^
İki filmin imdbleri aynıOy kullanmayan kalmasın, bu gece bitirelim bu grubu da.
İki filmin imdbleri aynıOy kullanmayan kalmasın, bu gece bitirelim bu grubu da.
Yanlışlık yapmışım orada. PC'ye geçince düzeltirim diyeceğim ama bu saatten sonra çok geç herhalde.^
İki filmin imdbleri aynı
İkisi de Clint'inmiş neyse 4 oscarı aldiği için buna verdim. En iyi film senaryo filan olsa bariYanlışlık yapmışım orada. PC'ye geçince düzeltirim diyeceğim ama bu saatten sonra çok geç herhalde.
Buradan paylaşayım imdbsini telafi etmiş olalım.
En iyi film, en iyi yönetmen iki tane de en iyi oyuncu.İkisi de Clint'inmiş neyse 4 oscarı aldiği için buna verdim. En iyi film senaryo filan olsa bari
İlkkez dolu dolu oy kullandiğimi hissetim bi an etkinlik günü netleşti mi?En iyi film, en iyi yönetmen iki tane de en iyi oyuncu.
Bu haftasonu başlıyoruz işte en geç Cumartesiİlkkez dolu dolu oy kullandiğimi hissetim bi an etkinlik günü netleşti mi?
Snatch., American History X, Braveheart, Cast Away, The Terminator, The Big Lebowski etkinliğe dahil oldular. 3 Idiots'ın durumu daha sonra netleşecek.
Son adaylar (animasyonlar hariç) şöyle:
Catch Me If You Can (2002)
Steven Spielberg yönetti Leonardo DiCaprio ve Tom Hanks başrolleri paylaştı. Top 250'de #240
Terminator 2: Judgment Day (1991)
Tüm zamanların en iyi devam filmlerinden biri olarak gösteriliyor. 4 dalda Oscar galibi. Top 250'de #41
(Not: Seçilirse tıpkı The Godfather'da olduğu gibi ardışık olarak farklı sezonlarda yer alacaklar.)
Once Upon a Time in America (1984)
Sergio Leone yönetti, Robert De Niro başrolde. Unutulmaz müzikleriyle Top 250'de #69
Downfall (2004)
Hitler'e dair en önemli filmlerden biri. Alman yapımı, Oscar adayı. Top 250'de #121
The Sixth Sense (1999)
Gizem ve gerilim türünün en ünlü örneklerinden biri. En iyi film dahil 6 dalda Oscar adayı. Top 250'de #161
Groundhog Day (1993)
Fantastik ve komedinin birleştiği en ünlü filmlerden biri. Ayrıca Bill Murray'nin de en ünlü filmlerinden. Top 250'de #218
Groundhog Day (1993) - IMDb
Directed by Harold Ramis. With Bill Murray, Andie MacDowell, Chris Elliott, Stephen Tobolowsky. A weatherman finds himself inexplicably living the same day over and over again.www.imdb.com
Kill Bill: Vol. 1 (2003)
Tarantino'nun ünlü filmlerinden. Uma Thurman başrolde. Top 250'de #169
Kill Bill: Vol. 1 (2003) - IMDb
Directed by Quentin Tarantino. With Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah, Michael Madsen. After awakening from a four-year coma, a former assassin wreaks vengeance on the team of assassins who betrayed her.www.imdb.com
Tüm zamanların en çok gişe yapan filmi. Bir James Cameron başyapıtı. 3 dalda Oscar ödüllü.
Scent of a Woman (1992)
Al Pacino'ya yıllardır beklediği Oscar'ını kazandıran film.
Ben-Hur (1959)
Tam 11 dalda Oscar galibi. Dönemine göre gelişmiş teknolojisiyle Top 250'de #192
Ben-Hur (1959) - IMDb
Directed by William Wyler. With Charlton Heston, Jack Hawkins, Stephen Boyd, Haya Harareet. When a Jewish prince is betrayed and sent into slavery by a Roman friend, he regains his freedom and comes back for revenge.www.imdb.com
Raging Bull (1980)
Martin Scorsese birlikteliklerinden Robert De Niro'ya Oscar kazandıranı. Top 250'de #120
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira @Forumdash @Çiğdem-
aaa bildiklerim bunlarSnatch., American History X, Braveheart, Cast Away, The Terminator, The Big Lebowski etkinliğe dahil oldular. 3 Idiots'ın durumu daha sonra netleşecek.
Son adaylar (animasyonlar hariç) şöyle:
Catch Me If You Can (2002)
Steven Spielberg yönetti Leonardo DiCaprio ve Tom Hanks başrolleri paylaştı. Top 250'de #240
Terminator 2: Judgment Day (1991)
Tüm zamanların en iyi devam filmlerinden biri olarak gösteriliyor. 4 dalda Oscar galibi. Top 250'de #41
(Not: Seçilirse tıpkı The Godfather'da olduğu gibi ardışık olarak farklı sezonlarda yer alacaklar.)
Once Upon a Time in America (1984)
Sergio Leone yönetti, Robert De Niro başrolde. Unutulmaz müzikleriyle Top 250'de #69
Downfall (2004)
Hitler'e dair en önemli filmlerden biri. Alman yapımı, Oscar adayı. Top 250'de #121
The Sixth Sense (1999)
Gizem ve gerilim türünün en ünlü örneklerinden biri. En iyi film dahil 6 dalda Oscar adayı. Top 250'de #161
Groundhog Day (1993)
Fantastik ve komedinin birleştiği en ünlü filmlerden biri. Ayrıca Bill Murray'nin de en ünlü filmlerinden. Top 250'de #218
Kill Bill: Vol. 1 (2003)
Tarantino'nun ünlü filmlerinden. Uma Thurman başrolde. Top 250'de #169
Kill Bill: Vol. 1 (2003) - IMDb
Directed by Quentin Tarantino. With Uma Thurman, David Carradine, Daryl Hannah, Michael Madsen. After awakening from a four-year coma, a former assassin wreaks vengeance on the team of assassins who betrayed her.www.imdb.com
Tüm zamanların en çok gişe yapan filmi. Bir James Cameron başyapıtı. 3 dalda Oscar ödüllü.
Scent of a Woman (1992)
Al Pacino'ya yıllardır beklediği Oscar'ını kazandıran film.
Ben-Hur (1959)
Tam 11 dalda Oscar galibi. Dönemine göre gelişmiş teknolojisiyle Top 250'de #192
Ben-Hur (1959) - IMDb
Directed by William Wyler. With Charlton Heston, Jack Hawkins, Stephen Boyd, Haya Harareet. When a Jewish prince is betrayed and sent into slavery by a Roman friend, he regains his freedom and comes back for revenge.www.imdb.com
Raging Bull (1980)
Martin Scorsese birlikteliklerinden Robert De Niro'ya Oscar kazandıranı. Top 250'de #120
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira @Forumdash @Çiğdem-
aaa ikisinide bilmiyorum benim seçtiklerim daha kaliteli yukarda mesajım bakta film görbir zamanlar amerikada ve ben hur dikkat çekiyor hemen
@Çiğdem- ben hur un başoğlanı tam senlik baklava totolu bişey zeka olarak kıt ama cüsse ve vücut olarak tam aradığın özellikler var çocukta ister evde kulllanırsın istersen tarlada kullanırsın oğlanı o açıdan ben hur u işaretlemeyi unutma
Pazartesi gecesi dedim ama 12 kişi oy kullandı daha ne olsun. Yarını beklemeye gerek yok olur da işim falan çıkar açamam riske girmeyelim de oylama faslı bitsin bu hafta.
Geçen gruptan The Godfather II, Taxi Driver, Once Upon a Time in the West, Die Hard ve Alien çıkmayı garantileyen filmler oldular. North by Northwest, Amélie ve A Beautiful Mind için umutlar sürüyor.
Üçüncü 10'lumuz ise şöyle. Anket yine konuya eklendi en kısa sürede oy kullanırsanız güzel olur. Oy sayısına göre yarın gece veya en geç Salı gecesi sona erdiririz.
American History X (1998)
Edward Norton'a Oscar adaylığı kazandıran, kendisinin en ünlü filmlerinden biri. Top 250'de #33
American History X (1998) - IMDb
Directed by Tony Kaye. With Edward Norton, Edward Furlong, Beverly D'Angelo, Jennifer Lien. A former neo-nazi skinhead tries to prevent his younger brother from going down the same wrong path that he did.www.imdb.com
Braveheart (1995)
En iyi film dahil 5 dalda Oscar kazanan, başrolünde Mel Gibson'ın yer aldığı bir başyapıt. Top 250'de #78
Braveheart (1995) - IMDb
Directed by Mel Gibson. With Mel Gibson, Sophie Marceau, Patrick McGoohan, Angus Macfadyen. When his secret bride is executed for assaulting an English soldier who tried to rape her, William Wallace begins a revolt against King Edward I of England.www.imdb.com
Cast Away (2000)
Robert Zemeckis yönetti, Tom Hanks Oscar'a aday olup Altın Küre kazandı. Hayatta kalma temalı filmlerin belki de akla ilk geleni.
3 Idiots (2009)
Hint sinemasının ve Aamir Khan'ın dünya çapında en çok ses getiren filmi. Top 250'de #113
The Terminator (1984)
James Cameron'n yönettiği efsane serinin ilk filmi. Arnold Schwarzenegger başrolde. Top 250'de #212
The Big Lebowski (1998)
Coen Kardeşlerin en ünlü filmlerinden biri. En iyi komedi listelerinde sıklıkla rastlanabilecek bir yapıt. Top 250'de #150
Gran Torino (2008)
Clint Eastwood'un hem yönettiği hem de oyunculuk yaptığı son filmi. Top 250'de #149
Gran Torino (2008) - IMDb
Directed by Clint Eastwood. With Clint Eastwood, Bee Vang, Christopher Carley, Ahney Her. Disgruntled Korean War veteran Walt Kowalski sets out to reform his neighbor, Thao Lor, a Hmong teenager who tried to steal Kowalski's prized possession: a 1972 Gran Torino.www.imdb.com
Million Dollar Baby (2004)
En iyi film dahil 4 dalda Oscar kazanan bir başyapıt. Clint Eastwood, Hilary Swank ve Morgan Freeman başrollerde. Top 250'de #191
Gran Torino (2008) - IMDb
Directed by Clint Eastwood. With Clint Eastwood, Bee Vang, Christopher Carley, Ahney Her. Disgruntled Korean War veteran Walt Kowalski sets out to reform his neighbor, Thao Lor, a Hmong teenager who tried to steal Kowalski's prized possession: a 1972 Gran Torino.www.imdb.com
Incendies (2010)
Denis Villenueve'yi ünlü yapan Kanada yapımı film. Top 250'de #153
Incendies (2010) - IMDb
Directed by Denis Villeneuve. With Lubna Azabal, Mélissa Désormeaux-Poulin, Maxim Gaudette, Mustafa Kamel. Twins journey to the Middle East to discover their family history and fulfill their mother's last wishes.www.imdb.com
Snatch. (2000)
Guy Ritchie'nin ünlü suç komedilerinden biri. Brad Pitt, Jason Statham, Benicio Del Toro gibi isimler başrollerde. Top 250'de #94
Snatch (2000) - IMDb
Directed by Guy Ritchie. With Jason Statham, Brad Pitt, Benicio Del Toro, Dennis Farina. Unscrupulous boxing promoters, violent bookmakers, a Russian gangster, incompetent amateur robbers and supposedly Jewish jewelers fight to track down a priceless stolen diamond.www.imdb.com
@Danger UA! @Yiğitt @Tolstoyevski @gundix123 @Maskeli Fedai @destere @RevaN @mrt-06 @RüzgarGülü @xdragxx @BesaleT @Since2011 @HeisenBerg @Tzira @Forumdash
Onları dün oylayacaktın kaçırmışsın, geçmiş olsun.ben daha bunlara oy veremedimki bu grubun oylaması nerde @OzaN şimdi yukarda başka bir anket var onunda film açıklamaları yok bu sayfa çokmu karışık oldu aynı sayfada hepsi birbirine girdi sanırım ya da ben karıştırdım
Onları dün oylayacaktın kaçırmışsın, geçmiş olsun.