Tamam düzeltiyorum.
İşini doğru yap. Yapamıyorsan kayyuma bırak..
Tamam düzeltiyorum.
Şımarma yine.İşini doğru yap. Yapamıyorsan kayyuma bırak..
çiğdem deniz itirafın nee yoksa evlendiriyormusun onları orhancım
İtirafflar hakkında da yorum yap.
Şımarma yine.
Tamam.Değerlendiririm tek tek. Gece uzun ama bir çok itiraf doğru bencede.
İtiraf yolladık o kadar. Az saygı duy işine ve işçilerine.
Tamam.
Yolladığın 1 tane itiraf.Kaç tane yollamıştın ki?
İtiraf 26 ya bak abla
baktım ablam İDE ne be onu anlamadım
Geçen hafta yollamış mıydın sen?2 tane anonim olmayan var zaten. 2 tanede anonim desen 4 tane vardır.
Etiketlerin hiçbiri olmamış.Hahaha harika bölüm olmuş, emeğine sağlık @mrt-06 İtiraflar bomba
Adımla olan itiraf var, bir de Ozana bir itiraf yolladım. Toplam 2 itirafım var, başka da yok.
İtiraf dörde katılıyorum, çok tatlıyım. Tavsiyeni kendine sakla, ben hep böyle kalacağım.
İtiraf dokuzu ben yapmadım ama tamamen katılıyorum.
İtiraf onu herkes bilmez o mevzuyu ama katılmıyorum. Yaptığı hataya bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. Keşke gelse de anlatsa...
13. itiraf güldürdü, @sokak sanati benim dışımda kimseden posta yiyemez.
17. yarışmaya az çok katılıyorum ama @Çiğdem- 'in burada yapacağı bir şey yok. Geçip de oy verene sen taraflısın mı desin? Ama bazı arkadaşların yakınlarına yüksek verdiği benim de dikkatimj çekiyor.
İtiraf 20 buluşalım arkadaş.
Itiraf 21 çok saol @sokak sanati aşkım Biliyorum çok seviyorsun beni.
İtiraf 24 e kesinlikle katılıyorum. Ellerinize sağlık.
@cookies seni de kınıyorum.
Bu arada Ozan hakkındaki itiraflara baya şaşırdım, millet laf demiş durmuş. Admini yedirmeyiz.
Etiketlerde hata yok, bu sunucu değişikliği sonrası bazi etiketler gitmiyor @OzaNGeçen hafta yollamış mıydın sen?
Etiketlerin hiçbiri olmamış.
Tam da bomba bölümü vurdu bu olay.Etiketlerde hata yok, bu sunucu değişikliği sonrası bazi etiketler gitmiyor @OzaN
17. itiraf bence senin, okurken içimden sen geçtin.geçen bölüm dışında Hakkımda hiç şikayet yok ne kadar da geçinilgen bir üyeyim
İtiraf 6ya katılıyorum
17ye katılır gibiyim
18 @Bully kendine gel la
Hahaha harika bölüm olmuş, emeğine sağlık @mrt-06 İtiraflar bomba
Adımla olan itiraf var, bir de Ozana bir itiraf yolladım. Toplam 2 itirafım var, başka da yok.
İtiraf dörde katılıyorum, çok tatlıyım. Tavsiyeni kendine sakla, ben hep böyle kalacağım.
İtiraf dokuzu ben yapmadım ama tamamen katılıyorum.
İtiraf onu herkes bilmez o mevzuyu ama katılmıyorum. Yaptığı hataya bir açıklaması vardır diye düşünüyorum. Keşke gelse de anlatsa...
13. itiraf güldürdü, @sokak sanati benim dışımda kimseden posta yiyemez.
17. yarışmaya az çok katılıyorum ama @Çiğdem- 'in burada yapacağı bir şey yok. Geçip de oy verene sen taraflısın mı desin? Ama bazı arkadaşların yakınlarına yüksek verdiği benim de dikkatimj çekiyor.
İtiraf 20 buluşalım arkadaş.
Itiraf 21 çok saol @sokak sanati aşkım Biliyorum çok seviyorsun beni.
İtiraf 24 e kesinlikle katılıyorum. Ellerinize sağlık.
@cookies seni de kınıyorum.
Bu arada Ozan hakkındaki itiraflara baya şaşırdım, millet laf demiş durmuş. Admini yedirmeyiz.
Aynen öyle, çok iyi anlatmışsın. Uzaktan birisi öyle anlamış olabilir. Ama goyhoy yaptığımı bilememesi normalİtiraf 1 ile ilgili bence doğru ama tek @xemrexxx yapmıyor bunu. Bir kaç arkadaş daha kendi konuları hit alsın diye konuda alakasız alıntı yapıp konuşturuyor. Doğru bir itiraf ama taraflı bir itiraf olmuş.
İtiraf 4'e şöyle hak verebilirim oda Yiğit'i uzaktan izleyen ve onunla konuşmayan biriyse bu kişi evet Yiğit'i doğru tanımıştır ama karşılıklı 3 kelime etseler bu fikri değişir. Tavsiyem budur o kişiye.
Kim demişse güzel demiş ama ben demedim17. itiraf bence senin, okurken içimden sen geçtin.