Başardım sanırımBundan sonra hep gelirsin artık, iş bir kere başarmaktı.
Buraya buraya.@OzaN Buraya mı yazıyoruz yoksa mesaj mı? Bir de sen senaryo-yönetmen falan yazmamışsın onları da yazacak mıyız?
Direkt öyle karar mı alalım diyorsun baştan.Bence Alicia'yı The Danish Girl ile ana karakter olarak, Ex Machina ile yardımcı karakterde yarıştırmalıyız. @OzaN
Direkt öyle karar mı alalım diyorsun baştan.
Rooney Mara da var benzer durumda.
Herkes aynı fikirdeyse neden olmasınBence yapsak olur. Aynı kategoride 2 farklı rolle yarışmasından iyidir.
Rooneyde olabilir ama Alicia kesin olmalı.
Bence Alicia'yı The Danish Girl ile ana karakter olarak, Ex Machina ile yardımcı karakterde yarıştırmalıyız. @OzaN
Ozan bu konu ile ilgili fikir soruyor arkadaşlar.
Bence Alicia ana karakterde aday olarak o kategoride ki boşluğuda doldurur. @Danger UA! @Maskeli Fedai @Yiğitt @Tolstoyevski @destere @BesaleT @HeisenBerg
En iyi Erkek Oyuncu: Samuel L Jackson (THH)
En iyi Yardımcı Erkek: Kurt Russel (THH)
En iyi Yönetmen: Q.T (THH)
En İyi Senaryo: Q.T (THH)
En İyi Kurgu : THH
En İyi Ses Miksajı: THH
En İyi Makyaj: THH
En İyi Mekan: THH
En İyi Görüntü Yönetmenliği: Star Wars
En İyi Realist Film : Brooklyn
@OzaN
zaten alicia vikander bana kalsa iki filmden birden en iyi kadın oyuncu ödülüne aday olmalı
biraz diğer filmlerede yer açsaydın )
İkisinde birden olacak işte.
bu sene brie larson da çok süper oynadı ama bir alicia ile karşılaştırınca alicia her türlü baskın çıkıyor
istiyorum hatta ex machina içinde başrole adaylık alsın istiyorum iki oyu toplayıp bir yöne kaydırırsak 4 oy ederBaşrol olarak The Danish Girl filmiyle adaylık alsın istiyormusun. İstiyorsun.
3 oy oldu.
Ozan bu konu ile ilgili fikir soruyor arkadaşlar.
Bence Alicia ana karakterde aday olarak o kategoride ki boşluğuda doldurur. @Danger UA! @Maskeli Fedai @Yiğitt @Tolstoyevski @destere @BesaleT @HeisenBerg
Yer aldığı süre bakımından diğerlerine göre daha az. Bence yardımcı kadın olarak değerlendirilmesi normal, The Danish Girl'ü izlesen daha iyi anlarsın orada neredeyse her sahnede var. Ona rağmen yardımcı olması tamamen taktiksel ve doğrusu izin verilmemesi gereken bir durum.The Danish Girl'i izlemediğim ve izlemeyecek olduğum için oradaki durumu hakkında bir yorum yapamam fakat Ex Machina'deki rolünün de Yardımcı Kadın olarak değerlendirilmesi çok zor. Direkt olarak Başrol Kadın Oyuncusu o zaten. Filmdeki en önemli öge, üstelik canlandırdığı robot-yapay zeka karakteri sıradan, yan bir karakter değil.