Kız emreyi şey ediyodun anladık Darklegendinde mi yandan yemişi yaptın beni
Hem karakterlerimiz benzeyebilir en çok zevk aldığım şey birileriyle uğraşmak.Kıbrısta bi arkadaşımla uğraşıyodum kız sevgili buldu .ss .ss
Kız emreyi şey ediyodun anladık Darklegendinde mi yandan yemişi yaptın beni
Hem karakterlerimiz benzeyebilir en çok zevk aldığım şey birileriyle uğraşmak.Kıbrısta bi arkadaşımla uğraşıyodum kız sevgili buldu .ss .ss
birgün barışıcaksınız elbet ben içinizde kötülük olmadığına eminim sizinki dediğim gibi inat
Evetagzimizdan bir kere cikti diye sahibi bizmi olduk
bilmem. demeki bazi hareketlerini yakalamisEvet
Kız o değilde Dark ne alaka 😱
Kaç doların vardı sorması ayıp.Tüh be o kadar dolar bozdurmuştum sırf dansöze yerli ve milli paramızı yapıştırmak içinTombalaya talim edeceğiz o zaman
Ne zaman yaptım.İtiraf birin sahibi haklı ama boşa uğraşmış zaten post kasmak için konu uyduruyor kaale bile alan yok forumda.
İtiraf 2 için bir ara Acun resmi yaptı o bilgiyi vereyim o kişiye. @Maskeli Fedai ile iddiaya girip kaybetti sanırım ve Acun resmi yaptı Atacan.
Koy da gözümüz şenlensin (!)
Çok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım.@mrt-06 nın profili reyhan mazhardı bir ara
Teşekkür ederim ablacım o senin şekerliğinden.hhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnm
@mrt-06 aaa sakın değiştirme o avatarı ayoll senin enlerde söylediğim gibi afet öğretmenin ttlılığı senin kilşiliğinle çok iyi uyum sağlamış bir ara avatarını değiştirmiştin yakışmamıştı
ben bu forumda oldum olali hep bu avatarina denk geldimÇok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım.
Bunu özelde istişare edebiliriz hem senin durumunu da merak etmekteyim dediğim tavsiyeleri dinlemişsindir diye umuyorumKaç doların vardı sorması ayıp.
Ne zaman yaptım.O başka biridir.
Foruma kayıt olduğum gün yani 4 yıl önce bu avatarı kullanmaya başladım 3, 4 defa çok kısa süre avatarımı değiştirmiştim yani hep bu avatarım vardı doğrudur.ben bu forumda oldum olali hep bu avatarina denk geldimherhalde yazisma tarzindaki olgunlugundan dolayi öyle bir izlenime sahip oldum. yanliz adin Atacanmi Mertmi?? ben daha gecen haftaya kadar seni Mert diye biliyordum . millet atacan deyip duruyorda lakapmi isimmi bilemedimbuda baska bir itirafim olsun
Zaten özelden mesaj atıcam da bugün hastayım birazdan çıkcam diye atmıyorum yarın atcam. Konuşacak konular birikti çünkü.Bunu özelde istişare edebiliriz hem senin durumunu da merak etmekteyim dediğim tavsiyeleri dinlemişsindir diye umuyorum
Ne zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilirZaten özelden mesaj atıcam da bugün hastayım birazdan çıkcam diye atmıyorum yarın atcam. Konuşacak konular birikti çünkü.
Harikasın Güzin abim.Ne zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilir) olarak görebilirsin 7/24 açığız
Cast kullanmayan tek programız, 4. sezonumuza rağmen hala forumda gündem yaratıyoruz ne düşmesi.
aaa banada guzin abla derlerNe zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilir) olarak görebilirsin 7/24 açığız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?