım etkinlikten sonra tam gaz devam edecek :F ama haftada 1 filme indiririm:A @MasacRE

O filmin de konusunu açtım, isterseniz izleyebilirsiniz Dosi hanım. :A Tablodan da kaç film izlediğinizi ve hangi filmlere yorum yaptığınızı görebilirsiniz. :A Yine siz değerli forum halkının çağrılarına kayıtsız kalamadım ve istekleri bir bir yerine getirdim. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Listede bulunan ancak konusu bulunmayan The Wife'ın konusu açılmıştır. Buraya tıklayarak gidip, gönül rahatlığı ile yorumlarınızı yapabilirsiniz. :A

Ayrıca listede bulunan filmlerden en az 3 yorum alan filmler değerlendirmeye alınacaktır. O yüzden izlediğiniz filmleri lütfen kısacık bile olsa yorumlayıp puan verin. :)

Tablonun güncel hali:

Ekli dosyayı görüntüle 64659

@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi
ben A Quiet Place, bunuda izledim. lütfen eksik yapmayın listeyi 😉
Bence @bazinga hepsini izlemiştir ama sadece yorum bırakmamıştır.
Ben ozaman 2 yorum olan filmlerden başlayayım ama hepsini izleme fikrim daha sabit ?

Son düzenleme:
Ben ozaman 2 yorum olan filmlerden başlayayım ama hepsini izleme fikrim daha sabit ?

Normalde Ozan’ın blogundan alacaktım direkt puanlarını ama kendisi yorum yapayım, haksızlık olmasın dedi. Yoksa muhtemelen hemen hemen hepsini izlemiştir o. :A @bazinga

• Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi
Listede bulunan ancak konusu bulunmayan The Wife'ın konusu açılmıştır. Buraya tıklayarak gidip, gönül rahatlığı ile yorumlarınızı yapabilirsiniz. :A

Ayrıca listede bulunan filmlerden en az 3 yorum alan filmler değerlendirmeye alınacaktır. O yüzden izlediğiniz filmleri lütfen kısacık bile olsa yorumlayıp puan verin. :)

Tablonun güncel hali:

Ekli dosyayı görüntüle 64659

Taş çatlasın 3 film daha izlerim bu listeden, 10 filmle benim kumarım orada biter :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Üç film var henüz izleyemediğim.

If Beale Street Could Talk
Never Look Away
Mary Poppins Returns

Onları da izleyebilirim inşallah en kısa sürede. ?

• Beğendim
Üç film var henüz izleyemediğim.

If Beale Street Could Talk
Never Look Away
Mary Poppins Returns

Onları da izleyebilirim inşallah en kısa sürede. ?
Sen kesin izlersin, bende kesin izleyeceğim çünkü şuan 23. filmimi izliyorum ve günde en az 1 izliyorum (çoğunluk 2 film bugünki gibi). Cumartesiden itibaren 1 hafta tatilimiz var. Rahat bitireceğim haftaya yani. @Sherlock her film için en az 3 yorum olması gerekiyor diyor. Artık kendisi bu liste işinden sorumlu olduğu için 2 tane olan filmleri kendisi izleyerek değerlendirmeye alınmasını sağlar :A

Sen kesin izlersin, bende kesin izleyeceğim çünkü şuan 23. filmimi izliyorum ve günde en az 1 izliyorum (çoğunluk 2 film bugünki gibi). Cumartesiden itibaren 1 hafta tatilimiz var. Rahat bitireceğim haftaya yani. @Sherlock her film için en az 3 yorum olması gerekiyor diyor. Artık kendisi bu liste işinden sorumlu olduğu için 2 tane olan filmleri kendisi izleyerek değerlendirmeye alınmasını sağlar :A

Benim izleyip yorum yapmadığım çok film var, toplu şekilde yorumlarımı yapacağım. Zaten böyle giderse her filmin 3 yorumu olur. :A

• Harika
Güncel Tablo:

64912

Eksik veya hata varsa bu mesajı cevaplayarak veya özelden mesaj atarak söyleyebilirsiniz.

@bazinga @Çiğdem @Tolstoyevski @Danger UA! @berkann @destere @sokak sanati @Yiğitt @sürgünüm @Maskeli Fedai @HeisenBerg @Tzira @cevaa @Titanium @gundix123 @Aserat @MEnes @MasacRE @mesmeso61 @MasacRE- @Harunnn60 @-potterhead- @Dosi @Forumdash