Fav10 Oscar Takımı 2015 | Yılın En İyilerini Birlikte İzleyelim

samuel jackson - the hateful

Bu sezonda ben kötü gittim ya, geçen seneki Oscar sezonunda daha iyiydim. Benim için kötü bir zamana denk geldi, çoğu zaman vakit bulamadım film izlemeye. Bu son haftada artık izleyebildiğim kadarını yetiştirmeye çalışacağım, en sonunda 8-9 film en azından izlemiş olurum inşallah.

Bu sene bütün filmleri izlicektim ama nasip olmadı :D Yine de en önemli ve izlemek istediğim filmleri izledim.

@OzaN Buraya mı yazıyoruz yoksa mesaj mı? Bir de sen senaryo-yönetmen falan yazmamışsın onları da yazacak mıyız?

@OzaN Buraya mı yazıyoruz yoksa mesaj mı? Bir de sen senaryo-yönetmen falan yazmamışsın onları da yazacak mıyız?
Buraya buraya. :)

Gerek yok onlara ben dahil ederim zaten çoğunu oylamaya. Oyuncuda seçenek çok fazla olduğundan sizden alıyorum isimleri ki unutulan olmasın. :)

Bence Alicia'yı The Danish Girl ile ana karakter olarak, Ex Machina ile yardımcı karakterde yarıştırmalıyız.:D @OzaN

En iyi Erkek Oyuncu: Samuel L Jackson (THH)
En iyi Yardımcı Erkek: Kurt Russel (THH)
En iyi Yönetmen: Q.T (THH)
En İyi Senaryo: Q.T (THH)
En İyi Kurgu : THH
En İyi Ses Miksajı: THH
En İyi Makyaj: THH
En İyi Mekan: THH
En İyi Görüntü Yönetmenliği: Star Wars
En İyi Realist Film : Brooklyn

@OzaN

Ozan bu konu ile ilgili fikir soruyor arkadaşlar.
Bence Alicia ana karakterde aday olarak o kategoride ki boşluğuda doldurur.:A @Danger UA! @Maskeli Fedai @Yiğitt @Tolstoyevski @destere @BesaleT @HeisenBerg

zaten alicia vikander bana kalsa iki filmden birden en iyi kadın oyuncu ödülüne aday olmalı :)

En iyi Erkek Oyuncu: Samuel L Jackson (THH)
En iyi Yardımcı Erkek: Kurt Russel (THH)
En iyi Yönetmen: Q.T (THH)
En İyi Senaryo: Q.T (THH)
En İyi Kurgu : THH
En İyi Ses Miksajı: THH
En İyi Makyaj: THH
En İyi Mekan: THH
En İyi Görüntü Yönetmenliği: Star Wars
En İyi Realist Film : Brooklyn

@OzaN

biraz diğer filmlerede yer açsaydın :))

Başrol olarak The Danish Girl filmiyle adaylık alsın istiyormusun. İstiyorsun.

3 oy oldu.:A
istiyorum hatta ex machina içinde başrole adaylık alsın istiyorum iki oyu toplayıp bir yöne kaydırırsak 4 oy eder :)
benim muhteşem matematik hesabımı görenin gözleri yaşarıyordur şimdi :)

Ozan bu konu ile ilgili fikir soruyor arkadaşlar.
Bence Alicia ana karakterde aday olarak o kategoride ki boşluğuda doldurur.:A @Danger UA! @Maskeli Fedai @Yiğitt @Tolstoyevski @destere @BesaleT @HeisenBerg

The Danish Girl'i izlemediğim ve izlemeyecek olduğum için oradaki durumu hakkında bir yorum yapamam fakat Ex Machina'deki rolünün de Yardımcı Kadın olarak değerlendirilmesi çok zor. Direkt olarak Başrol Kadın Oyuncusu o zaten. Filmdeki en önemli öge, üstelik canlandırdığı robot-yapay zeka karakteri sıradan, yan bir karakter değil. :)

The Danish Girl'i izlemediğim ve izlemeyecek olduğum için oradaki durumu hakkında bir yorum yapamam fakat Ex Machina'deki rolünün de Yardımcı Kadın olarak değerlendirilmesi çok zor. Direkt olarak Başrol Kadın Oyuncusu o zaten. Filmdeki en önemli öge, üstelik canlandırdığı robot-yapay zeka karakteri sıradan, yan bir karakter değil. :)
Yer aldığı süre bakımından diğerlerine göre daha az. Bence yardımcı kadın olarak değerlendirilmesi normal, The Danish Girl'ü izlesen daha iyi anlarsın orada neredeyse her sahnede var. Ona rağmen yardımcı olması tamamen taktiksel ve doğrusu izin verilmemesi gereken bir durum. :):)