Fav10 Başyapıt Festivali Mart'ta Başlıyor!

Özellikle Taxi Driver'ı tekrar izlemek istiyorum. İzlediğim ilk filmlerden birisi o yüzden şimdi izlemem daha sağlıklı olur.

Alien ve Taxi Driver tekrar izlemek istemeyip zorunluluktan aday ettiğim filmler. :)

Amelie ve Monty Python and the Holy Grail listede en çok yeniden izlemeyi istediğim filmler. :)

The Godfather'ı izlemedim açıkcası, süresi bayağı uzundu, bayağı da eski gelmişti ozamanları düşünüyorum da. :D Şuan küçük bir ihtimal 2-3 parça izlerim belki, ilk oyum oraya.

Amélie ve A Beautiful Mind'ı izleyeli bayağı zaman geçti ama herşey aklımda gibi, en iyi filmlerde bayağı üst sıralar bulunur benim için, köşede dursunlar.

Die hard diyelim, Alien (1979)-
İzlermiyim bilmiyorum. :D :D birde Taxi Driver olsun. Lanet olsun içimde ki eski film antiliği. :T:

Amélie'i de ekledim, izlerim bir kez daha çok canım çekti şuan.

The Godfather'ı izlemedim açıkcası, süresi bayağı uzundu, bayağı da eski gelmişti ozamanları düşünüyorum da. :D Şuan küçük bir ihtimal 2-3 parça izlerim belki, ilk oyum oraya.

Amélie ve A Beautiful Mind'ı izleyeli bayağı zaman geçti ama herşey aklımda gibi, en iyi filmlerde bayağı üst sıralar bulunur benim için, köşede dursunlar.

Die hard diyelim, Alien (1979)-
İzlermiyim bilmiyorum. :D :D birde Taxi Driver olsun. Lanet olsun içimde ki eski film antiliği. :T:

Amélie'i de ekledim, izlerim bir kez daha çok canım çekti şuan.
İzlemeyeceksen niye Alien'a oy veriyorsun. Onlarca kişinin hayatlarının iki saatiyle oynuyorsun. :D

The Elepant Man, Amile, Yaratık ve Bir Zamanlar Batıda filmlerini eledim. Bu turdaki filmlerden pek dikkatimi çeken olmadı. :(

baba -2
bir zamanlar batıda
gizli teşkilat
fil adam
taksi şöförü
yaratık

Galavant izlerken Monty Python önermiştim sana izleyeceğim demiştin ama izlememiştin burada da es geçmişsin. :):)

seçeneklerin hepsi güzel olunca komedi mecburen ikinci planda kaldı :)
ilk önceliğim mutlaka alpacino olmalı dedim baktım var onu ekledim sonra mutlaka hitchcock olmalı dedim onu ekledim sonra birde western şart dedim onu ekledim :) sonra baktım de niro nun taksi şöförü var peki pas geçmek mümkünmü mümkün değil mecburen onuda ekledim :)
bunların arasına korku filmi güzel gitmezmi ? gider dimi işte bende öyle düşündüm onu ekledim sonra baktım 6 hakkım bitmiş ? :)) yani imkansızlıktan dolayı dediğin filme sıra gelmedi ? :)

bu arada @OzaN fil adam 8 dalda oscara aday olmuş ve rastlamamışım bu filme ? onuda o yüzden eklemiştim ? :)
@Forumdash @sürgünüm oylamaya katılmayı unutmayalım :) sonra kötü filmler turu geçerse neden bunlar seçildi diye hayıflanmanın manası yok zamanında seçmek lazım kaliteyi :)

ayrıca @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @vadikızı filmleri izleyip izlemeyeceğinizden emin değilim ama izlemiyorsanız bile yukardaki ankette bir zamanlar batıda ( Once Upon a Time in the West (1968) ) ve gizli teşkilat (North by Northwest ) filmlerine oy vermeyi unutmayın :)

bu arada @OzaN fil adam 8 dalda oscara aday olmuş ve rastlamamışım bu filme ? onuda o yüzden eklemiştim ? :)
@Forumdash @sürgünüm oylamaya katılmayı unutmayalım :) sonra kötü filmler turu geçerse neden bunlar seçildi diye hayıflanmanın manası yok zamanında seçmek lazım kaliteyi :)

ayrıca @Harunnn60 @xemrexxx @Çiğdem- @GunesinOglu @cookies @vadikızı filmleri izleyip izlemeyeceğinizden emin değilim ama izlemiyorsanız bile yukardaki ankette bir zamanlar batıda ( Once Upon a Time in the West (1968) ) ve gizli teşkilat (North by Northwest ) filmlerine oy vermeyi unutmayın :)
Hop hop izlemiyorsanız oy verin diye bir şey yok. İzlemeyenlerin oylarını saymam. :D

Hop hop izlemiyorsanız oy verin diye bir şey yok. İzlemeyenlerin oylarını saymam. :D

nerden biliyoruzki belki izleyecekler belki kötü filmler turu geçtiği için izleme istekleri kayboluyor arkadaşların? :) yani bakarlarki geçekten kaliteli filmler üst tura çıkmış onlarada izleme isteği gelir :) hem kendi emeğinle üst tura çıkardığın filmi ister istemez bir izleme isteği gelir insanda :)

nerden biliyoruzki belki izleyecekler belki kötü filmler turu geçtiği için izleme istekleri kayboluyor arkadaşların? :) yani bakarlarki geçekten kaliteli filmler üst tura çıkmış onlarada izleme isteği gelir :) hem kendi emeğinle üst tura çıkardığın filmi ister istemez bir izleme isteği gelir insanda :)
Saydığın kişileri tanıyoruz hayatta izlemezler buradaki filmleri. İzleseler bile bir tane izleyip 4-5 puan verip kaybolurlar. :D

Ozan sana kızmış. :A Oy veremem. :D