Özellikle Taxi Driver'ı tekrar izlemek istiyorum. İzlediğim ilk filmlerden birisi o yüzden şimdi izlemem daha sağlıklı olur.
İzlemeyeceksen niye Alien'a oy veriyorsun. Onlarca kişinin hayatlarının iki saatiyle oynuyorsun.The Godfather'ı izlemedim açıkcası, süresi bayağı uzundu, bayağı da eski gelmişti ozamanları düşünüyorum da. Şuan küçük bir ihtimal 2-3 parça izlerim belki, ilk oyum oraya.
Amélie ve A Beautiful Mind'ı izleyeli bayağı zaman geçti ama herşey aklımda gibi, en iyi filmlerde bayağı üst sıralar bulunur benim için, köşede dursunlar.
Die hard diyelim, Alien (1979)-İzlermiyim bilmiyorum. birde Taxi Driver olsun. Lanet olsun içimde ki eski film antiliği.
Amélie'i de ekledim, izlerim bir kez daha çok canım çekti şuan.
Alien iyi film. Doğru karar.İzlemeyeceksen niye Alien'a oy veriyorsun. Onlarca kişinin hayatlarının iki saatiyle oynuyorsun.
Uykudan önce izlemek için iyi film olabilir, o açıdan kullanışlı.Alien iyi film. Doğru karar.
Nasıl uyudun o filmde ben baya korkmuştum.Uykudan önce izlemek için iyi film olabilir, o açıdan kullanışlı.
Tamam o kadar da vurmayayım 7 vermişim ama yani Alien'a kadar izlemek isteyeceğim ne filmler var.
Bazı kısımları çok iyiydi ama gereğinden uzun ve yer yer çok sıkıldığım film olarak kalmış aklımda. Gerçi daha sıkıcı olan ikincisiydi galiba, ilki yine daha ilgi çekiciydi.Nasıl uyudun o filmde ben baya korkmuştum.
Galavant izlerken Monty Python önermiştim sana izleyeceğim demiştin ama izlememiştin burada da es geçmişsin.baba -2
bir zamanlar batıda
gizli teşkilat
fil adam
taksi şöförü
yaratık
Galavant izlerken Monty Python önermiştim sana izleyeceğim demiştin ama izlememiştin burada da es geçmişsin.
Hop hop izlemiyorsanız oy verin diye bir şey yok. İzlemeyenlerin oylarını saymam.bu arada @OzaN fil adam 8 dalda oscara aday olmuş ve rastlamamışım bu filme ? onuda o yüzden eklemiştim ?
@Forumdash @sürgünüm oylamaya katılmayı unutmayalım sonra kötü filmler turu geçerse neden bunlar seçildi diye hayıflanmanın manası yok zamanında seçmek lazım kaliteyi
ayrıca @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @vadikızı filmleri izleyip izlemeyeceğinizden emin değilim ama izlemiyorsanız bile yukardaki ankette bir zamanlar batıda ( Once Upon a Time in the West (1968) ) ve gizli teşkilat (North by Northwest ) filmlerine oy vermeyi unutmayın
Hop hop izlemiyorsanız oy verin diye bir şey yok. İzlemeyenlerin oylarını saymam.
Saydığın kişileri tanıyoruz hayatta izlemezler buradaki filmleri. İzleseler bile bir tane izleyip 4-5 puan verip kaybolurlar.nerden biliyoruzki belki izleyecekler belki kötü filmler turu geçtiği için izleme istekleri kayboluyor arkadaşların? yani bakarlarki geçekten kaliteli filmler üst tura çıkmış onlarada izleme isteği gelir hem kendi emeğinle üst tura çıkardığın filmi ister istemez bir izleme isteği gelir insanda
Ozan sana kızmış. Oy veremem.bu arada @OzaN fil adam 8 dalda oscara aday olmuş ve rastlamamışım bu filme ? onuda o yüzden eklemiştim ?
@Forumdash @sürgünüm oylamaya katılmayı unutmayalım sonra kötü filmler turu geçerse neden bunlar seçildi diye hayıflanmanın manası yok zamanında seçmek lazım kaliteyi
ayrıca @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @vadikızı filmleri izleyip izlemeyeceğinizden emin değilim ama izlemiyorsanız bile yukardaki ankette bir zamanlar batıda ( Once Upon a Time in the West (1968) ) ve gizli teşkilat (North by Northwest ) filmlerine oy vermeyi unutmayın
İzlemeyeceksen niye Alien'a oy veriyorsun. Onlarca kişinin hayatlarının iki saatiyle oynuyorsun.
Daha önceden izlediğim film ne önyargısı olacak?Havada sanki bir ön yargı kokusu seziyorum Ozan?
Daha önceden izlediğim film ne önyargısı olacak?