Sanki 1 tane yollamıştın diye aklımda kalmış.
Tısssss diye okudum mesajını nedense.
Sanki 1 tane yollamıştın diye aklımda kalmış.
O İtiraf bence xdragxx e olmuş da sen ve @Yakamoz-Asi yi çözemedim.İtiraf 13 cidden saçmalık.Ben sevgilimden ayrılsam niye buraya geleyim. Çok gereksiz bir intiba olmuş itirafı yapan kişide.
Niye öyle dedin anlamadım.Tısssss diye okudum mesajını nedense.
Aynen öyle, çok iyi anlatmışsın. Uzaktan birisi öyle anlamış olabilir. Ama goyhoy yaptığımı bilememesi normal
Niye öyle dedin anlamadım.
O değil de ben @Billy Kane e ban istiyorum sırf o sinsi gülüşü için banlanır
O İtiraf bence xdragxx e olmuş da sen ve @Yakamoz-Asi yi çözemedim.
La takmıyorum bile, gülup geçiyorum. Eskiden olsaydı kan cıkarırdim, artık usluyumSeni yakından tanıyanlar bu şekilde düşünmüştür zaten o itirafı okuyunca. Boş ver sen.
Olmuş mu spoin?Sana yılan diyor
Aşk olsun kırdın beni.Yılanlık akıyor mesajında çünkü. Beni bir yere çekmeye çalışıyormuşsun gibi hissettim.
@sokak sanati sizi fanı olduğu kanala satıcak yeni bölümünde arka sokakların uyarlaması olan dizide sana suikast düzenlicekler maskeli darbeci sen bazukayla hepiniz o hastahanedesiziniz o saldırıda biri ölücekŞımarma yine.
La takmıyorum bile, gülup geçiyorum. Eskiden olsaydı kan cıkarırdim, artık usluyum
Daha ne olsun şimdi çıkar @RüzgarGülü @Amoureux da beğenmez. Fake itirafından tut isyan etmeye kadar her türlü trajedi var. 😱Taa RevaN zamanında program yine uzun bir ara vermişti. Fragman tarzı bir durum güncellemesinde benimle ilgili bir itiraf vardı. Bir Leyla ile Mecnun'u bir de o itirafı bıkmadan usanmadan bekliyorum.
İtirafları beğendim ama çok da "olay olay olay" diyeceğimiz bir şey yok.
Bence birbirimize benzetilecek bir benzerliğimiz yokBence Billy nin fakesi sensin Bazen karıştırıyorum sizi
Olmuş mu spoin?
Aşk olsun kırdın beni.
Korktum valla oklava manyağı yapacaksın diye.öncelikle eline sağlık @mrt-6 bol reytingler dileyelim @OzaN a cw ile ilgili ben yaptım zaten anlamıştır ama anonim olmak istemiyorum @MayısKralı atacan beni lafa tutmuştu ona yazmıştım sanırım o mesajları dizi fanı olamam
6.itiraf aa evet uzun yazabiliyoruz bazen @Arslan Bey in dişi hali olabiliyorum ama detay iyidir bazı en önemli şeyler ufak detaylarda gizlidir hayatımız içinde önemli birşey her detayı yakalabilmek lazım
12.itiraf 4-5 aylık üye olsam neysede 3 yıllık üyeyim öyle şeylere ihtiyacım yok 3 yıldada kimseyi ciddi anlamda kırmamışımdır arkasından kötü birşey dememişimdir benimle özelden konusan arkdslarda buna zaten şahitler bizim buradaki amacımız eğlenmek büyük ihtimalle kimsen artık senin hakkındada birşey dememişimdir oyüzden sana kötülük yapmayan birisiyle uğraşmak yerine sende eğlenmene bak kin iyi birşey değildir rahatına bak bu forumda amaç eğlenmek kimseyide inciltmemeye çalışmak tavsiyem sanada bu olur 😉
Benim Albümümle ilgili yapılan itiraf göz yummak değil ama sen haksızlık yapıyorsun desem birisine kanıtın nerde diyip küsecek survivordada o sorun vardı ona yapacak birşey yok malesef adam istediği gibi oylar suçlayamazsın kanıt sunmadan buda doğru birşey olmaz bir yarışma içinde kimseyle kavga etmeye deymez 🙂