TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

agzimizdan bir kere cikti diye sahibi bizmi olduk

Aynen @Bully o göbek ne

Bende belki fotoğrafımı koyarım

Tüh be o kadar dolar bozdurmuştum sırf dansöze yerli ve milli paramızı yapıştırmak için
Tombalaya talim edeceğiz o zaman
Kaç doların vardı sorması ayıp.

Ne zaman yaptım.
O başka biridir.

@mrt-06 nın profili reyhan mazhardı bir ara
Çok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım.

Teşekkür ederim ablacım o senin şekerliğinden.

Çok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım.
ben bu forumda oldum olali hep bu avatarina denk geldim
herhalde yazisma tarzindaki olgunlugundan dolayi öyle bir izlenime sahip oldum. yanliz adin Atacanmi Mertmi?? ben daha gecen haftaya kadar seni Mert diye biliyordum . millet atacan deyip duruyorda lakapmi isimmi bilemedim
buda baska bir itirafim olsun

ayyy @vadikızı özelden mesaj atıyorum demesein rağmen itiraf 1 in sahibi sokak totoşu hala kıvırıyor
yok post kasmak için konu açıyormuşum la zaten en yakın üyeye 55 binden fazka mesaj fark atmışım post kssam nolacak
kudur kudur

Foruma kayıt olduğum gün yani 4 yıl önce bu avatarı kullanmaya başladım 3, 4 defa çok kısa süre avatarımı değiştirmiştim yani hep bu avatarım vardı doğrudur.
Teşekkür ederim öğretmenim.
Keşke itiraf olarak gönderseydin.

Bunu özelde istişare edebiliriz hem senin durumunu da merak etmekteyim dediğim tavsiyeleri dinlemişsindir diye umuyorum
Zaten özelden mesaj atıcam da bugün hastayım birazdan çıkcam diye atmıyorum yarın atcam. Konuşacak konular birikti çünkü.

Zaten özelden mesaj atıcam da bugün hastayım birazdan çıkcam diye atmıyorum yarın atcam. Konuşacak konular birikti çünkü.
Ne zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilir
) olarak görebilirsin 7/24 açığız

Ne zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilir
) olarak görebilirsin 7/24 açığız
Harikasın Güzin abim.

Cast kullanmayan tek programız, 4. sezonumuza rağmen hala forumda gündem yaratıyoruz ne düşmesi.