Etkinlikte adım adım büyük finale doğru ilerliyoruz. Artık herkes çoğu filmi izledi, son eksiklerini kapamaya çalışıyor. Yavaş yavaş ödül faslına da geçmeye başlayacağız.
Aday belirleme faslı çok kısa süreliğine aktif olacak. O nedenle bu Cuma-Pazar arası mutlaka forumda olup vakit ayırmaya çalışın.
Aday adayı olarak ben etkinlikte iyi puan alan tüm filmlere yer vereceğim ama oyuncu kategorilerinde yardımcı olmanız lazım. Herkes kendince aday adaylarına eklemek istedikleri isimleri bu konuda yazsın anketi ona göre oluşturayım. Örnek olarak ben aşağıdaki listeyi paylaşıyorum (çoğu Oscar adayı olanlar zaten, üzerinde düşünülmeden hazırlandı) Ekleye ekleye gidelim listeye. Aşağıda olanları yazmanıza gerek yok yani, farklı isimleri yazın aday adayı olsunlar.
Not: Etkinlikte oy kullanabilmek için en az 8 film izlemeniz gerekli olacak ama aday adayı belirlemeye şimdiden herkes katılabilir.
En İyi Erkek Oyuncu
Leonardo DiCaprio - The Revenant
Byran Cranston - Trumbo
Eddie Redmayne - The Danish Girl
Michael Fassbender - Steve Jobs
Matt Damon - The Martian
Jacob Tremblay - Room
En İyi Kadın Oyuncu
Brie Larson - Room
Saoirse Ronan - Brooklyn
Cate Blanchett - Carol
Rooney Mara - Carol
Alicia Vikander - The Danish Girl
Charlotte Rampling - 45 Years
Jennifer Lawrence - Joy
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Sylvester Stallone - Creed
Mark Rylance - Bridge of Spies
Tom Hardy - The Revenant
Mark Ruffalo - Spotlight
Michael Keaton - Spotlight
Christian Bale - The Big Short
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Rooney Mara - Carol
Alicia Vikander - The Danish Girl
Alicia Vikander - Ex Machina
Rachel McAdams - Spotlight
Kate Winslet - Steve Jobs
Jennifer Jason Leigh - The Hateful Eight
@Yiğitt @Maskeli Fedai @cevaa @-potterhead- @sokak sanati @Titanium @gundix123 @Aserat @xdragxx @Castei @BesaleT @Tzira @Danger UA! @sürgünüm @Tolstoyevski @destere @HeisenBerg