Dijital Platform Programları - Yorum Konusu

@RüzgarGülü

hangi sezon ve bolumdu suan tam hatirlamiyorum ;
dj lik yapan bir izleyici vardi, kendisi
^dj mahmut orhan dan bahsetmisti , o sira hasan can onu tanimadigini,ilk kez duydugunu belirtmisti,,,

neyse
bir kac bolum sonra ,klasik, seyircilere bilet hediyesi konusu acildiginda , - ego vs yapmadan - herkese mahmut orhan konserine bilet vermesi & dj'yi ovgu ve takdirle anmasi guzel anlardi . velhasil, - konu ozeline (dj) dair - ^kendini guncellemesini takdir etmistim sevgili ^hasan can'in .
< buna ilisik guncellemeli baglanti asagidaki >

dunyaca unlu bi parti de - ^burning man 2024 sanirim ;
^kurtlar vadisi muziginin - bu dj tarafindan bu meshur partide kendi mixli sekliyle dinletilmesini- ogrenmemle, sasirmam bir oldu . ardindan kisa mixi dinledim. guzel olmus bence.

yani kissadan hisse , bolumdeki muhabbetin ardina kult bir dizimizin meshur parcasinin ^mixinin en unlu partilerden birinde calinmasi durumunu 40 yil dusunsem -bu partide vadi mixi calinacagini ~bunun gerceklesmis olmasi bence denemeye deger bir tecrube....
(ayni djyin ^game of thrones mixi de varmis,bayagi populermis mixi) .

@ömer karataş

saygi ve selamlar .

Son düzenleme:
@RüzgarGülü

hangi sezon ve bolumdu suan tam hatirlamiyorum ;
dj lik yapan bir izleyici vardi, kendisi
^dj mahmut orhan dan bahsetmisti , o sira hasan can onu tanimadigini,ilk kez duydugunu belirtmisti,,,

neyse
bir kac bolum sonra ,klasik, seyircilere bilet hediyesi konusu acildiginda , - ego vs yapmadan - herkese mahmut orhan konserine bilet vermesi & dj'yi ovgu ve takdirle anmasi guzel anlardi . velhasil, - konu ozeline (dj) dair - ^kendini guncellemesini takdir etmistim sevgili ^hasan can'in .
< buna ilisik guncellemeli baglanti asagidaki >

dunyaca unlu bi parti de - ^burning man 2024 sanirim ;
^kurtlar vadisi muziginin - bu dj tarafindan bu meshur partide kendi mixli sekliyle dinletilmesini- ogrenmemle, sasirmam bir oldu . ardindan kisa mixi dinledim. guzel olmus bence.

yani kissadan hisse , bolumdeki muhabbetin ardina kult bir dizimizin meshur parcasinin ^mixinin en unlu partilerden birinde calinmasi durumunu 40 yil dusunsem -bu partide vadi mixi calinacagini ~bunun gerceklesmis olmasi bence denemeye deger bir tecrube....
(ayni djyin ^game of thrones mixi de varmis,bayagi populermis mixi) .

@ömer karataş , @Alemdar

saygi ve selamlar .
Bunu ilk kez dinledim Dj Mahmut Orhan'dan güzel olmuş :D

Game of Thrones olanı izlemiştim zamanında o zaman sık sık dinlerdim :D

• Beğendim
Reactions: Dante
mazhar alanson ile misafir.

buyuk ustadin programini izlerken ^hissiyatim ;
nostalji zaman makinesi treninde isitmali vagonda kisik mum isigi ambiansinda ^konuguyla ^kendisi oturmus karsilikli anlatiyor sohbet ediyor , , , ben de onlara bu yolculukta dinleyici olarak eslik ediyorum- gibi bir haz aliyorum .:bhr:💫🎸

velhasil , guzel dusunulmus bir konsept...
bayildim programa, akisa,sohbete,arada mirildanilan parcalara vs... .

onceki bolumlerde oldugu gibi ^son bolum de lezizdi,keske daha da devam etsin istedigim havasiyla , iyiki izlemisim dedigim bir bolumdu . belki bunda bi tik konugun beyazit ozturk'u en kendi oldugu gibi izlemek ayri bi ekstra keyif katti . mazhar bey kendisine guzel asistler yapti. program akip gitti . jestler de cok guzeldi karsilikli .

tebrikler gain .✔️

Son düzenleme:
acunun kızına küfürlü video çeken senmisin
Sihirli annemden kaynaklı
------

@Bully

Ben niye öyle bir şey yapayım 😱

İyide @Bully neden hedefin oldu :F
------

Senin yüzünden forumu sihirciler saracak :F @Dosi

tüh bu sohbeti kaçırmışım :A

her kötülüğün arkasında @Bully var işte @Damien Duff olayı çözmüş zamanında :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Konuşanlar 167. Bölüm izledim keyifli bölümdü :D

Bu bölüm daha tatlı geldi çok açık seçik absürt cevap verenden ziyade normal kesim geldi daha keyif verici oldu :)

@Dante izlediysen yorumunu alırım :)
izlemissindir sanirim :
son bolum veya ondan onceki olmasi lazim ; izleyiciler arasinda
^inci taneleri^ dizisinde oynayan biri vardi. yayinin ilk girisinde hasan can sordugunda -kendisi- bu dizi de yer aldigini belirtti .

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
izlemissindir sanirim :
son bolum veya ondan onceki olmasi lazim ; izleyiciler arasinda
^inci taneleri^ dizisinde oynayan biri vardi. yayinin ilk girisinde hasan can sordugunda -kendisi- bu dizi de yer aldigini belirtti .
Aynen ama çok sözü felan yokmuş dizide bayağı ilginç hikayeler anlattı :F

168 i de izledim Diyarbakırlı Rohut çok güldürdü ya güzel bölümdü :D

• Güldürdün
Reactions: Dante
Aynen ama çok sözü felan yokmuş dizide bayağı ilginç hikayeler anlattı :F

168 i de izledim Diyarbakırlı Rohut çok güldürdü ya güzel bölümdü :D
bu arada , daha oncede izleyiciler arasinda dizi oyunculari olmustu .
hatta sarkici , futbolcu menajerine de izleyiciler arasinda denk geldigimde sasirmistim .

hazir ^inci tanelerinin konusu gecti ; bi durumu belirteyim 😛 > diziyi ilk sezon belli bir yerden sonra birakmistim . bayagi oldu izlemeyeli ,,,
gecen haftaki bolume dair fragmanlar cok etkileyici ve ses getirici oldugundan ^tekrardan diziye bakabilirim demistim. baktim da. cok iyi bir bolumdu,sinema tadinda...
ki, gecen haftaki bu dedigim bolumden cok konusulan bir sahne kesiti icin ayri baslik acmisti, (b)sanirim sevgili @Bully di .

168i hatirlamadim. tekrar izleyip teyit ederim :)
programin her bolum keyifli eglendirici olsa da , peak bolumler elbette daha ses getirmistir. konuklu olanlardan ise ; yasak elma oyuncusu ve furkan andic ve murat boz lu bolumler ilk aklima gelenler oldu .

bu arada , daha oncede izleyiciler arasinda dizi oyunculari olmustu .
hatta sarkici , futbolcu menajerine de izleyiciler arasinda denk geldigimde sasirmistim .

hazir ^inci tanelerinin konusu gecti ; bi durumu belirteyim 😛 > diziyi ilk sezon belli bir yerden sonra birakmistim . bayagi oldu izlemeyeli ,,,
gecen haftaki bolume dair fragmanlar cok etkileyici ve ses getirici oldugundan ^tekrardan diziye bakabilirim demistim. baktim da. cok iyi bir bolumdu,sinema tadinda...
ki, gecen haftaki bu dedigim bolumden cok konusulan bir sahne kesiti icin ayri baslik acmisti, (b)sanirim sevgili @Bully di .

168i hatirlamadim. tekrar izleyip teyit ederim :)
programin her bolum keyifli eglendirici olsa da , peak bolumler elbette daha ses getirmistir. konuklu olanlardan ise ; yasak elma oyuncusu ve furkan andic ve murat boz lu bolumler ilk aklima gelenler oldu .
Ben izlemiyorum malesef inci tanelerini. Önce çok dikkat çektiği için tutarsa bakarım demiştim sonra çok iyi dönüşler almadım izleyenlerden, bakmadım.

İrem Derici olan bölüm çok tatlıydı konuşanlarda. Bazen anlatanlar kurgu gibi geliyor ama bu sezon daha iyi gidiyor daha gerçek hikayeler duyuyoruz :)