Dijital Platform Programları - Yorum Konusu

@RüzgarGülü

hangi sezon ve bolumdu suan tam hatirlamiyorum ;
dj lik yapan bir izleyici vardi, kendisi
^dj mahmut orhan dan bahsetmisti , o sira hasan can onu tanimadigini,ilk kez duydugunu belirtmisti,,,

neyse
bir kac bolum sonra ,klasik, seyircilere bilet hediyesi konusu acildiginda , - ego vs yapmadan - herkese mahmut orhan konserine bilet vermesi & dj'yi ovgu ve takdirle anmasi guzel anlardi . velhasil, - konu ozeline (dj) dair - ^kendini guncellemesini takdir etmistim sevgili ^hasan can'in .
< buna ilisik guncellemeli baglanti asagidaki >

dunyaca unlu bi parti de - ^burning man 2024 sanirim ;
^kurtlar vadisi muziginin - bu dj tarafindan bu meshur partide kendi mixli sekliyle dinletilmesini- ogrenmemle, sasirmam bir oldu . ardindan kisa mixi dinledim. guzel olmus bence.

yani kissadan hisse , bolumdeki muhabbetin ardina kult bir dizimizin meshur parcasinin ^mixinin en unlu partilerden birinde calinmasi durumunu 40 yil dusunsem -bu partide vadi mixi calinacagini ~bunun gerceklesmis olmasi bence denemeye deger bir tecrube....
(ayni djyin ^game of thrones mixi de varmis,bayagi populermis mixi) .

@ömer karataş , @Alemdar

saygi ve selamlar .

@RüzgarGülü

hangi sezon ve bolumdu suan tam hatirlamiyorum ;
dj lik yapan bir izleyici vardi, kendisi
^dj mahmut orhan dan bahsetmisti , o sira hasan can onu tanimadigini,ilk kez duydugunu belirtmisti,,,

neyse
bir kac bolum sonra ,klasik, seyircilere bilet hediyesi konusu acildiginda , - ego vs yapmadan - herkese mahmut orhan konserine bilet vermesi & dj'yi ovgu ve takdirle anmasi guzel anlardi . velhasil, - konu ozeline (dj) dair - ^kendini guncellemesini takdir etmistim sevgili ^hasan can'in .
< buna ilisik guncellemeli baglanti asagidaki >

dunyaca unlu bi parti de - ^burning man 2024 sanirim ;
^kurtlar vadisi muziginin - bu dj tarafindan bu meshur partide kendi mixli sekliyle dinletilmesini- ogrenmemle, sasirmam bir oldu . ardindan kisa mixi dinledim. guzel olmus bence.

yani kissadan hisse , bolumdeki muhabbetin ardina kult bir dizimizin meshur parcasinin ^mixinin en unlu partilerden birinde calinmasi durumunu 40 yil dusunsem -bu partide vadi mixi calinacagini ~bunun gerceklesmis olmasi bence denemeye deger bir tecrube....
(ayni djyin ^game of thrones mixi de varmis,bayagi populermis mixi) .

@ömer karataş , @Alemdar

saygi ve selamlar .
Bunu ilk kez dinledim Dj Mahmut Orhan'dan güzel olmuş :D

Game of Thrones olanı izlemiştim zamanında o zaman sık sık dinlerdim :D

• Beğendim
Reactions: Dante